Karim Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Karim Benzema - 9
Nem kell EB győzelemben gondolkodni... A csoport nagyon erős eleve.
Eleve az, hogy újra válogatott lehet, így a semmiből, egy EB-n... Már ez feler egy Aranylabdaval.
Ennél nagyobb elismerést nem is kaphatna jelenleg.
Eleve az, hogy újra válogatott lehet, így a semmiből, egy EB-n... Már ez feler egy Aranylabdaval.
Ennél nagyobb elismerést nem is kaphatna jelenleg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Azt már direkt nem írtam...Kerlon írta: És még aranylabdát is kapna![]()
![]()
![]()
![]()

- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Megérdemelné hogy ott is úgy lövöldözze a gólokat, mint most nálunk.
Azok után hogy rá se hederítettek, most meg bezsákolhat egy esetleges EB -t...szép lenne karrierje vége felé.
De be is mutathatna dösampnak...
Azok után hogy rá se hederítettek, most meg bezsákolhat egy esetleges EB -t...szép lenne karrierje vége felé.
De be is mutathatna dösampnak...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

És még aranylabdát is kapna

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Ha beválogatják és utána ne adj Isten még meg is nyerné a tornát, az a legjobb dolog lehetne, ami a triplánk óta történt a fociban. Nagyon megérdemelné.
Én kajak jobban örülnék ennek, mint hogy idén bajnokok lennénk.
Sajnos kb. ugyanannyi az esély mindkettőre...
Én kajak jobban örülnék ennek, mint hogy idén bajnokok lennénk.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
@lequipe have confirmed the information that Benzema will be selected by Deschamps later tonight!
Kylian Mbappé was 8 years old when Karim Benzema made his 1st appearance for France.
Now they may line up together for France at Euro 2020.
| Many players in the French national team were "crazy excited," to hear that Karim Benzema could be coming back to the team.
@LatourBertrand via @gffn
Kylian Mbappé was 8 years old when Karim Benzema made his 1st appearance for France.
Now they may line up together for France at Euro 2020.
@LatourBertrand via @gffn
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
19-es mezt kaphatja...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
alufólia sapi fel. Benz visszatér a válogatotthoz bemelegítésnek mert az eb után ZZ lesz az edző és ez volt az egyik feltétele.
akármi történik a múltbeli történések után még csak a híráradat is furcsa.
akármi történik a múltbeli történések után még csak a híráradat is furcsa.
Én azt sose kérdőjeleztem meg, hogy beférne... De szerintem a csoda GGG* nem rúgott összesen annyit, mint ő egyedül idén.Kercsó írta:Remy írta:
Vagy ez már a terv része, miszerint úgyis rövid a nyár, valahogy csak össze kéne szoknia a jövő évi párosnak. És itt az esély élesben.![]()
najó. köszi. ez ennyi volt...![]()
én imádnám, ha Benz beférne. de amilyen köpködés volt a múltban, kétlem félre tudják tenni.![]()
de ne legyen igazam.
![]()
*
Griezmann
Giroud
Gignac
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Remy írta:Vagy ez már a terv része, miszerint úgyis rövid a nyár, valahogy csak össze kéne szoknia a jövő évi párosnak. És itt az esély élesben.p.csabi1 írta: Ha megy,akkor remélem Perezék úgy engedik el Madridból,hogy az első számú feladat az hogy MBappet meggyőzöd hogy idén nyáron ide jön.![]()
![]()
![]()
najó. köszi. ez ennyi volt...

én imádnám, ha Benz beférne. de amilyen köpködés volt a múltban, kétlem félre tudják tenni.

de ne legyen igazam.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Na jo van Didier, Benzivel meg egyel jobbak lesznek.
Azert a Benzi, Mbappe, Pogba es Coman/Dembele negyestol nagy bugit varok.
Azert a Benzi, Mbappe, Pogba es Coman/Dembele negyestol nagy bugit varok.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
A végén kiderül, hogy csak visszaigazol a Lyonba nyáron!Benzema returns to France. @JLSanchez78

Amugy nehezen hiszem, hogy igaz lenne...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most ezt csak én nem értem?kodo írta: Ha ez letrejonne amugy a francia csapatnek szurkolnek a magyar mellett. Igy marad portugalia, a franciak meg essenek ki a csoportbol.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Deschamps egy farok volt e téren évek óta, de nagyon szép üzenete van ha mindketten félreteszik az ellentéteket és megbocsájtanak egymásnak a nemzeti tizenegy érdekében.

- Pad'em
Benzema returns to France. @JLSanchez78
-----------Benzema
Mbappé Griezmann Coman
---------Pogba Kante
Védelmük eddig is stabil volt. Elöl ott viszont brutál játék lesz.

-----------Benzema
Mbappé Griezmann Coman
---------Pogba Kante
Védelmük eddig is stabil volt. Elöl ott viszont brutál játék lesz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ha ez letrejonne amugy a francia csapatnek szurkolnek a magyar mellett. Igy marad portugalia, a franciak meg essenek ki a csoportbol.
Ennyi.Már megérte neked is meg neki is.Realista24 írta:Legfurcsább döntés ever, amit én ismerek.RaúlCF írta:
nem képességről van szó. és most az az érv hogy évekig együtt játszott valakikkel ezért hirtelen egy tornán is minden menne idegenekkel. ő megoldaná. és a csapat? elég specifikus a játéka. nem szoktak ilyet meglépni egy torna előtt. lehet bejönne lehet nem. nélküle is nyertek vbt. szép lenne jó lenne én csak azt mondtam hogy extra furcsa lenne.
Aztán majd jól végigpadoztatja, de leszarom, meghívom Gárdonyban egy lángosra![]()

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Legfurcsább döntés ever, amit én ismerek.RaúlCF írta:nem képességről van szó. és most az az érv hogy évekig együtt játszott valakikkel ezért hirtelen egy tornán is minden menne idegenekkel. ő megoldaná. és a csapat? elég specifikus a játéka. nem szoktak ilyet meglépni egy torna előtt. lehet bejönne lehet nem. nélküle is nyertek vbt. szép lenne jó lenne én csak azt mondtam hogy extra furcsa lenne.ferni írta:
Most nem azért, de ez az ember úgy tolta le karrierje nagy részét, hogy azt figyelte merre futkorászik CR meg anno a vadló és aszerint játszott nem is akárhogy, csak behúztunk 4 BLt![]()
Sztem képes lesz megoldani![]()
![]()
Aztán majd jól végigpadoztatja, de leszarom, meghívom Gárdonyban egy lángosra

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem képességről van szó. és most az az érv hogy évekig együtt játszott valakikkel ezért hirtelen egy tornán is minden menne idegenekkel. ő megoldaná. és a csapat? elég specifikus a játéka. nem szoktak ilyet meglépni egy torna előtt. lehet bejönne lehet nem. nélküle is nyertek vbt. szép lenne jó lenne én csak azt mondtam hogy extra furcsa lenne.ferni írta:Most nem azért, de ez az ember úgy tolta le karrierje nagy részét, hogy azt figyelte merre futkorászik CR meg anno a vadló és aszerint játszott nem is akárhogy, csak behúztunk 4 BLtRaúlCF írta: meglepne ha nullkilométeres ember a keretbe kerülne. egy tornára nem árt az összeszokottság. ez elég nagy kacsa![]()
Sztem képes lesz megoldani![]()
![]()