Sajnáljuk,
Szerverünk egy kicsit döcög, kell neki egy kis pihenés. A probléma megoldásán ezekben a pillanatokban is dolgozunk, csak néhány percet kérünk. Addig is kérjük kedves olvasóink türelmét, pár perc múlva visszatér a madridom.hu.
ez a szöveg fogadott meccs után....nekem az jutott róla eszembe, hogy Sajnáljuk, a csapatunk játéka néha még egy kicsit döcög...Carlo a jó ég áldjon meg mit tettél? tipszmikszűtééé vagy mi? Ilyen kezdőt egy barca ellen...Lopez ma nem volt meggyőző, Carvajal jó volt, az hogy Neymar párszor elhúzta mellette sokkal inkább a brazil mai remek formáját mutassa. Varane még formán kívül is jó, voltak hibái de kinek nem?! Az első félidő úgy volt szar ahogy volt, az 1:0 csoda számba megy...Rá kellene jönni már, hogy a védelem bár olyan amilyen, Carvajalnak kezdenie kell. Kp a legdühítőbb...mit kell Khedirának elkövetnie, hogy kikerüljön a kezdőből?

ahogy már írták...illara-modric alap, a 3. személy pedig formától és ellenféltől függ...CR alap...Bale-t még jegelni kell, bár ma DM sem volt valami jó...viszont ott van JESÉ!!! a csávó maga a két lábon járó potenciál, fiatal, ezért Moratához hasonlóan nem szarozik, ha esély van megrúgja a bogyót. A 2. félidőben kit érdekel a kapott gól, szép focit láttam
Ami csoda, látom a fejlődést...6 pont a hátrány, de ha Ancelotti összeszedi magát, meglássa kinek hol kell játszania és Khedira kikerül a csapatból, tavasszal zsebre tesszük a barcát, addig meg kizárt hogy ne veszítsenek pontot. Én bizakodó vagyok