Na, en meg letoltam mindharom albumot, szoval egyszerre ertekelem oket.
Bakermat - The Ringmaster
Juj de jo kis zeneklub kezdes volt ez. Nagyon tetszett az egesznek a stilusa, melo kozben hallgattam, teljesen feldobta a hangulatomat. A Baianat bizony en mar regebben is hallgattam sokszor, csak nem tudtam, hogy ettol az eloadotol szarmazik. Ez volt a kedvencem! Baszki, ez a tokeletes fesztival zene, mekkora lenne ra kicsit lepkedni egy ciderrel a kezembe a balaton parton...hianyzik.
Ami talan kicsit fura volt ugye, hogy nagyon sok a kozremukodo, igy ez is befolyasolta a szamokat, hogy melyik lett erosebb, melyik gyengebb. Viszont osszessegeben ez egy kiralysag volt, koszi az ajanlast! Egyelore ez
7,5/10.
Bury Tomorrow - Cannibal
Na, hat meg mindig nem szeretem a metalt, rockot, ugy en bloc ezt a mufajt.

Viszont! Ez az album jobban tetszett, mint az elozo korbol a masik ket rock ajanlas. Sajna a horges meg mindig nagyon zavar, pedig amugy a sracnak aki enekli a refreneket szerintem tok jo hangja van. Az dobta fel igazabol az osszes szamot, így mondhatni ot + az alapokat fogom ertekelni.

Volt ket szam, talan a Cannibal meg a The Grey, amik nagyon hasonlitottak egymasra, mintha ugyanazt a szamot hallgattam volna.
Azt hiszem elozo korbe ilyen 3-4 pontokat adtam a metal albumokra, ez egy fokkal jobb volt, szoval jar a
4,5/10.

Koszi az ajanlast!
Kendrick Lamar - Good Kid, M.A.A.D City
Az oreg Kendrick. Szeretem. Igazabol en is jobban a Damn albumaval ismertem meg, mint rajtam kivul millio ember. Azt is es a sok Black Pantheres kozremukodeset is nagyon birom. Ezt az albumat is hallottam mar, viszont igy egybe mar 2-3 eve nem hallottam, szoval ujrazni kellett.
Oriasi retro feelingje van az egesznek, nagyon atjon ez a "real shit" erzes. A ket nagy kedvencem a Real es a Maad City, ezek a szamok regota benne vannak nekem is playlistembe. Viszont ez a 17 szam nagyon sok, es egybe igen hosszu ez a 1,5 ora. Szerintem aki nem szereti ezt a mufajt, az nagyon megfog szenvedni vele.

Ez nalam is lehuzza egy fel ponttal, egy 10 szammal ez tokeletes lenne. Az album elso kb elso resze, a Realig (11.szam) jobban tetszett, utana valahogy nalam kicsit elvesztette a fonalat es monoton lett. Pont ezert nem hallgattam sose egybe, mert vannak rajta zsenialis szamok, viszont nehany meg egyaltalan nem tetszik.
Osszessegeben amugy fasza volt ujra hallgatni, viszont a hossza levesz az ertekelesembol, illetve az is, hogy mar ismertem. Meg igy is kap egy
7,5/10-et egyelore, mivel nagyon birom Kendricket. Kesobb meg akar fentebb is mehet ez a pont a tobbi album fuggvenyeben. Koszi az ajanlast!