az eredmények szerint öngólt lőtt'shutterisland írta: regu kisebb golt akasztott![]()

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. május 19., szerda 19:22
az eredmények szerint öngólt lőtt'shutterisland írta: regu kisebb golt akasztott![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 19., szerda 19:20
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. május 19., szerda 18:42
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 19., szerda 18:21
Szerintem elég sok hasonlóság van a játékukban:BlancoMark írta:Nem tudom mi biztosít alapot erre az összehasonlításra.Akkor most meg azt képzeljük el, hogy Kroos elkezd forgolódni. Na ugye.Meg egyébként is Kroosnál azért van "pár" tényező ami kompenzálja a sebességét.
Ezt hívom én sokoldalúságnak, ami a norvégnál nincsen meg.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 19., szerda 17:37
Nem tudom mi biztosít alapot erre az összehasonlításra.Akkor most meg azt képzeljük el, hogy Kroos elkezd forgolódni. Na ugye.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 19., szerda 17:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 19., szerda 17:29
Itt válik komolytalanná a történet.kiserik írta: Akkor most meg azt képzeljük el, hogy Kroos elkezd forgolódni. Na ugye.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 19., szerda 17:27
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 19., szerda 17:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 19., szerda 16:54
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 19., szerda 16:39
Én láttam jó párszor mind a Sociban, mind az Arsenalban játszani és azt kell hogy mondjam átlagon felüli játékos játékintelligenciában valamint (rövid) átadásokban, de emellett szinte mindenben átlagos képességű.poronty írta:Nekem ebből a mondatból az jön le, hogy épp nézed a statisztikákat (transfermarkt-ra gondoltam), hogy mit produkált. És, ha tényleg nézted volna szezon közben, akkor tudnád, hogy bőven volt lekapva 1 óra játék után meg rengetegszer csak csere volt. Vagy ugye visszakanyarodva a gólpasszos témához, nem rónád fel neki, hogy hiszen neki nincs gólpassza, mikor a meccsek közben láttad volna (ahogy a videókon), hogy sok esetben abszolút nem rajta múlt a dolog.Arsenalban ha jól nézem folyamatosan játsza a 90 perceket, EL-ben és bajnokságban is. 1 gólpassz nem jött neki össze
Ha félreértettem, akkor elnézést.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. május 19., szerda 16:29
HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2021. május 19., szerda 16:23
Ne erőlködj Ödegaard nem francia. Majd Camawinga megváltja a világot. Vagy nem de az már nem számít...poronty írta:Nekem ebből a mondatból az jön le, hogy épp nézed a statisztikákat (transfermarkt-ra gondoltam), hogy mit produkált. És, ha tényleg nézted volna szezon közben, akkor tudnád, hogy bőven volt lekapva 1 óra játék után meg rengetegszer csak csere volt. Vagy ugye visszakanyarodva a gólpasszos témához, nem rónád fel neki, hogy hiszen neki nincs gólpassza, mikor a meccsek közben láttad volna (ahogy a videókon), hogy sok esetben abszolút nem rajta múlt a dolog.Arsenalban ha jól nézem folyamatosan játsza a 90 perceket, EL-ben és bajnokságban is. 1 gólpassz nem jött neki össze
Ha félreértettem, akkor elnézést.
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. május 19., szerda 16:15
Nekem ebből a mondatból az jön le, hogy épp nézed a statisztikákat (transfermarkt-ra gondoltam), hogy mit produkált. És, ha tényleg nézted volna szezon közben, akkor tudnád, hogy bőven volt lekapva 1 óra játék után meg rengetegszer csak csere volt. Vagy ugye visszakanyarodva a gólpasszos témához, nem rónád fel neki, hogy hiszen neki nincs gólpassza, mikor a meccsek közben láttad volna (ahogy a videókon), hogy sok esetben abszolút nem rajta múlt a dolog.Arsenalban ha jól nézem folyamatosan játsza a 90 perceket, EL-ben és bajnokságban is. 1 gólpassz nem jött neki össze
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 19., szerda 16:09
Hol írtam, hogy nem vagyok hajlandó meccseket nézni?poronty írta: Szóval mecsseket nem vagy hajlandó megnézni, ha valaki idehozza neked a jeleneteket a meccsekről, hogy megdöntse állításod, miszerint tuti azért nincs gólpassza, mert hát, az Arsenal támadói szarok, az se jó...így tényleg nehéz.
Na mindegy, azért a ziro best of jöhet, ha elkészült.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 19., szerda 16:08
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. május 19., szerda 16:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 19., szerda 16:00
Ilyen videókat ziróról is össze tudok tenni.poronty írta:https://www.youtube.com/watch?v=eRPu82p ... l=Collin10Még egy dolog.
Arsenalban ha jól nézem folyamatosan játsza a 90 perceket, EL-ben és bajnokságban is. 1 gólpassz nem jött neki össze
Ja tudom, az Arsenal támadói szarok.
0:42, 2:30, 2:47, 3:41...igen az nem árt, ha a csapattársak nem balfaszkodnak a kapu előtt. Pont ott a komment a másik vidi alatt.
https://www.youtube.com/watch?v=o_jhWrw ... lentzComps
3:20, 4:27 pl két eset, ahol nem az övé az utolsó passz, hanem az előtte lévő, de vastagon benne van a gólokban. Volt pl ilyen a West Ham ellen még 2, vagy, akár a Leicester ellen. A transfermarkt-on sajnos ezek nem lesznek fenn, ehhez le kell ülni meccseket nézni. És nyilván nem mindegyik szemet kápráztató Guti passz, sok esetben csak egy sima 5-6 méteres tempó passzról van szó.
Nem tökéletes a gyerek, vannak hiányosságai, de, ahhoz percek kellenek, hogy ezen javítani lehessen. Remélem elengedjük, ha ZZ nem számít rá.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 19., szerda 15:49
A Real Madridban folyamtosan szar rendszerben akartuk játszatni rendszeren kívüliként. Kroos és Modric mellé teljesen felesleges még egy Odegaard féle arc a pályára. Mivel ő volt a friss játékos a csapatban így őt hagyták ki legtöbbet a játékból. Szerencsétlen egy csomószor szaladgált össze vissza, hogy labdát kapjon. Talán nem pont Case helyén kellett volna elkezdeni a kipróbálását. Az meg hogy nem fut, azt nem értem. Sokan úgy gondolták, hogy majd Modric játékát fogja hozni. Ezzel csak az volt a probléma, hogy Modric rendszerint a pályán volt, mikor Odegaard is, másrészt a norvég általában kifejezetten 10-es poszton (ami nálunk szinte soha nem volt) mozgott.Realista24 írta:Még egy dolog.Realista24 írta:
Második és harmadik fordulóban játszótt 69 és 45 percet. Se gól, se gólpassz. Aztán kétszer pad, majd sérülés miatt 3 meccs off.
Utána 26-65-21 perc, nulla goal contribution, majd újra sérült.
Ki alapozna ilyen játékosra? Mi nem a Real Sociedad vagyunk.
Arsenalban ha jól nézem folyamatosan játsza a 90 perceket, EL-ben és bajnokságban is. 1 gólpassz nem jött neki össze![]()
Szóval nem 300 perc alapján ítélem meg, hanem az Arsenalos 1200-1500 perce csak megerősíti, amit a Realban láttam tőle. Plusz még sérülékeny is.
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. május 19., szerda 15:44
https://www.youtube.com/watch?v=eRPu82p ... l=Collin10Még egy dolog.
Arsenalban ha jól nézem folyamatosan játsza a 90 perceket, EL-ben és bajnokságban is. 1 gólpassz nem jött neki össze
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem