Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 21., péntek 10:34

Legalább Bélára számíthatunk, ez is megnyugtató....a többi egyébként is eltörpül mellette.
:|
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 21., péntek 10:30

Pad'em írta:
Mickey írta: Zidane ma fogja közölni a továbbiakat?
Tegnap beszéltünk valami ilyesmit....
Volt ilyen hír tegnap, igen. De olyan is, hogy csak a jövő héten :mrgreen:

Pedrerol megint Mbappé lázban égett az éccaka - a francia 1 vagy 2 hónap múlva aláírja a szerződését velünk. A csóka annyiszor mondta már, hogy nem nagyon van hírértéke. RMCsport szerint viszont vár az EB végéig a döntéssel, hogy lássa a PSG tud e igazolni valami vonzó nevet amivel maradásra bírják...
EB előtt vagy után. Ezt mondja el minden nap csak másképpen. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 21., péntek 10:29

Mickey írta: Zidane ma fogja közölni a továbbiakat?
Volt ilyen hír tegnap, igen. De olyan is, hogy csak a jövő héten :mrgreen:

Pedrerol megint Mbappé lázban égett az éccaka - a francia 1 vagy 2 hónap múlva aláírja a szerződését velünk. A csóka annyiszor mondta már, hogy nem nagyon van hírértéke. RMCsport szerint viszont vár az EB végéig a döntéssel, hogy lássa a PSG tud e igazolni valami vonzó nevet amivel maradásra bírják...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 21., péntek 10:15

Zidane ma fogja közölni a továbbiakat?

Bale, zseniális a faszi. Visszajön, aztán megy goldozni, de azért még elteszi ami jár neki, ha már egyszer aláírta azt a papírt.
Akkor Bélánkat ki is húzhatjuk arról a listáról, továbbra is viszi a lóvét. el, döntötte . hurrá.

De legalább a többiek is ilyne gyorsan döntsenek, ha lehet. Ramos meg Varane helyzete, meg LV.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 21., péntek 10:14

Realista24 írta:
kiserik írta:
Azért nézem egyoldalúan, mert azt láttam. Juve meccseket soha nem néztem.
Akkor a véleményed ismét megalapozott.

Ilyen alapon még mindig Mourinho a legnagyobb koponya, ha csak az első két Realos évét veszem alapul és becsukom a szemem a későbbi munkásságát illetően.
Persze, nem lehet egy edzőt megítélni a 10 évvel ezelőtti munkásságából. Én csak arra reagáltam, hogy a távozásával esett a kút mélyére a Milan, miközben a sztárok kiöregedése, elmenetele és pótlásuk hiánya okozta, amivel Allegri semmit nem tudott kezdeni.
Ha megnézem a pályáját, egy olasz kiscsapatban volt egy kiemelkedő éve, aztán sikerre vitte a nagyon erős Milant, ami ahogyan gyengült, úgy hanyatlott, majd a Conte által felépített nagyon erős Juve élén tudott eredményeket hozni.
Én a milanos ténykedései után soha sem csíptem, de ha ő lesz a kiválasztott, akkor persze tiszta lappal fog indulni. De, inkább maradjon ZZ :kalapos:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. május 21., péntek 10:01

kiserik írta: én akkoriban elég sok Milan meccset láttam ahhoz, hogy véleményt mondjak Allegri akkori munkásságáról.
Most nem azert, de a ZZ fele Madrid jateka miben jobb pl? Megis elhozott nekunk 3 BL-t meg 2 bajnoki cimet. Ez a Real nem a latvanyos focirol volt hires, egyedul a 2016-2017-es szezonban talan, akkor is inkabb tavasszal. Inkabb eredmenyessegben. Ketto egyutt amugy is ritkan megy manapsag.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. május 21., péntek 9:58

Pad'em írta: Gyerekek, végre lesz egy legenda aki innen vonul vissza? :lol:

Bale considers retiring after Real Madrid return

The 31-year-old has made no secret in the dressing room that he intends to push his fitness to the limit, always putting the European Championship first, and he has also made no secret of his intention to return to Real Madrid this summer to complete the remaining year of his contract at the new Santiago Bernabéu and then retire from football, as this newspaper has learned.
Elkepeszto figura tenyleg. :lol: visszajon lotyogni az edzesekre, na meg persze kapja a zsiros fizujat meg egy evig, a hulyenek is megerne, hat meg neki. Bőr az van a kepen az biztos. De hat jol csinalta, igy is leesett neki 4 BL, amibol masfelet eldontott.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 21., péntek 9:57

Haaland vár egy évet, mert tudja, hogy idén Mbappét vesszük meg.

A klub a spanyol államtól kapott 143,5 millió eurós hitelt a Covid miatt. A többi spanyol csapat is élhetett ilyen lehetőséggel.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 21., péntek 9:51

kiserik írta:
Realista24 írta:
Az egycsapatos bajnokság megnyerése mellett 20 év után elvitte az olasz kupát a Juvénak és 12 év után BL döntőt játszottak, majd két év múlva újra a döntőbe kerültek.

A Milannál meg olyan játékosok távoztak és nem lettek pótolva, mint Thiago Silva vagy Ibra.

Nagyon egyoldalúan tudjátok nézni a dolgokat.
Azért nézem egyoldalúan, mert azt láttam. Juve meccseket soha nem néztem.
Akkor a véleményed ismét megalapozott.

Ilyen alapon még mindig Mourinho a legnagyobb koponya, ha csak az első két Realos évét veszem alapul és becsukom a szemem a későbbi munkásságát illetően.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2021. május 21., péntek 9:27

Pad'em írta: Gyerekek, végre lesz egy legenda aki innen vonul vissza? :lol:

The 31-year-old has made no secret in the dressing room that he intends to push his fitness to the limit, always putting the European Championship first, and he has also made no secret of his intention to return to Real Madrid this summer to complete the remaining year of his contract at the new Santiago Bernabéu and then retire from football, as this newspaper has learned.
Indul a golf karrier⛳
szuperliga.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 21., péntek 9:20

Jó lenne már ott tartani, hogy Ramos hosszabbított, ZZ marad, vagy legalább eldöntötte mi legyen és hivatalos, na meg bejelentettük MBappe érkezését.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. május 21., péntek 9:14

Szerintem sem Allegri lenne a megvalto, de egy pragmatikusabb edzovel konnyebben lehetne felepiteni az uj csapatot, mint a 0 kilometeres legendainkkal.
En Ancelottit tamogatnam amugy, de szerintem o nem fordul meg Perezek fejeben. O nem pragmatikus, de csereben ismeri a kozeget es ha kapna a nyaron 1-2 klasszist, akkor kihozna beloluk a maximumot.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 21., péntek 9:05

Realista24 írta:
kiserik írta:
Jajj. Csak a tisztánlátás végett, Allegri eredményei a Milannal: bajnok, második, harmadik, majd januárban felállt a 11. helyen. Abba a kútba pont akkor esett a csapat, amikor ő volt a vezető edző. Persze ehhez kellett a vezetés is, de szörnyű volt, amit a keretre rá akart erőltetni. Aztán vigyorogva átállt az ősi ellenfélhez, majd az egy csapatos bajnokságot uralta. Géniusz :lol:
Az egycsapatos bajnokság megnyerése mellett 20 év után elvitte az olasz kupát a Juvénak és 12 év után BL döntőt játszottak, majd két év múlva újra a döntőbe kerültek.

A Milannál meg olyan játékosok távoztak és nem lettek pótolva, mint Thiago Silva vagy Ibra.

Nagyon egyoldalúan tudjátok nézni a dolgokat.
Egyrészt írtam, hogy a vezetőség vastagon benne volt, másrészt én akkoriban elég sok Milan meccset láttam ahhoz, hogy véleményt mondjak Allegri akkori munkásságáról. Azért nézem egyoldalúan, mert azt láttam. Juve meccseket soha nem néztem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 21., péntek 9:00

Gyerekek, végre lesz egy legenda aki innen vonul vissza? :lol:

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2021. május 21., péntek 8:50

A Raul-Guti-Xabi Alonso vonalat szándékosan hagytam ki, ha Zidane lep en külsőst hoznék. Max befurdunk vele, aztan felevkor johetnek a fenti arcok. De mindenesetre megprobalnam.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2021. május 21., péntek 8:47

kiserik írta: Aztán vigyorogva átállt az ősi ellenfélhez, majd az egy csapatos bajnokságot uralta. Géniusz
Vagy azért lett egycsapatos a bajnokság, mert leuralta. Nézőpont kérdése. 5 olasz bajnoki cím zsinórban, azért ne legyen már itt szarba nézve gyerekek :lol:
Mellesleg olaszoknál ez az ősi ellenfél dolog kb. nem létezik. Két kezem se lenne elég megszámolni hány nagy játékos/edző képviselte a Milant, a Juvét, az Intert is karrierje alatt.

HA(!!!!!!!) távozik ZZ nincs Allegrinél alkalmasabb jelölt.
füst írta: Szerintem nincs edző aki elég jó lenne a madridom ezerfejű cézárának. :D

True af. :kalapos:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 21., péntek 8:46

Ok, akinek nincs sikítófrásza Allegritől, joggal mondja, hogy de ezt-azt elért.. Nem egy rossz edző, nyilván.. De a véleményem/Kiserik véleményét tartom róla..
Realista24 írta: Allegrire nem úgy kell nézni, mint a következő 10 év edzőjére, hanem úgy, hogy az elérhető opciók közül a jobbak közé tartozik.

Szerintem senkinek meg sem fordulna a fejébe lecserélni Zidane-t Allegrire (jó, ronaldo99-nek és társainak fix, hogy igen), de ha ZZ úgy dönt, hogy lelép (nem fog - Mbappéval megkukizza Európát és a Barcát odavissza hatos gólkülönbséggel), akkor nem rossz opció.
Ezt el tudom fogadni, hogy lehet ő a legkisebb rossz, bár én rövid távon sem nézném..

De igen.. Maradjon ZZ, jöjjön Bappe, Európa megint legyen felhúzva.. Na.. Ez már tetszik :D :D zsáá
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 21., péntek 8:34

kodo írta: Jolvan, akit Allegritol raz a hideg az mit mondana Loewre?

Azt se szabad elfelejteni, hogy valószínűleg nem fogunk edzot igazolni, szoval Klopp peldaul kizarva, nem hinnem hogy ingyen elengedne a pool. Aki ingyen van az Allegri es Loew, legalabbis nekem nem jut eszembol mas most jelenleg.
Meg Raúl, de lehetett olvasni Ancelottiról is. Bár neki van szerződése szintén, és Zidane nélkül úgysem menne semmire :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2021. május 21., péntek 8:20

Jolvan, akit Allegritol raz a hideg az mit mondana Loewre?

Azt se szabad elfelejteni, hogy valószínűleg nem fogunk edzot igazolni, szoval Klopp peldaul kizarva, nem hinnem hogy ingyen elengedne a pool. Aki ingyen van az Allegri es Loew, legalabbis nekem nem jut eszembol mas most jelenleg.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 21., péntek 8:18

Szerintem nincs edző aki elég jó lenne a madridom ezerfejű cézárának. :D

Vissza: