Az a baj, hogy ti ezt úgy fogjátok fel mintha ZZ személyét támadnám. Pedig alapvetően nincs vele bajom és sok örömöt is szerzett nekem is.Realista24 írta:Azt egyébként láttad, hogy hova haladtunk a korábbi edzőkkel az elmúlt 10-20 évben? Mou első két évét, és Carlot kivéve?ronaldo99 írta:
A kupákat pontokért adják és nem vésik rá hogy ki ellen szerezted őket.
Az hogy ez nem a fifa majd akkor jusson eszedbe amikor egyszerre egy fél csapatot kellene igazolni.
Szerintem gőzöd sincs, hogy mikor regisztráltam, de annyira ne idegeskedj azért. Nem lett drágább a kenyér.
Az idő majd el dönti kinek lesz igaza. Az előjelek alapján rossz irányba haladunk...
Érdekes módon akkor nyertünk 4 BL-t 5 év alatt, amikor Zidane betette a lábát az ajtón.
Szóval ne haragudj, hogy inkább a tényeknek hiszek, mint a te viziódnak.
Azt, hogy mi a gondom vele te magad is leírtad nagyjából. Ahhoz hogy a 4 Bl 5 év alatt meglegyen kulcsfontosságú volt hogy előtte valaki felépítsen egy csapatot. Amit aztán ZZ szinten tartott évekig.
De most ismét csapatot kellene építeni és minden ilyen évvel mint az idei csak mélyebbre ássuk magunkat ahelyett hogy kifelé jönnénk a gödörből.
Talán tegnap írtam már, de mégegyszer: ha bármi jelét látnám hogy hajlandó váltani akkor én is azt mondanám hogy maradjon. De idén is azt láttuk hogy csak kényszerből nyúlt olyan játékosokhoz, akik a teljesítményük alapján kaphattak volna több lehetőséget. És ezen simán múlhatott a bajnoki cím sorsa is. Modrictól nem lehet már ennyit kérni egy szezonban. Case Kroos szintén. Pont a legerősebb csapatrészünket nyírta ki ezzel. Benzemát nem is említem.
12-13 emberrel egyszerűen nem lehet helytállni több porondon.
Én is a tényeknek hiszek, de támaszd alá hogy ZZ megpróbál csapatot építeni. Mert én ennek semmi nyomát nem láttam.