Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Ja en se hiszek meg ezeknek, de titeket jó vele idegesíteni.

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én már nem hiszek el senkinek, semmit.
Majd elhiszem az MBappés híreket, ha R24 kebabosa személyesen felkeres és elmeséli a dolhokat, vagy ha a francia a Real mezében dekázgat a bemutatásán.
Addig nekem már a szemidegem sem rezzen ilyen hírek olvasásakor.

Majd elhiszem az MBappés híreket, ha R24 kebabosa személyesen felkeres és elmeséli a dolhokat, vagy ha a francia a Real mezében dekázgat a bemutatásán.
Addig nekem már a szemidegem sem rezzen ilyen hírek olvasásakor.

- flori
Augusztusig fixen eltart majd a saga, még edzőnk sincs jövőre.
Nagyon tetszenek a mostani hírek, brutálisan kell ide.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem lehetne hétfőn aláírni a szerződést, aztán mehetne mindenki nyugodtan a dolgára? (EB-re)

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Majd akkor izgulok, ha Hudson-Odoiról hoztok ilyen híreket.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Pad'em
Bruno Satin (a renowned French agent): ”Kylian Mbappé and his family have an agreement in principle to sign for Real Madrid in terms of the player's conditions." @LateFootClub
Gyarapodnak a hírek
Gyarapodnak a hírek

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Cristiano Ronaldo méltó utódja, lehetNE, esetleg az lesz, reméljük hogy jön és így is lesz.ikarus93 írta:Remélem összejön.kodo írta: Kylian Mbappé will sign his Real Madrid contract and officially join the club in a month or two.
[Josep Pedrerol]
Kylian Mbappé has already made his decision: He wants to play for Real Madrid, with or without Zidane. The manager's future does not matter.
[Diario AS]![]()
CR méltó utódja lenne.
Mármint azért CR ben volt egy olyan mentalitás/lelkület, ami még most is az élen tartja, mellé olyan fizikum, ami párját ritkítja, színtiszta profizmus...szereti a puffin lekvárt, tuti ! ( az mellett hogy minden szabit a lelátóra küldött és néha idegesített

Bappe egy nagy kaliber, vitathatatlan a tehetsége. De azért....legyen úgy.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- ikarus93
Remélem összejön.kodo írta: Kylian Mbappé will sign his Real Madrid contract and officially join the club in a month or two.
[Josep Pedrerol]
Kylian Mbappé has already made his decision: He wants to play for Real Madrid, with or without Zidane. The manager's future does not matter.
[Diario AS]

CR méltó utódja lenne.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Kylian Mbappé will sign his Real Madrid contract and officially join the club in a month or two.
[Josep Pedrerol]
[Diario AS]
[Josep Pedrerol]
[Diario AS]
- Mickey
Legalább Bélára számíthatunk, ez is megnyugtató....a többi egyébként is eltörpül mellette.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
EB előtt vagy után. Ezt mondja el minden nap csak másképpen.Pad'em írta:Volt ilyen hír tegnap, igen. De olyan is, hogy csak a jövő hétenMickey írta: Zidane ma fogja közölni a továbbiakat?
Tegnap beszéltünk valami ilyesmit....
Pedrerol megint Mbappé lázban égett az éccaka - a francia 1 vagy 2 hónap múlva aláírja a szerződését velünk. A csóka annyiszor mondta már, hogy nem nagyon van hírértéke. RMCsport szerint viszont vár az EB végéig a döntéssel, hogy lássa a PSG tud e igazolni valami vonzó nevet amivel maradásra bírják...

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Volt ilyen hír tegnap, igen. De olyan is, hogy csak a jövő hétenMickey írta: Zidane ma fogja közölni a továbbiakat?

Pedrerol megint Mbappé lázban égett az éccaka - a francia 1 vagy 2 hónap múlva aláírja a szerződését velünk. A csóka annyiszor mondta már, hogy nem nagyon van hírértéke. RMCsport szerint viszont vár az EB végéig a döntéssel, hogy lássa a PSG tud e igazolni valami vonzó nevet amivel maradásra bírják...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Mickey
Zidane ma fogja közölni a továbbiakat?
Bale, zseniális a faszi. Visszajön, aztán megy goldozni, de azért még elteszi ami jár neki, ha már egyszer aláírta azt a papírt.
Akkor Bélánkat ki is húzhatjuk arról a listáról, továbbra is viszi a lóvét. el, döntötte . hurrá.
De legalább a többiek is ilyne gyorsan döntsenek, ha lehet. Ramos meg Varane helyzete, meg LV.
Bale, zseniális a faszi. Visszajön, aztán megy goldozni, de azért még elteszi ami jár neki, ha már egyszer aláírta azt a papírt.
Akkor Bélánkat ki is húzhatjuk arról a listáról, továbbra is viszi a lóvét. el, döntötte . hurrá.
De legalább a többiek is ilyne gyorsan döntsenek, ha lehet. Ramos meg Varane helyzete, meg LV.

Persze, nem lehet egy edzőt megítélni a 10 évvel ezelőtti munkásságából. Én csak arra reagáltam, hogy a távozásával esett a kút mélyére a Milan, miközben a sztárok kiöregedése, elmenetele és pótlásuk hiánya okozta, amivel Allegri semmit nem tudott kezdeni.Realista24 írta:Akkor a véleményed ismét megalapozott.kiserik írta:
Azért nézem egyoldalúan, mert azt láttam. Juve meccseket soha nem néztem.
Ilyen alapon még mindig Mourinho a legnagyobb koponya, ha csak az első két Realos évét veszem alapul és becsukom a szemem a későbbi munkásságát illetően.
Ha megnézem a pályáját, egy olasz kiscsapatban volt egy kiemelkedő éve, aztán sikerre vitte a nagyon erős Milant, ami ahogyan gyengült, úgy hanyatlott, majd a Conte által felépített nagyon erős Juve élén tudott eredményeket hozni.
Én a milanos ténykedései után soha sem csíptem, de ha ő lesz a kiválasztott, akkor persze tiszta lappal fog indulni. De, inkább maradjon ZZ

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Most nem azert, de a ZZ fele Madrid jateka miben jobb pl? Megis elhozott nekunk 3 BL-t meg 2 bajnoki cimet. Ez a Real nem a latvanyos focirol volt hires, egyedul a 2016-2017-es szezonban talan, akkor is inkabb tavasszal. Inkabb eredmenyessegben. Ketto egyutt amugy is ritkan megy manapsag.kiserik írta: én akkoriban elég sok Milan meccset láttam ahhoz, hogy véleményt mondjak Allegri akkori munkásságáról.
Elkepeszto figura tenyleg.Pad'em írta: Gyerekek, végre lesz egy legenda aki innen vonul vissza?![]()
Bale considers retiring after Real Madrid return
The 31-year-old has made no secret in the dressing room that he intends to push his fitness to the limit, always putting the European Championship first, and he has also made no secret of his intention to return to Real Madrid this summer to complete the remaining year of his contract at the new Santiago Bernabéu and then retire from football, as this newspaper has learned.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Haaland vár egy évet, mert tudja, hogy idén Mbappét vesszük meg.
A klub a spanyol államtól kapott 143,5 millió eurós hitelt a Covid miatt. A többi spanyol csapat is élhetett ilyen lehetőséggel.
A klub a spanyol államtól kapott 143,5 millió eurós hitelt a Covid miatt. A többi spanyol csapat is élhetett ilyen lehetőséggel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor a véleményed ismét megalapozott.kiserik írta:Azért nézem egyoldalúan, mert azt láttam. Juve meccseket soha nem néztem.Realista24 írta:
Az egycsapatos bajnokság megnyerése mellett 20 év után elvitte az olasz kupát a Juvénak és 12 év után BL döntőt játszottak, majd két év múlva újra a döntőbe kerültek.
A Milannál meg olyan játékosok távoztak és nem lettek pótolva, mint Thiago Silva vagy Ibra.
Nagyon egyoldalúan tudjátok nézni a dolgokat.
Ilyen alapon még mindig Mourinho a legnagyobb koponya, ha csak az első két Realos évét veszem alapul és becsukom a szemem a későbbi munkásságát illetően.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Indul a golf karrierPad'em írta: Gyerekek, végre lesz egy legenda aki innen vonul vissza?![]()
Bale considers retiring after Real Madrid return
The 31-year-old has made no secret in the dressing room that he intends to push his fitness to the limit, always putting the European Championship first, and he has also made no secret of his intention to return to Real Madrid this summer to complete the remaining year of his contract at the new Santiago Bernabéu and then retire from football, as this newspaper has learned.
szuperliga.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jó lenne már ott tartani, hogy Ramos hosszabbított, ZZ marad, vagy legalább eldöntötte mi legyen és hivatalos, na meg bejelentettük MBappe érkezését.