Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 17., hétfő 16:44

Francia nemzeti csapatnál vitezkedett... :lol: a francia Világbajnok csapatnál. De biztos kokler.

Nyilván nem egy Pintus, de nincs minden bokorban egy olyan mint ő. Covid és Sanitasrol már nem is beszélve.

Ödegaard. :lol: egy Arsenalban megbukik.

Hakimit meg akarta tartani, de el kellett adni. Shit happens.

Ez a 70. Perc előtt nem cserél szarság is úgy beragadt nálatok, mint az hogy októberben már a Barcának adtok hat kupát.

Jovic... Mellélövés volt. Nektek az életben minden döntés sikerül? Kétlem. De rohadjon meg ZZ hogy nem lát a jövőbe.. Ugye Hazard kapcsán.

Fura egy világban éltek, kívánok nektek egy jó Benitezt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ronaldo99
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti

HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2021. május 17., hétfő 16:27

Professore írta:
Muszi05 írta:

Nos sztem egy olyan szezonban, ahol nyáron nem volt igazolás, mert nincs rá della, plusz ahol 60+ sérüléssel fejeznek be egy szezont ott nem is nagyon tudunk csapatépítésről beszélni, tehát ezt nem ebben a szezonban/időszakban kellene keresni.
De ha nagyon akarjuk akkor a fiatalokat felfoghatjuk annak. Persze most jönni fog, "hogy miért csak az utolsó pár meccsen, miért akkor amikor nincs más, miért stb." azért mert ez a Real Madrid, ahol eredményeket kell produkálni!
Ezzel a kerettel, ennyi sérülttel, igazolásmentes nyárral nem lehet csak úgy, hogy ha jól bevált receptet alkalmazod.
Lehet jönni azzal, hogy ott van a pad, de láthattuk, hogy ki(k) vannak a padon és mire képesek... Van egy 23 fős keretünk (amiben Hugo Duro is nevezve van) és amikor rengeteg séült van akkor marad Isco, Marcelo, Mariano, Asensio/Rodrygo a padra akik az elsőcsapat kerettagjai. Na már most akkor ebből, hogy is lehet megoldani a rotálást? Sehogy... így megint lehet azzal főzni ami van.

Amikor volt pénz igazolni akkor jött egy Mendy, Hazard, Jovic, -> Mendy nagyon bevált, Jovic nagyon nem, Hazard-ról meg senki nem gondolta volna, hogy porcelánból van/lesz.

Szerény véleményem szerint keretet pénzből lehet építeni... ne feledjük, hogy Ödegaard-al is számolt ZZ, de a norvég menni akart játszani, Hakimi maradt volna, de k**** nagy szarban volt a költségvetés, el kellett adni. Bale láttuk mit nyújtott nálunk ezért felesleges lett volna csillagászati fizetésért itt tartani (igaz a felét még így is mi fizettük ha minden igaz).

Úgy gondolom, hogy ezt az érvet nem Zidane ellene kellene felhozni, hogy nem tud csapatot építeni. Ha van miből akkor igenis épít. Főleg ha azt vesszük, hogy a szeme is átalában jó ehhez (Varanet is ő szúrta ki, valamint most Camavingat, Aouart - bár a másik két srác még csak ígéret).

Továbbá ha azt vesszük, hogy Odriozola és Lucas olyan performancet nyomtak az idényben/idény végén, mert az egész évet az elsőszámú jobbhátvéd nélkül éltük, akkor az is bebizonyosodik, hogy a meglévő "tartalékokból" is ki tudja hozni a legjobbat és én úgy gondolom, hogy ez is "csapatépítés" - jelentsen ez bárkinek bármit.
Hát hallod ennyire egyoldalúan látni dolgokat már művészet.

Sok a sérült. Tény. Milyen jellegű a sérülések zöme? Izom. Na kit zavart el ZZ személyes sertődöttség miatt? Pintust. Kit hoztunk helyére? Hát egy francia foszert aki a nemzeti csapatnál vitezkedett. Biztos erről se ZZ tehet.

Vékony a keret mert Öde el akart menni. Persze miután alig kapott lehetőséget és még meg is alázta az egyik meccs végén. De köcsög Öde... ZZ persze erről se tehet egyáltalán.

Tartalékokból is ki tudja hozni a maxot. Igen mikor már nincs más út. De azért a kiskedvencek közül orba szájba játszatott sokat Ase, Marci stb.

Alig volt igazolás ..csak 3 amelyikre Ő is rábólintott vagy egyenesen kért. Ebből 2 kuka, egyik el is lett zavarva úgy hogy elől Karimot nincs kivel pihentetni és Kázmér a golövő házi topban jó elől van és lassan Odri se szegyenkezhet...

Az hogy Vinyo miért játszik a baloson folyamat pedig 0 és mondjuk Rodri mert nem kap ott néhány egymás utani meccs erejéig bizalmat jó kérdés. Az hogy ha venasszonyok potyognak se cserél 70 perc előtt és hogy nem egy eset volt amikor a 90+ percben rakott be embert vert helyzetben az is jó kérdés. Militao miért csak akkor lett előkapva amikor nem volt más? Ez lenne a ZZ felé csapatépítés? Hát ez rohadtul nem az szerintem. Ok felfedezte Varanet ezt adom de ez egy...

De na ZZ hibátlan csak a körülmények áldozata.
+1

Valami hasonlót írtam volna én is de úgy éreztem teljesen felesleges.
Azért örülök hogy van aki hasonlóan látja a dolgot és nem csak én halucinálok...

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2021. május 17., hétfő 16:20

ziro4vr írta: Ezt a hibátlan dolgot csak ti mondogatjátok, komoly érvelési disszonancia. :lol:
Ez szarkazmus akart lenni (ezek szerint gyenge próbálkozás). Egyáltalán nem várom el tőle és mástól se hogy hibátlanul végezze a munkáját mert emberből vagyunk mind. De mikor olyan szélsőséges hsz jön szembe ahol minden ki van magyarázva akkor elgurul kicsit a gyógyszer.

Egyébként novemberben ekéztem rendesen ZZT szerintem joggal, most egyébként nem bántom per pillanat mert próbált (bár kényszerhelyzetben bizonyos dolgokon változtatni). Még azt is megtudom emésztési ami a Chelsea ellen volt. De egyesek úgy beszélnek ZZről mint egy földre szállt félistenről. Az igazság mi T mindig valahol félúton van.

Majd ha mondjuk a Juventusnal vagy máshol is lehuz pár szezont és jönnek az eredmények akkor okosabbak leszünk vele kapcsolatban. És fordítva ha ide jön egy más edző derül ki hogy tényleg csak ennyi van-e a keretben és hogy csak ZZ képes kihozni a maxot. Lehet meglepődünk itt sokan. Addig marad a szájkaraté :mrgreen:

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2021. május 17., hétfő 16:16

Nekem az a bajom ZZ-val, hogy így kívülről, meccsek alapjțn egyáltalán nem jön le, h mi a f@szt gyakorolnak hétről hétre. Azaz ok, megvan az alap lassú labdajáratás, pálya széthúzása keresztlabdákkal, meg a beadások. De ez utóbbiak sincsenek kimaxolva, egy csomó szélső nem tud rendesen beadni, csak úgy vaktában benyesik de minden koncepció nélkül, ráadásul Karim sem támadja a rövidet, ha épp minden klappol és a fejére íveli valamelyik szerencsétlen, akkor van esélyünk. De egy rakás elem hiányzik, nem tudunk értelmesen és összehangoltan letámadni, szopjuk az ujjunkat felállt védelem ellen és megy a kézilabdás adogatás, mert nincs beindulás+ütempassz, egyszerűen érződik, hogy fel vannak küldve a játékosok, hogy vazz oldjátok meg. Nincsenek már a pályán figók meg zidanok, mi a halálért nem lehet jobban felkészíteni a támadókat azért, hogy hatékonyabbak legyenek, hiába várja el a sok tucattól, hogy összehozzák. Ezért volt az idei meccsek 90%-a nyögvenyelős, régen már untam a 4 meg 5 gólos győzelmeket, most meg egy kezemen meg tudom számolni hány ilyen meccs volt. És ez szerintem az edzői stáb csökevénye, az övé meg a segítőié. OK, hogy a Cselszki fiatalabb évjáratú, fizikailag rendben lévő csapat, akik a ticót is lenyomták erőből, de egy lesajnált Azpilicueta is szétcincált minket, úgy jöttek át rajtunk, szétpasszolva a híres CKM-et, mint a vajon, pedig az edzőjük évközben vette át a gárdát, nem úgy mint ZZ. Nem kétséges, hogy vannak erősségei is, de amennyire én vágom ezt a sportot, az automatizmusok és csapatmozgás témában nagyon le van maradva az elithez képest. Vagy a stábja, de azok is az ő emberei. Nehéz éve volt neki is, mint az egész csapatnak, én pozitívumként értékelem, hogy az adott körülményeket tekintve idáig eljutottunk, de ebben az is benne van, hogy annak tudatában, hogy ő az edző. Jöhetne már valami váltás úgy, hogy az új edző kapjon türelmet.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 17., hétfő 16:12

Ezt a hibátlan dolgot csak ti mondogatjátok, komoly érvelési disszonancia. :lol:
Nem illik.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2021. május 17., hétfő 16:10

Muszi05 írta:
ronaldo99 írta: Én is a tényeknek hiszek, de támaszd alá hogy ZZ megpróbál csapatot építeni. Mert én ennek semmi nyomát nem láttam.
Nos sztem egy olyan szezonban, ahol nyáron nem volt igazolás, mert nincs rá della, plusz ahol 60+ sérüléssel fejeznek be egy szezont ott nem is nagyon tudunk csapatépítésről beszélni, tehát ezt nem ebben a szezonban/időszakban kellene keresni.
De ha nagyon akarjuk akkor a fiatalokat felfoghatjuk annak. Persze most jönni fog, "hogy miért csak az utolsó pár meccsen, miért akkor amikor nincs más, miért stb." azért mert ez a Real Madrid, ahol eredményeket kell produkálni!
Ezzel a kerettel, ennyi sérülttel, igazolásmentes nyárral nem lehet csak úgy, hogy ha jól bevált receptet alkalmazod.
Lehet jönni azzal, hogy ott van a pad, de láthattuk, hogy ki(k) vannak a padon és mire képesek... Van egy 23 fős keretünk (amiben Hugo Duro is nevezve van) és amikor rengeteg séült van akkor marad Isco, Marcelo, Mariano, Asensio/Rodrygo a padra akik az elsőcsapat kerettagjai. Na már most akkor ebből, hogy is lehet megoldani a rotálást? Sehogy... így megint lehet azzal főzni ami van.

Amikor volt pénz igazolni akkor jött egy Mendy, Hazard, Jovic, -> Mendy nagyon bevált, Jovic nagyon nem, Hazard-ról meg senki nem gondolta volna, hogy porcelánból van/lesz.

Szerény véleményem szerint keretet pénzből lehet építeni... ne feledjük, hogy Ödegaard-al is számolt ZZ, de a norvég menni akart játszani, Hakimi maradt volna, de k**** nagy szarban volt a költségvetés, el kellett adni. Bale láttuk mit nyújtott nálunk ezért felesleges lett volna csillagászati fizetésért itt tartani (igaz a felét még így is mi fizettük ha minden igaz).

Úgy gondolom, hogy ezt az érvet nem Zidane ellene kellene felhozni, hogy nem tud csapatot építeni. Ha van miből akkor igenis épít. Főleg ha azt vesszük, hogy a szeme is átalában jó ehhez (Varanet is ő szúrta ki, valamint most Camavingat, Aouart - bár a másik két srác még csak ígéret).

Továbbá ha azt vesszük, hogy Odriozola és Lucas olyan performancet nyomtak az idényben/idény végén, mert az egész évet az elsőszámú jobbhátvéd nélkül éltük, akkor az is bebizonyosodik, hogy a meglévő "tartalékokból" is ki tudja hozni a legjobbat és én úgy gondolom, hogy ez is "csapatépítés" - jelentsen ez bárkinek bármit.
Hát hallod ennyire egyoldalúan látni dolgokat már művészet.

Sok a sérült. Tény. Milyen jellegű a sérülések zöme? Izom. Na kit zavart el ZZ személyes sertődöttség miatt? Pintust. Kit hoztunk helyére? Hát egy francia foszert aki a nemzeti csapatnál vitezkedett. Biztos erről se ZZ tehet.

Vékony a keret mert Öde el akart menni. Persze miután alig kapott lehetőséget és még meg is alázta az egyik meccs végén. De köcsög Öde... ZZ persze erről se tehet egyáltalán.

Tartalékokból is ki tudja hozni a maxot. Igen mikor már nincs más út. De azért a kiskedvencek közül orba szájba játszatott sokat Ase, Marci stb.

Alig volt igazolás ..csak 3 amelyikre Ő is rábólintott vagy egyenesen kért. Ebből 2 kuka, egyik el is lett zavarva úgy hogy elől Karimot nincs kivel pihentetni és Kázmér a golövő házi topban jó elől van és lassan Odri se szegyenkezhet...

Az hogy Vinyo miért játszik a baloson folyamat pedig 0 és mondjuk Rodri mert nem kap ott néhány egymás utani meccs erejéig bizalmat jó kérdés. Az hogy ha venasszonyok potyognak se cserél 70 perc előtt és hogy nem egy eset volt amikor a 90+ percben rakott be embert vert helyzetben az is jó kérdés. Militao miért csak akkor lett előkapva amikor nem volt más? Ez lenne a ZZ felé csapatépítés? Hát ez rohadtul nem az szerintem. Ok felfedezte Varanet ezt adom de ez egy...

De na ZZ hibátlan csak a körülmények áldozata.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 17., hétfő 15:30

Muszi05 írta:
ronaldo99 írta: Én is a tényeknek hiszek, de támaszd alá hogy ZZ megpróbál csapatot építeni. Mert én ennek semmi nyomát nem láttam.

Főleg a sérülések... Idén a legtöbbet az LV-Nacho-Varane-Mendy-CMK-Ase-Vini-Benz csapat játszott, 3 poszton fékek, meg egyébként 3-5 játékos bizonyította (akikből 2 ifista...........), hogy lehet rájuk számítani, és 1 bajnoki cím még mindig leeshet.
Én sem mondanám, hogy nem tud csapatot építeni, max van akinek nem tetszik ahogy teszi..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

nnorbi
Kedvenc játékosaid: R9, Modric, Benzema, Marcelo, Kroos, Zidane

HozzászólásSzerző: nnorbi » 2021. május 17., hétfő 15:13

Én rányomtam az új edzőre.

Nagyon csípem ZZ-t és nagyon sokat köszönhetünk neki, de nekem ez az év is bebizonyította, hogy amellett, hogy képes az öregeket csúcsra járatni és motiválni, a csapatépítésre nem Ő a megfelelő ember. Nekem a Chelsea elleni visszavágó verte ki a biztosítékot végleg, hogy Ramost miért kellett erőltetni, amikor volt egy jól működő páros Militao és Nacho személyében. Vagyis tudom miért kellett...mert 352 kellett ZZ-nek, amit taktikai okokból értek, hogy miért akart, de nekünk nem az a játékunk, amit a 352 adni tud és ezt a Chelsea eleve sokkal jobban csinálja. Saját fegyverével akarta megverni Tuchelt, nem sikerült.

Ennek ellenére sem gondolom, hogy taktikai hiányosságai vannak, mert minden nagy meccsen képes volt meglepni az ellent (kivétel Chelsea), legyen az Atletico, Barca vagy Pool. Sokkal inkább keretmenedzseléssel kapcsolatban vannak gondok, meccsbe nem tud érdemben belenyúlni (bár ez a keret minősége miatt is van, ez egyértelmű), illetve a kedvenceket nem hajlandó elengedni és inkább őket favorizálja (pl. Marcelo, Isco, stb.).
Az 5-10 perces cseréktől idegzsábát kapok 0-0nál, vagy 1-1nél.
Nekem nagyon szúrja az oldalam, hogy miért csak akkor lehet egyes embereknek lehetőséget adni, ha sérülés van. Ha nincs ez a káosz, akkor lehet bukunk egy Militao kalibert, aki a következő x év egyik legjobb khv-je lehet. Elpazarlunk egy Valverde szintű arcot szélen, amikor látni, hogy teljesen más a dinamika vele a kp-n. Imádom Kroost és Modricot és hihetetlen, amit ebben az évben is hoztak (főleg a horvát 35 évesen), de bőven elég közülük 1 a pályára már nemzetközi szinten.

Pintus elküldése is egy nagy fekete pont ZZ neve mellett. Ez a sok sérülés így közvetve az Ő sara emiatt. Nyilván ezt értsétek jól.

Lényeg a lényeg, nem érzem, hogy ZZ a legalkalmasabb ember arra, hogy elküldje/lecserélje a haverokat, de ha marad, akkor cáfoljon rám és legyen azoknak igaza, aki a maradása mellett kardoskodik :)

Muszi05

HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2021. május 17., hétfő 15:08

"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!" :mrgreen:

ronaldo99

HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2021. május 17., hétfő 14:44

Realista24 írta:
ronaldo99 írta:

A kupákat pontokért adják és nem vésik rá hogy ki ellen szerezted őket.

Az hogy ez nem a fifa majd akkor jusson eszedbe amikor egyszerre egy fél csapatot kellene igazolni.

Szerintem gőzöd sincs, hogy mikor regisztráltam, de annyira ne idegeskedj azért. Nem lett drágább a kenyér.

Az idő majd el dönti kinek lesz igaza. Az előjelek alapján rossz irányba haladunk...
Azt egyébként láttad, hogy hova haladtunk a korábbi edzőkkel az elmúlt 10-20 évben? Mou első két évét, és Carlot kivéve?

Érdekes módon akkor nyertünk 4 BL-t 5 év alatt, amikor Zidane betette a lábát az ajtón.

Szóval ne haragudj, hogy inkább a tényeknek hiszek, mint a te viziódnak.
Az a baj, hogy ti ezt úgy fogjátok fel mintha ZZ személyét támadnám. Pedig alapvetően nincs vele bajom és sok örömöt is szerzett nekem is.

Azt, hogy mi a gondom vele te magad is leírtad nagyjából. Ahhoz hogy a 4 Bl 5 év alatt meglegyen kulcsfontosságú volt hogy előtte valaki felépítsen egy csapatot. Amit aztán ZZ szinten tartott évekig.

De most ismét csapatot kellene építeni és minden ilyen évvel mint az idei csak mélyebbre ássuk magunkat ahelyett hogy kifelé jönnénk a gödörből.

Talán tegnap írtam már, de mégegyszer: ha bármi jelét látnám hogy hajlandó váltani akkor én is azt mondanám hogy maradjon. De idén is azt láttuk hogy csak kényszerből nyúlt olyan játékosokhoz, akik a teljesítményük alapján kaphattak volna több lehetőséget. És ezen simán múlhatott a bajnoki cím sorsa is. Modrictól nem lehet már ennyit kérni egy szezonban. Case Kroos szintén. Pont a legerősebb csapatrészünket nyírta ki ezzel. Benzemát nem is említem.
12-13 emberrel egyszerűen nem lehet helytállni több porondon.

Én is a tényeknek hiszek, de támaszd alá hogy ZZ megpróbál csapatot építeni. Mert én ennek semmi nyomát nem láttam.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 17., hétfő 14:31

ziro4vr írta:
ronaldo99 írta: Érdekes hogy a ZZ fanok mennyire más szemüvegen keresztül nézik ezt az egészet.
Attól hogy ti nem vagytok hajlandóak észrevenni a hibáit, még léteznek és a klubot rossz irányba tereli ez a felfogás amit ő képvisel.

Engem az érdekel hogy a klubnak mi az érdeke. Az pedig nem az hogy a nyugdíjasokkal erőlködjünk amíg lépni tudnak, utána pedig egyszerre fél csapat lép ZZ-vel együtt.

Akik pedig a keret gyengeségével magyaráznak mindent azoktól kérdezném hogy akkor miért van az, hogy a top 4-et vertük végig kb. és kiscsapatok ellen meg szépen elbuktuk a bajnokságot?

Tegnap is tisztán látszott hogy milyen jól meg volt szervezve a játékunk. Egy tudatos mozgást nem láttam a részünkről. De biztos ez is a liga, meg a var, meg a gyíkemberek hibája.
Itt inkább az az érdekes hogy van aki a fotelből mennyire okos és csak kritizálni tud. Ki nem veszi észre a hibáit? Oldalakon keresztül fel van sorolva.

A klubnak mi az érdeke? ZZ kurva sokat tett érte.

Ha fordítva lenne, csak a kiscsapatokat verjük a nagyokat szopjuk akkor jobb lenne? Eléggé világos mentális és fizikai okai vannak ennek a jelenségnek, talán nem kell elmagyarázni hogy mi az.

Sportoltál valaha? Egy kegyetlen megterhelő szezon utolsó előtti meccse volt, a keret jórésze lépni alig tud, de lehozták azt a fontos meccset. Ez nem a fifa meg a football manager továbbra sem.

Fasz kivan az olyan károgókkal mint te, mióta beregisztráltál minden hszed ZZ ócsárolása. Kritizálni mindig könnyebb persze.
Oh Mensch..
Azt kihagytad Ziro, hogy egyébként a Bilbao nem holmi alsóházi macskajancsik egyesülete.. Utóbbi hetekben 3-4 meccsüket is néztem, szervezett, mocskos jó összerakott csapat.
A végletekig kifacsart bandán is múlt, hogy nem volt egy gála tegnap, de ezt a csapatot csak úgy megverni nem lehet.

A dec. elején-közepén mutatott formában játszó csapatunk talán vágott volna 2-t, meg persze egy taktikailag jobban felkészült Mezőkövesd..

Lehet vannak itt elvakult ZZ fanok, de sztem a többség inkább olyan, aki látta milyen amikor vakok ülnek a padon, meg azt is, hogy mi az ahhoz képest amit ez az ember 5-6 éve lerak az asztalra..
Hibái vannak, de hogy mással ez (az idény) jobb lett volna, kötve hiszem..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 17., hétfő 14:15

Jim írta: :lol:
nem kell Castillásokkal feltölteni a keretet, de annak a kettőnek (Blanco és Miguel Guti) aki bizonyított eddig, - és úgy néz ki,
hogy nem tucatok - szerintem lehet és érdemes helyet szorítani a jövő évi keretben
csak azért mert Castillások és spanyolok nem feltétlen szar az összes :mrgreen:
Ezzel a kettővel nem is vitatkozok, nem túl nagy a minta de az eddigiek alapján megütik a szintet, ami egy hasznos kerettag szint.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 17., hétfő 14:11

ronaldo99 írta:
ziro4vr írta:
Itt inkább az az érdekes hogy van aki a fotelből mennyire okos és csak kritizálni tud. Ki nem veszi észre a hibáit? Oldalakon keresztül fel van sorolva.

Ha fordítva lenne, csak a kiscsapatokat verjük a nagyokat szopjuk akkor jobb lenne? Eléggé világos mentális és fizikai okai vannak ennek a jelenségnek, talán nem kell elmagyarázni hogy mi az.

Sportoltál valaha? Egy kegyetlen megterhelő szezon utolsó előtti meccse volt, a keret jórésze lépni alig tud, de lehozták azt a fontos meccset. Ez nem a fifa meg a football manager továbbra sem.

Fasz kivan az olyan károgókkal mint te, mióta beregisztráltál minden hszed ZZ ócsárolása. Kritizálni mindig könnyebb persze.

Az hogy ez nem a fifa majd akkor jusson eszedbe amikor egyszerre egy fél csapatot kellene igazolni.

Szerintem gőzöd sincs, hogy mikor regisztráltam, de annyira ne idegeskedj azért. Nem lett drágább a kenyér.

Az idő majd el dönti kinek lesz igaza. Az előjelek alapján rossz irányba haladunk...
Azt egyébként láttad, hogy hova haladtunk a korábbi edzőkkel az elmúlt 10-20 évben? Mou első két évét, és Carlot kivéve?

Érdekes módon akkor nyertünk 4 BL-t 5 év alatt, amikor Zidane betette a lábát az ajtón.

Szóval ne haragudj, hogy inkább a tényeknek hiszek, mint a te viziódnak.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 17., hétfő 13:54

ziro4vr írta:
Csabi írta: allegritol meg lowtol a hideg ráz, akkor inkább jöjjön raul. legalább ő nem kivenhedt ingyen igazolasokkal tölti fel a keretet, hanem castillasokkal.
Az is jó kilátás..már ha Jimnek hívnak.
:lol:
nem kell Castillásokkal feltölteni a keretet, de annak a kettőnek (Blanco és Miguel Guti) aki bizonyított eddig, - és úgy néz ki,
hogy nem tucatok - szerintem lehet és érdemes helyet szorítani a jövő évi keretben
csak azért mert Castillások és spanyolok nem feltétlen szar az összes :mrgreen:

ronaldo99

HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2021. május 17., hétfő 13:52

ziro4vr írta:
ronaldo99 írta: Érdekes hogy a ZZ fanok mennyire más szemüvegen keresztül nézik ezt az egészet.
Attól hogy ti nem vagytok hajlandóak észrevenni a hibáit, még léteznek és a klubot rossz irányba tereli ez a felfogás amit ő képvisel.

Engem az érdekel hogy a klubnak mi az érdeke. Az pedig nem az hogy a nyugdíjasokkal erőlködjünk amíg lépni tudnak, utána pedig egyszerre fél csapat lép ZZ-vel együtt.

Akik pedig a keret gyengeségével magyaráznak mindent azoktól kérdezném hogy akkor miért van az, hogy a top 4-et vertük végig kb. és kiscsapatok ellen meg szépen elbuktuk a bajnokságot?

Tegnap is tisztán látszott hogy milyen jól meg volt szervezve a játékunk. Egy tudatos mozgást nem láttam a részünkről. De biztos ez is a liga, meg a var, meg a gyíkemberek hibája.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 17., hétfő 13:46

ziro4vr írta:

Lávjú.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 17., hétfő 13:39

Persze hogy hibázik ZZ, melyik edző nem? De nagyon kedvező arányban hibázik, bakker idáig minden évben hozott nekünk kupát. Benézett pár játékost, pár fontos meccset, de bárki jön a helyére, ugyanúgy meglesznek a defektjei. A különbség az, hogy ZZ-nél tudhatjuk mire számíthatunk, nagyon jól időzíti a csapatformát, a legfontosabb meccsekre élesedik a banda.
Megtépázott, több poszton egyszerre hiányt szenvedő kerettel is végig felszínen tartott minket.
A csapatépítés majd akkor kezdődik el érdemben, ha nem 0 igazolással futhat neki egy idénynek, és nem kell törődnie azzal, hogy Bale, Mariano, Isco, korábban James eltávolíthatatlan.
Egyelőre nem buktuk el a bajnokságot, ha mégis, akkor javarészt a sérülések miatt, kisebb részt azért, mert a riválisaink elbúcsúztak a BL-től körökkel előttünk.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 17., hétfő 13:38

Nem illik.

ronaldo99

HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2021. május 17., hétfő 13:25

Érdekes hogy a ZZ fanok mennyire más szemüvegen keresztül nézik ezt az egészet.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. május 17., hétfő 13:05

Taktikailag Zidane egy jo edzo. Nem fogja a tamadasokat meg a jatekos poziocokat passzrol passzra megtervezni, nem az a tipus, viszont minden nagy meccsre van 2-3 taktikai huzasa, amikbol altalaban azert jol jovunk ki. O is szokott tevedni, Tuchel ezen a teren eleg csunyan megverte mindket meccsen, viszont kicsit demagog azt mondani, hogy nem jo taktikailag, csak a motivaciohoz ert. Eleg rakeresni az oltozoi beszedere a Juve elleni BL donto szuneteben. Ott is kicsit motivalta a jatekosokat, mondott 2-3 egyszeru taktikai utasitast, majd az egyik golt pont olyan szituaciobol lottuk, amit az oltozoben is magyarazott.

Tavasszal tenyleg kihozta a maximumot a csapatbol, akar nyerunk bajnoksagot, akar nem. Az viszont egyertelmu, hogy ebben a szezonban a keret menedzselest nagyon csunyan benezte. Osszel meg telen nem veletlenul kapta a folyamatos kritikakat, hogy nehany jatekoshoz tulzottan ragaszkodik, masok meg lehetoseget se kapnak. Tavasszal pont azok hoztak sokszor jo teljesitmenyt, akik meg mindig a padot koptatnak, ha nem serul volna le elottuk mindenki. Ez nyilvan a vedelem meg a kozeppalya.

En telen ugy voltam vele, hogy szezon vegen engedjuk el, semmi ertelme itt tartani, ha tovabbra is ragaszkodik bizonyos jatekosokhoz. Tavasszal mutatott jo dolgokat, meg ha parszor csak a korulmenyek alakultak is jol, viszont mar csak a BL elodonto miatt is megerdemli, hogy kapjon egy tamadot a kezdobe. Viszont nagyon alternativakat se latok, akik miatt megerne edzot cserelni.

Vissza: