Kommentáld a híreket
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Kommentáld a híreket
Legalább Bélára számíthatunk, ez is megnyugtató....a többi egyébként is eltörpül mellette.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
EB előtt vagy után. Ezt mondja el minden nap csak másképpen.Pad'em írta:Volt ilyen hír tegnap, igen. De olyan is, hogy csak a jövő hétenMickey írta: Zidane ma fogja közölni a továbbiakat?
Tegnap beszéltünk valami ilyesmit....
Pedrerol megint Mbappé lázban égett az éccaka - a francia 1 vagy 2 hónap múlva aláírja a szerződését velünk. A csóka annyiszor mondta már, hogy nem nagyon van hírértéke. RMCsport szerint viszont vár az EB végéig a döntéssel, hogy lássa a PSG tud e igazolni valami vonzó nevet amivel maradásra bírják...

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Volt ilyen hír tegnap, igen. De olyan is, hogy csak a jövő hétenMickey írta: Zidane ma fogja közölni a továbbiakat?

Pedrerol megint Mbappé lázban égett az éccaka - a francia 1 vagy 2 hónap múlva aláírja a szerződését velünk. A csóka annyiszor mondta már, hogy nem nagyon van hírértéke. RMCsport szerint viszont vár az EB végéig a döntéssel, hogy lássa a PSG tud e igazolni valami vonzó nevet amivel maradásra bírják...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Zidane ma fogja közölni a továbbiakat?
Bale, zseniális a faszi. Visszajön, aztán megy goldozni, de azért még elteszi ami jár neki, ha már egyszer aláírta azt a papírt.
Akkor Bélánkat ki is húzhatjuk arról a listáról, továbbra is viszi a lóvét. el, döntötte . hurrá.
De legalább a többiek is ilyne gyorsan döntsenek, ha lehet. Ramos meg Varane helyzete, meg LV.
Bale, zseniális a faszi. Visszajön, aztán megy goldozni, de azért még elteszi ami jár neki, ha már egyszer aláírta azt a papírt.
Akkor Bélánkat ki is húzhatjuk arról a listáról, továbbra is viszi a lóvét. el, döntötte . hurrá.
De legalább a többiek is ilyne gyorsan döntsenek, ha lehet. Ramos meg Varane helyzete, meg LV.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Persze, nem lehet egy edzőt megítélni a 10 évvel ezelőtti munkásságából. Én csak arra reagáltam, hogy a távozásával esett a kút mélyére a Milan, miközben a sztárok kiöregedése, elmenetele és pótlásuk hiánya okozta, amivel Allegri semmit nem tudott kezdeni.Realista24 írta:Akkor a véleményed ismét megalapozott.kiserik írta:
Azért nézem egyoldalúan, mert azt láttam. Juve meccseket soha nem néztem.
Ilyen alapon még mindig Mourinho a legnagyobb koponya, ha csak az első két Realos évét veszem alapul és becsukom a szemem a későbbi munkásságát illetően.
Ha megnézem a pályáját, egy olasz kiscsapatban volt egy kiemelkedő éve, aztán sikerre vitte a nagyon erős Milant, ami ahogyan gyengült, úgy hanyatlott, majd a Conte által felépített nagyon erős Juve élén tudott eredményeket hozni.
Én a milanos ténykedései után soha sem csíptem, de ha ő lesz a kiválasztott, akkor persze tiszta lappal fog indulni. De, inkább maradjon ZZ

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Most nem azert, de a ZZ fele Madrid jateka miben jobb pl? Megis elhozott nekunk 3 BL-t meg 2 bajnoki cimet. Ez a Real nem a latvanyos focirol volt hires, egyedul a 2016-2017-es szezonban talan, akkor is inkabb tavasszal. Inkabb eredmenyessegben. Ketto egyutt amugy is ritkan megy manapsag.kiserik írta: én akkoriban elég sok Milan meccset láttam ahhoz, hogy véleményt mondjak Allegri akkori munkásságáról.
Elkepeszto figura tenyleg.Pad'em írta: Gyerekek, végre lesz egy legenda aki innen vonul vissza?![]()
Bale considers retiring after Real Madrid return
The 31-year-old has made no secret in the dressing room that he intends to push his fitness to the limit, always putting the European Championship first, and he has also made no secret of his intention to return to Real Madrid this summer to complete the remaining year of his contract at the new Santiago Bernabéu and then retire from football, as this newspaper has learned.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Haaland vár egy évet, mert tudja, hogy idén Mbappét vesszük meg.
A klub a spanyol államtól kapott 143,5 millió eurós hitelt a Covid miatt. A többi spanyol csapat is élhetett ilyen lehetőséggel.
A klub a spanyol államtól kapott 143,5 millió eurós hitelt a Covid miatt. A többi spanyol csapat is élhetett ilyen lehetőséggel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor a véleményed ismét megalapozott.kiserik írta:Azért nézem egyoldalúan, mert azt láttam. Juve meccseket soha nem néztem.Realista24 írta:
Az egycsapatos bajnokság megnyerése mellett 20 év után elvitte az olasz kupát a Juvénak és 12 év után BL döntőt játszottak, majd két év múlva újra a döntőbe kerültek.
A Milannál meg olyan játékosok távoztak és nem lettek pótolva, mint Thiago Silva vagy Ibra.
Nagyon egyoldalúan tudjátok nézni a dolgokat.
Ilyen alapon még mindig Mourinho a legnagyobb koponya, ha csak az első két Realos évét veszem alapul és becsukom a szemem a későbbi munkásságát illetően.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Indul a golf karrierPad'em írta: Gyerekek, végre lesz egy legenda aki innen vonul vissza?![]()
The 31-year-old has made no secret in the dressing room that he intends to push his fitness to the limit, always putting the European Championship first, and he has also made no secret of his intention to return to Real Madrid this summer to complete the remaining year of his contract at the new Santiago Bernabéu and then retire from football, as this newspaper has learned.
szuperliga.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jó lenne már ott tartani, hogy Ramos hosszabbított, ZZ marad, vagy legalább eldöntötte mi legyen és hivatalos, na meg bejelentettük MBappe érkezését.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szerintem sem Allegri lenne a megvalto, de egy pragmatikusabb edzovel konnyebben lehetne felepiteni az uj csapatot, mint a 0 kilometeres legendainkkal.
En Ancelottit tamogatnam amugy, de szerintem o nem fordul meg Perezek fejeben. O nem pragmatikus, de csereben ismeri a kozeget es ha kapna a nyaron 1-2 klasszist, akkor kihozna beloluk a maximumot.
En Ancelottit tamogatnam amugy, de szerintem o nem fordul meg Perezek fejeben. O nem pragmatikus, de csereben ismeri a kozeget es ha kapna a nyaron 1-2 klasszist, akkor kihozna beloluk a maximumot.
Egyrészt írtam, hogy a vezetőség vastagon benne volt, másrészt én akkoriban elég sok Milan meccset láttam ahhoz, hogy véleményt mondjak Allegri akkori munkásságáról. Azért nézem egyoldalúan, mert azt láttam. Juve meccseket soha nem néztem.Realista24 írta:Az egycsapatos bajnokság megnyerése mellett 20 év után elvitte az olasz kupát a Juvénak és 12 év után BL döntőt játszottak, majd két év múlva újra a döntőbe kerültek.kiserik írta:
Jajj. Csak a tisztánlátás végett, Allegri eredményei a Milannal: bajnok, második, harmadik, majd januárban felállt a 11. helyen. Abba a kútba pont akkor esett a csapat, amikor ő volt a vezető edző. Persze ehhez kellett a vezetés is, de szörnyű volt, amit a keretre rá akart erőltetni. Aztán vigyorogva átállt az ősi ellenfélhez, majd az egy csapatos bajnokságot uralta. Géniusz![]()
A Milannál meg olyan játékosok távoztak és nem lettek pótolva, mint Thiago Silva vagy Ibra.
Nagyon egyoldalúan tudjátok nézni a dolgokat.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Pad'em
Gyerekek, végre lesz egy legenda aki innen vonul vissza?

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
A Raul-Guti-Xabi Alonso vonalat szándékosan hagytam ki, ha Zidane lep en külsőst hoznék. Max befurdunk vele, aztan felevkor johetnek a fenti arcok. De mindenesetre megprobalnam.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Vagy azért lett egycsapatos a bajnokság, mert leuralta. Nézőpont kérdése. 5 olasz bajnoki cím zsinórban, azért ne legyen már itt szarba nézve gyerekekkiserik írta: Aztán vigyorogva átállt az ősi ellenfélhez, majd az egy csapatos bajnokságot uralta. Géniusz

Mellesleg olaszoknál ez az ősi ellenfél dolog kb. nem létezik. Két kezem se lenne elég megszámolni hány nagy játékos/edző képviselte a Milant, a Juvét, az Intert is karrierje alatt.
HA(!!!!!!!) távozik ZZ nincs Allegrinél alkalmasabb jelölt.
füst írta: Szerintem nincs edző aki elég jó lenne a madridom ezerfejű cézárának.![]()
True af.

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ok, akinek nincs sikítófrásza Allegritől, joggal mondja, hogy de ezt-azt elért.. Nem egy rossz edző, nyilván.. De a véleményem/Kiserik véleményét tartom róla..
De igen.. Maradjon ZZ, jöjjön Bappe, Európa megint legyen felhúzva.. Na.. Ez már tetszik
zsáá
Ezt el tudom fogadni, hogy lehet ő a legkisebb rossz, bár én rövid távon sem nézném..Realista24 írta: Allegrire nem úgy kell nézni, mint a következő 10 év edzőjére, hanem úgy, hogy az elérhető opciók közül a jobbak közé tartozik.
Szerintem senkinek meg sem fordulna a fejébe lecserélni Zidane-t Allegrire (jó, ronaldo99-nek és társainak fix, hogy igen), de ha ZZ úgy dönt, hogy lelép (nem fog - Mbappéval megkukizza Európát és a Barcát odavissza hatos gólkülönbséggel), akkor nem rossz opció.
De igen.. Maradjon ZZ, jöjjön Bappe, Európa megint legyen felhúzva.. Na.. Ez már tetszik

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg Raúl, de lehetett olvasni Ancelottiról is. Bár neki van szerződése szintén, és Zidane nélkül úgysem menne semmirekodo írta: Jolvan, akit Allegritol raz a hideg az mit mondana Loewre?
Azt se szabad elfelejteni, hogy valószínűleg nem fogunk edzot igazolni, szoval Klopp peldaul kizarva, nem hinnem hogy ingyen elengedne a pool. Aki ingyen van az Allegri es Loew, legalabbis nekem nem jut eszembol mas most jelenleg.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jolvan, akit Allegritol raz a hideg az mit mondana Loewre?
Azt se szabad elfelejteni, hogy valószínűleg nem fogunk edzot igazolni, szoval Klopp peldaul kizarva, nem hinnem hogy ingyen elengedne a pool. Aki ingyen van az Allegri es Loew, legalabbis nekem nem jut eszembol mas most jelenleg.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Szerintem nincs edző aki elég jó lenne a madridom ezerfejű cézárának.