Én rányomtam az új edzőre.
Nagyon csípem ZZ-t és nagyon sokat köszönhetünk neki, de nekem ez az év is bebizonyította, hogy amellett, hogy képes az öregeket csúcsra járatni és motiválni, a csapatépítésre nem Ő a megfelelő ember. Nekem a Chelsea elleni visszavágó verte ki a biztosítékot végleg, hogy Ramost miért kellett erőltetni, amikor volt egy jól működő páros Militao és Nacho személyében. Vagyis tudom miért kellett...mert 352 kellett ZZ-nek, amit taktikai okokból értek, hogy miért akart, de nekünk nem az a játékunk, amit a 352 adni tud és ezt a Chelsea eleve sokkal jobban csinálja. Saját fegyverével akarta megverni Tuchelt, nem sikerült.
Ennek ellenére sem gondolom, hogy taktikai hiányosságai vannak, mert minden nagy meccsen képes volt meglepni az ellent (kivétel Chelsea), legyen az Atletico, Barca vagy Pool. Sokkal inkább keretmenedzseléssel kapcsolatban vannak gondok, meccsbe nem tud érdemben belenyúlni (bár ez a keret minősége miatt is van, ez egyértelmű), illetve a kedvenceket nem hajlandó elengedni és inkább őket favorizálja (pl. Marcelo, Isco, stb.).
Az 5-10 perces cseréktől idegzsábát kapok 0-0nál, vagy 1-1nél.
Nekem nagyon szúrja az oldalam, hogy miért csak akkor lehet egyes embereknek lehetőséget adni, ha sérülés van. Ha nincs ez a káosz, akkor lehet bukunk egy Militao kalibert, aki a következő x év egyik legjobb khv-je lehet. Elpazarlunk egy Valverde szintű arcot szélen, amikor látni, hogy teljesen más a dinamika vele a kp-n. Imádom Kroost és Modricot és hihetetlen, amit ebben az évben is hoztak (főleg a horvát 35 évesen), de bőven elég közülük 1 a pályára már nemzetközi szinten.
Pintus elküldése is egy nagy fekete pont ZZ neve mellett. Ez a sok sérülés így közvetve az Ő sara emiatt. Nyilván ezt értsétek jól.
Lényeg a lényeg, nem érzem, hogy ZZ a legalkalmasabb ember arra, hogy elküldje/lecserélje a haverokat, de ha marad, akkor cáfoljon rám és legyen azoknak igaza, aki a maradása mellett kardoskodik