ronaldo99 írta:
Én is a tényeknek hiszek, de támaszd alá hogy ZZ megpróbál csapatot építeni. Mert én ennek semmi nyomát nem láttam.
Nos sztem egy olyan szezonban, ahol nyáron nem volt igazolás, mert nincs rá della, plusz ahol 60+ sérüléssel fejeznek be egy szezont ott nem is nagyon tudunk csapatépítésről beszélni, tehát ezt nem ebben a szezonban/időszakban kellene keresni.
De ha nagyon akarjuk akkor a fiatalokat felfoghatjuk annak. Persze most jönni fog, "hogy miért csak az utolsó pár meccsen, miért akkor amikor nincs más, miért stb." azért mert ez a Real Madrid, ahol eredményeket kell produkálni!
Ezzel a kerettel, ennyi sérülttel, igazolásmentes nyárral nem lehet csak úgy, hogy ha jól bevált receptet alkalmazod.
Lehet jönni azzal, hogy ott van a pad, de láthattuk, hogy ki(k) vannak a padon és mire képesek... Van egy 23 fős keretünk (amiben Hugo Duro is nevezve van) és amikor rengeteg séült van akkor marad Isco, Marcelo, Mariano, Asensio/Rodrygo a padra akik az elsőcsapat kerettagjai. Na már most akkor ebből, hogy is lehet megoldani a rotálást? Sehogy... így megint lehet azzal főzni ami van.
Amikor volt pénz igazolni akkor jött egy Mendy, Hazard, Jovic, -> Mendy nagyon bevált, Jovic nagyon nem, Hazard-ról meg senki nem gondolta volna, hogy porcelánból van/lesz.
Szerény véleményem szerint keretet pénzből lehet építeni... ne feledjük, hogy Ödegaard-al is számolt ZZ, de a norvég menni akart játszani, Hakimi maradt volna, de k**** nagy szarban volt a költségvetés, el kellett adni. Bale láttuk mit nyújtott nálunk ezért felesleges lett volna csillagászati fizetésért itt tartani (igaz a felét még így is mi fizettük ha minden igaz).
Úgy gondolom, hogy ezt az érvet nem Zidane ellene kellene felhozni, hogy nem tud csapatot építeni. Ha van miből akkor igenis épít. Főleg ha azt vesszük, hogy a szeme is átalában jó ehhez (Varanet is ő szúrta ki, valamint most Camavingat, Aouart - bár a másik két srác még csak ígéret).
Továbbá ha azt vesszük, hogy Odriozola és Lucas olyan performancet nyomtak az idényben/idény végén, mert az egész évet az elsőszámú jobbhátvéd nélkül éltük, akkor az is bebizonyosodik, hogy a meglévő "tartalékokból" is ki tudja hozni a legjobbat és én úgy gondolom, hogy ez is "csapatépítés" - jelentsen ez bárkinek bármit.