ha nem fogadja el, akkor átadólistára teszik
ha nem akar igazolni, akkor a lelátón fog ülni.
ettől könnyebb ingyenpénz a világon nincs. well done barca.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. május 21., péntek 8:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. május 21., péntek 6:52
Multkor neztem rola videokat, viszonylag kotetlen a posztja, szereti ha nala van a labda, ha rajta mennek keresztul a tamadasok; folyamatosan vonalak kozott mozog, ott keri a labdat, majd megveri a vedot es adja is tovabb. Mi ertelme elvinni egy ilyen tipusu jatekost, mikozben meg Messi mindig a csapatnal van? Maximum ot is lehet majd szidni, mint Griezmannt, hogy egy teljesen idegen poszton szarul teljesit.Remy írta:Azért arra a Depayra kíváncsi leszek.Sergio Agüero is set to accept Barcelona contract bid until June 2023, salary lower than €10m - he hopes to complete last details and sign after the UCL final, it’s up to Barça board. #FCB
Barça also confirmed to Depay they’re offering him a contract until 2023 or 2024.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 21., péntek 0:07
Ebből ki lenne piacképes?'shutterisland írta: messi, grizi, dembele, fati, aguero, depay, trincao, braithwaite.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 20., csütörtök 23:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 20., csütörtök 23:47
Azért arra a Depayra kíváncsi leszek.Sergio Agüero is set to accept Barcelona contract bid until June 2023, salary lower than €10m - he hopes to complete last details and sign after the UCL final, it’s up to Barça board. #FCB
Barça also confirmed to Depay they’re offering him a contract until 2023 or 2024.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. május 19., szerda 21:19
Nem is hiszem h meglépné. Nagy vágya lehet a válogatott, amolyan régi álma. Azért segédedzőként mégse ugyanaz.Pad'em írta: Flick már elígérkezett szóban a Nationalelfnek, nem lenne túl németes ha kihátrálna.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 19., szerda 21:17
Ximalábú meg ne sértődjön. Flick már elígérkezett szóban a Nationalelfnek, nem lenne túl németes ha kihátrálna.Realista24 írta: Laporta Flicket vinné edzőnek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 19., szerda 20:27
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. május 19., szerda 16:55
Vagy Ramos.füst írta:Remélem lesz pár játékos aki úgy fog tárgyalni mint nálunk Bale.Laporta elvileg elkezdett targyalni egyenkent a jatekosokkal, hogy csokkentsek a fizetesuket.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 19., szerda 11:57
Újra értelmet nyert az Adidas szlogenjeRaúlCF írta:Benzema is újra válogatott. Innentől már minden lehetséges.reeed_ati írta: Hol érné meg az atletinak becserélni a 21éves Félixet, akiben továbbra is hatalmas a potenciál, egy 31 éves Grízesre?
Ez hápog rendesen..
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. május 19., szerda 11:52
Benzema is újra válogatott. Innentől már minden lehetséges.reeed_ati írta: Hol érné meg az atletinak becserélni a 21éves Félixet, akiben továbbra is hatalmas a potenciál, egy 31 éves Grízesre?
Ez hápog rendesen..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. május 19., szerda 10:42
HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 19., szerda 10:31
Remélem lesz pár játékos aki úgy fog tárgyalni mint nálunk Bale.Laporta elvileg elkezdett targyalni egyenkent a jatekosokkal, hogy csokkentsek a fizetesuket.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. május 19., szerda 10:29
1.2 milliardos adossaguk volt, amibol 700 rovid lejaratu. Azert vettek fel a hitelt, gondolom hosszu tavra, hogy ezeket tudjak fizetni.Anthony írta:Az itt a kérdés, hogy már eddig is volt 500 millió adósságuk, akkor ebből rendezik azt, vagy most már 1 milliárd van?Sierra írta:
Sztem a Barca mindig egy jo befektetes lesz. Meg mindig a vilag egyik legnagyobb klubja, egy jol csengo brand, a Real Madrid mellett ok rendelkeznek a legtobb szurkoloval a vilagon. Biztos jol fog jarni a GS is ezzel a hitellel.
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. május 19., szerda 10:14
Ennek mondjuk nem örülnék. Tehetséges gyerek Joao, csak nagyon rossz helyre került.Pad'em írta: Kapásból egy Griezmann-João Félix swap deal-ről írnak mint Laporta terv![]()
The good relationship between Laporta and Mendes could enable the operation to happen, which would see Griezmann return to Atlético Madrid. The presence of Jorge Mendes, João Félix's agent, in the operation could help make it viable, according to TV3. The channel explained that both Barcelona and Atlético Madrid paid similar amounts for the players.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. május 19., szerda 10:09
Én is kíváncsi leszek, viszont ott legalább megindul vmi változásféle.sonic írta:Joan a forradalmar. Kivancsi leszek mit hoz ossze.soadroli írta: Joan Laporta: "Next week will start taking decisions. We need to build a competitive team that can win the Champions League and La Liga. When I talk about the end of cycles and revolutions, it’s because I really mean it."![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 19., szerda 10:01
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. május 19., szerda 9:40
Joan a forradalmar. Kivancsi leszek mit hoz ossze.soadroli írta: Joan Laporta: "Next week will start taking decisions. We need to build a competitive team that can win the Champions League and La Liga. When I talk about the end of cycles and revolutions, it’s because I really mean it."![]()
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. május 19., szerda 9:01
Én valami olyasmit olvastam hogy ebből instant kapnak most 100 misit és javarészt a rövid lejáratú tartozásokat fogják ebből fizetni... De passz. Katalanyokrol van szó és ők elég kreatívakAnthony írta:Az itt a kérdés, hogy már eddig is volt 500 millió adósságuk, akkor ebből rendezik azt, vagy most már 1 milliárd van?Sierra írta:
Sztem a Barca mindig egy jo befektetes lesz. Meg mindig a vilag egyik legnagyobb klubja, egy jol csengo brand, a Real Madrid mellett ok rendelkeznek a legtobb szurkoloval a vilagon. Biztos jol fog jarni a GS is ezzel a hitellel.
Olvastam olyant, hogy nem igazolják le Haalandot, mert azt az összeget Messi szerződéshosszabbítására használják. Jó ötlet, nekem tetszik!![]()
![]()
![]()
És Grízest el akarják adni, kíváncsi vagyok ki, és mennyit fog adni érte.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. május 19., szerda 8:58
Az itt a kérdés, hogy már eddig is volt 500 millió adósságuk, akkor ebből rendezik azt, vagy most már 1 milliárd van?Sierra írta:Sztem a Barca mindig egy jo befektetes lesz. Meg mindig a vilag egyik legnagyobb klubja, egy jol csengo brand, a Real Madrid mellett ok rendelkeznek a legtobb szurkoloval a vilagon. Biztos jol fog jarni a GS is ezzel a hitellel.Faust írta:De ki ad nekik ennyit, ilyen adossag mellett? Nem kacsa?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem