Maradhatna, ha már elkezdett pár arcot bepróbálni a castillaból és a megvásárolt emberekből, sztm nem tragikus az építkezés, mármint lehetne haladni Zidane vezetése mellett is a "jövő" felé.rashidm írta: Én megadnám neki az esélyt a folytatásra, valamint a következő 1-2 évet elengedném eredményességet tekintve, ha:
-orvosi és/vagy erőnléti stáb le lesz cserélve,
-koloncoktól megszabadulunk szépen lassan (leginkább Mariano, Isco, Asensio, Hazard, Bale az akiket valahogy el kell zavarni minden áron),
-Castilla-ból értelmes arcokat felhozni, 5-10 meccsen simán tudnának játszani, inkább ők mint Isco féle léhűtő emberek.
-Ha szükséges, Vinicius, Varane-ból pénzt csinálni,
-Támadóharmadba és középpályára hozni olyan csereembert aki hasznos.
Ha ezek közül a koloncoktól való megszabadulás megoldódik, akkor már nyugodtabb lennék. De ha ezekre nem lenne hajlandó ZZ, akkor passz... van jópár dolog a számláján, amit nem tudok hova tenni...
A Covid meg az erőltetett menet az másnak is gondot okoz, persze ha 30 fős keret van és használják is, akkor kevésbé.
Na de ezzel a sérülés számmal valamit kellene kezdeni, covid meg feszes menetrend ide vagy oda, ez sztm nem ok. Egyetértek.
Ahogy írtam, az építkezés sztm vele is megoldható, az már más kérdés, hogy milyen lesz a rendelkezésre álló összeg és a haszontalan emberektől hogy tudunk megválni, sztm nagyon nehezen.
Kapunk rendben van, Mendy, Miguel, Militao a jövő lehet..Nacho Carvajal LV/Odri Alaba? Ramos? még jó 1-2 évre sztm. A középpálya meg adott, ha itt is beválna Blanco, mert Valverde ok. Ödegardot nem tudom hova tenni, de ha maradna, akkor ez rendben is van.
Elöl meg Benzema kivételével mindenkit el lehetne zavarni, ha ilyen egyszerű lenne, de nem az, szóval a fiatalokat megtartanám, ha adnak értük pénzt engedném. Jovic Mariano Béla Isco Mayoral Brahim Ceballos Ázár sorból pedig minél többet értékesíteni, kölcsönözni vagy bármi, csak ne legyenek lelátóra meg sanitasra. Mayoralt meg Brahimot azért írom, mert talán belőlük tényleg lesz pénz. Akadnak még kölcsön embereink is, oldják meg az okosok.