Edző és vezetőség
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Taktikailag Zidane egy jo edzo. Nem fogja a tamadasokat meg a jatekos poziocokat passzrol passzra megtervezni, nem az a tipus, viszont minden nagy meccsre van 2-3 taktikai huzasa, amikbol altalaban azert jol jovunk ki. O is szokott tevedni, Tuchel ezen a teren eleg csunyan megverte mindket meccsen, viszont kicsit demagog azt mondani, hogy nem jo taktikailag, csak a motivaciohoz ert. Eleg rakeresni az oltozoi beszedere a Juve elleni BL donto szuneteben. Ott is kicsit motivalta a jatekosokat, mondott 2-3 egyszeru taktikai utasitast, majd az egyik golt pont olyan szituaciobol lottuk, amit az oltozoben is magyarazott.
Tavasszal tenyleg kihozta a maximumot a csapatbol, akar nyerunk bajnoksagot, akar nem. Az viszont egyertelmu, hogy ebben a szezonban a keret menedzselest nagyon csunyan benezte. Osszel meg telen nem veletlenul kapta a folyamatos kritikakat, hogy nehany jatekoshoz tulzottan ragaszkodik, masok meg lehetoseget se kapnak. Tavasszal pont azok hoztak sokszor jo teljesitmenyt, akik meg mindig a padot koptatnak, ha nem serul volna le elottuk mindenki. Ez nyilvan a vedelem meg a kozeppalya.
En telen ugy voltam vele, hogy szezon vegen engedjuk el, semmi ertelme itt tartani, ha tovabbra is ragaszkodik bizonyos jatekosokhoz. Tavasszal mutatott jo dolgokat, meg ha parszor csak a korulmenyek alakultak is jol, viszont mar csak a BL elodonto miatt is megerdemli, hogy kapjon egy tamadot a kezdobe. Viszont nagyon alternativakat se latok, akik miatt megerne edzot cserelni.
Tavasszal tenyleg kihozta a maximumot a csapatbol, akar nyerunk bajnoksagot, akar nem. Az viszont egyertelmu, hogy ebben a szezonban a keret menedzselest nagyon csunyan benezte. Osszel meg telen nem veletlenul kapta a folyamatos kritikakat, hogy nehany jatekoshoz tulzottan ragaszkodik, masok meg lehetoseget se kapnak. Tavasszal pont azok hoztak sokszor jo teljesitmenyt, akik meg mindig a padot koptatnak, ha nem serul volna le elottuk mindenki. Ez nyilvan a vedelem meg a kozeppalya.
En telen ugy voltam vele, hogy szezon vegen engedjuk el, semmi ertelme itt tartani, ha tovabbra is ragaszkodik bizonyos jatekosokhoz. Tavasszal mutatott jo dolgokat, meg ha parszor csak a korulmenyek alakultak is jol, viszont mar csak a BL elodonto miatt is megerdemli, hogy kapjon egy tamadot a kezdobe. Viszont nagyon alternativakat se latok, akik miatt megerne edzot cserelni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az utolso bekezdesen kivul maximalisan ez a valasz a kerdesre.TheBull6 írta: Akkor mivel?
Azzal amit már többen is leírtunk marha sokszor. A sztárokat kumma jól tudja motiválni. Nem hiába van az a kép amikor Ancelotti mellett kb szétcsapja az egész pályát egy fontos meccsen, az öreg meg csak néz, hogy mi a fakk van.
Ennek az ellenoldala, amikor full tanácstalan fejjel áll egy kiscsapat elleni meccsen a vonal mellett, nézeget a másik kopaszra, susmorognak, aztán bedobják Marianot 2 percre 1-1-nél, stb. Aztán jöjjenek a tanácstalan beadások.
Ott van Militao, szerinte perceket nem érdemelt egész ősszel, most meg látjuk... És nem taktikai húzásból dobta be, hanem kényszerből. De nézhetjük akár Bodrit is. Miért nem képes lehetőséget adni olyanoknak, akik nem 20-30 lehetőséget használtak már el? Múltkor Isco becserélése amikor ott ült Blanco a padon megint csak facepalm volt.. Utóbbiból még lehetne hasznod Madridi focista.
De Te magad is leírtad most a végén. Top4 szanaszét verve és mégsem nyersz bajnokságot, ez szerintem nem pálya. Ha a riválisokat vered, 10 ponttal kéne bajnokságot nyerni (lásd City, Inter, akik még el is szórtak rangadókat).
De ahogy Zole is írta, vélemény. Nem kell egyetérteni, de be kell látni azt is, hogy mindkét oldalnak igaza van. Nem sok mindenki hozta volna ki a keretből azt amit ő most kihoz, lehet senki, ezt beláton én is, viszont az hogy a keret ide jutott, az neki köszönhető keményen.
Nálam menne továbbra is, ahogy már ment volna amikor először szóba került. Új impulzus kell a csapatnak, ezt szerintem nem tudja megadni, valamint nem szeretnék több fiatal játékost elveszíteni miatta.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az is jó kilátás..már ha Jimnek hívnak.Csabi írta: allegritol meg lowtol a hideg ráz, akkor inkább jöjjön raul. legalább ő nem kivenhedt ingyen igazolasokkal tölti fel a keretet, hanem castillasokkal.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Miért kell ezt ennyire erőltetni? Taktikailag az a bravúr ha egy gyengébb csapattal nálad erősebbeket versz el vagy ha értelmesen bele tud nyúlni a meccsbe vakaki. Neveket nem írok mert akkor azokat támadnád be. Kérdezni én is tudok. Mi az ami ZZ taktikai zsenialitását bizonyítja? Nyilván voltak jó húzásai de sokkal több érthetetlen. Nem kell messze menni Chelsea ellen mi tök volt...vagy mi annak az értelme hogy többször az utolsó 2 percre egy elbukott meccsen küldesz be valakit? És még sorolhatnám.Realista24 írta:Kik a legélesebb taktikai zsenik? Guardiola? A két kezdőre való paddal?Professore írta:
Nem azt mondta a kolléga hogy csak szerencsés hanem hogy hol vannak hiányosságai ami egyébként szerintem egyértelmű ha valaki nem elfogult. Ettől még jó edző sőt kimagasló ha olyan a csapat minősége is. Viszont szerintem se a legélesebb kés a fiókban ha taktikától és csapatépítésről van szó de kinek a pap és kinek papné ugyebár. Jelen körülmények között én nem tudom eldönteni hogy mi lenne a jobb ha menne vagy ha maradna mindkettő mellett komoly érvek vannak. Az igazolások függvénye ez nagyrészt.
Klopp? Aki az ugyanúgy sérülések sújtotta csapattal még lehet a BL-ről is lemarad?
Akkor maradjon, ha sztárok vannak, de ne maradjon, ha csak középszerű játékosaink vannak?
Idén volt 60 sérülésünk, Vinink, Hazardunk. Legjobb négybe mentünk a BL-be. Nyivlán az ő hibája a kiesés, és gondolom csak szerencse, hogy bejutottunk oda. Igaz majdnem kiestünk, de megcsinálta a srácokkal.
A spanyol top négyet odavissza vertük többségében, legalábbis egyszer sem kaptunk ki tőlük. B védelmünk van nem tudom mi óta (akiket már lassan lehet A-nak hívni) és még nyerhetünk bajnokságot, még akkor is, ha a liga szopat minket, ahol tud.
Guardiola? Ki beszélt erről? Felhoztál egy koklert ellenpéldaként hát ok. Akkor vegyük a korszakos barcat ott olyan bitang volt a keret hogy középszer edzők is simán érték el sikereket. Ha jó a keret akkor az edző hiányosságai nem jönnek elő annyira mert a minőség kompenzál gondolom ezt nem kell magyarázni. Na mármost ha ZZ kap felsőpolcos játékosokat akkor nagyon jól tud azokkal dolgozni ha nincsenek akkor akadozik a gépezet SZERINTEM. Ha te másképp látod egészségedre.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
allegritol meg lowtol a hideg ráz, akkor inkább jöjjön raul. legalább ő nem kivenhedt ingyen igazolasokkal tölti fel a keretet, hanem castillasokkal.
Akkor mivel?
Azzal amit már többen is leírtunk marha sokszor. A sztárokat kumma jól tudja motiválni. Nem hiába van az a kép amikor Ancelotti mellett kb szétcsapja az egész pályát egy fontos meccsen, az öreg meg csak néz, hogy mi a fakk van.
Ennek az ellenoldala, amikor full tanácstalan fejjel áll egy kiscsapat elleni meccsen a vonal mellett, nézeget a másik kopaszra, susmorognak, aztán bedobják Marianot 2 percre 1-1-nél, stb. Aztán jöjjenek a tanácstalan beadások.
Ott van Militao, szerinte perceket nem érdemelt egész ősszel, most meg látjuk... És nem taktikai húzásból dobta be, hanem kényszerből. De nézhetjük akár Bodrit is. Miért nem képes lehetőséget adni olyanoknak, akik nem 20-30 lehetőséget használtak már el? Múltkor Isco becserélése amikor ott ült Blanco a padon megint csak facepalm volt.. Utóbbiból még lehetne hasznod Madridi focista.
De Te magad is leírtad most a végén. Top4 szanaszét verve és mégsem nyersz bajnokságot, ez szerintem nem pálya. Ha a riválisokat vered, 10 ponttal kéne bajnokságot nyerni (lásd City, Inter, akik még el is szórtak rangadókat).
De ahogy Zole is írta, vélemény. Nem kell egyetérteni, de be kell látni azt is, hogy mindkét oldalnak igaza van. Nem sok mindenki hozta volna ki a keretből azt amit ő most kihoz, lehet senki, ezt beláton én is, viszont az hogy a keret ide jutott, az neki köszönhető keményen.
Nálam menne továbbra is, ahogy már ment volna amikor először szóba került. Új impulzus kell a csapatnak, ezt szerintem nem tudja megadni, valamint nem szeretnék több fiatal játékost elveszíteni miatta.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kik a legélesebb taktikai zsenik? Guardiola? A két kezdőre való paddal?Professore írta:Nem azt mondta a kolléga hogy csak szerencsés hanem hogy hol vannak hiányosságai ami egyébként szerintem egyértelmű ha valaki nem elfogult. Ettől még jó edző sőt kimagasló ha olyan a csapat minősége is. Viszont szerintem se a legélesebb kés a fiókban ha taktikától és csapatépítésről van szó de kinek a pap és kinek papné ugyebár. Jelen körülmények között én nem tudom eldönteni hogy mi lenne a jobb ha menne vagy ha maradna mindkettő mellett komoly érvek vannak. Az igazolások függvénye ez nagyrészt.Realista24 írta:
Nem jó taktikailag, sem a keret menedzselését illetően. Értem. Tehát akkor tényleg csak szerencsés.
Klopp? Aki az ugyanúgy sérülések sújtotta csapattal még lehet a BL-ről is lemarad?
Akkor maradjon, ha sztárok vannak, de ne maradjon, ha csak középszerű játékosaink vannak?
Idén volt 60 sérülésünk, Vinink, Hazardunk. Legjobb négybe mentünk a BL-be. Nyivlán az ő hibája a kiesés, és gondolom csak szerencse, hogy bejutottunk oda. Igaz majdnem kiestünk, de megcsinálta a srácokkal.
A spanyol top négyet odavissza vertük többségében, legalábbis egyszer sem kaptunk ki tőlük. B védelmünk van nem tudom mi óta (akiket már lassan lehet A-nak hívni) és még nyerhetünk bajnokságot, még akkor is, ha a liga szopat minket, ahol tud.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De akkor mivel nyeri a meccseket? BL-t? Bajnokságot?wZoLee7 írta: Azt latsz bele a velemenyembe amit akarsz. En nem hiszem, hogy szerencses lenne, de unalmas mindig lefutni ezeket a koroket. Lassan megszokom, ha valaki nem elvakuktan ZZ imado akkor az szerint csak szerencses lehet.
Mert nem taktikával és nem a keret jó használatával.
Akkor mivel? Kíváncsi vagyok. Remélem így egyértelmű a kérdésem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
Azt latsz bele a velemenyembe amit akarsz. En nem hiszem, hogy szerencses lenne, de unalmas mindig lefutni ezeket a koroket. Lassan megszokom, ha valaki nem elvakuktan ZZ imado akkor az szerint csak szerencses lehet.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nem azt mondta a kolléga hogy csak szerencsés hanem hogy hol vannak hiányosságai ami egyébként szerintem egyértelmű ha valaki nem elfogult. Ettől még jó edző sőt kimagasló ha olyan a csapat minősége is. Viszont szerintem se a legélesebb kés a fiókban ha taktikától és csapatépítésről van szó de kinek a pap és kinek papné ugyebár. Jelen körülmények között én nem tudom eldönteni hogy mi lenne a jobb ha menne vagy ha maradna mindkettő mellett komoly érvek vannak. Az igazolások függvénye ez nagyrészt.Realista24 írta:Nem jó taktikailag, sem a keret menedzselését illetően. Értem. Tehát akkor tényleg csak szerencsés.wZoLee7 írta:
Ez pontosan igy van nalam is. Nem jo sem taktikailag sem keret menedzseles teren, de a jelenlegi piacon nezve akkor is Ő a legalkalmasabb. Ha tavozik akkor Allegri. Egyszeruen nincs mas opcio.
Megint igy menni egy fontos nyarra, lehet h inkabb fostos lesz ez az atigazolasi szezon megint
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem jó taktikailag, sem a keret menedzselését illetően. Értem. Tehát akkor tényleg csak szerencsés.wZoLee7 írta:Ez pontosan igy van nalam is. Nem jo sem taktikailag sem keret menedzseles teren, de a jelenlegi piacon nezve akkor is Ő a legalkalmasabb. Ha tavozik akkor Allegri. Egyszeruen nincs mas opcio.babaking írta:
Szerintem ősszel sem sokkal rosszabb az arány. Illetve az, hogy valaki kiemeli a mester hibáit nem jelenti azt, hogy vasvillával kellene elüldözni.
Én arra nyomtam, hogy maradjon Zizu, de azért bőven tudnék listát írni azokról a pontokról ahol javulhatna.
Megint igy menni egy fontos nyarra, lehet h inkabb fostos lesz ez az atigazolasi szezon megint
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Látva R24 meg Flori hírmorzsáit, 1az1-ben a megkönnyebbült Robert Downey Jr. mém vagyok..
1 percre nem gondoltam, hogy ZZ pont a sorsdöntő meccsek előtt lengeti be, hogy 'csá.. Hallelujah..
Jepp!
Erős, de kifacsart mag, elöl harmatgyenge kezdők/B kategóriás arcok kezdőnek használva, no alternatíva, félrement igazolások, pénzhiány..
#ZZstays..
1 percre nem gondoltam, hogy ZZ pont a sorsdöntő meccsek előtt lengeti be, hogy 'csá.. Hallelujah..
Steve írta: *Most komolyan mit csináljon bármelyik edző is, ha egyesek labdát nem bírnak levenni, kaput eltalálni, vagy konkrétan védőként nem bír hátra kocogni…????
Persze lássuk ZZ out, had szóljon. Lehet 1-2 hónap friss motiváció, új szerkezet jót is tenne. De konkrétan a keret fele nem szint, azon egy edző sem fog segíteni. Pláne nem ha az elvárás a bajnoki cím és élen maradni a BL-ben(ha nem tiltanak ki).
Sajnos én azt érzem nem ZZ a legnagyobb bajunk. Évekig lettek az igazolások elcseszve, bevétel sincs most normálisan és abszolút nem tudunk versenyezni az olajosokkal..
Az olajosok meg addig pumpálják a pénzt amíg nem jön eredmény. Nézzük meg kik voltak a BL legjobb négy csapata között és melyik csapatnak milyen mély kerete van, mennyit tettek bele…
Ez a fő gond, nem Zidane, SZERINTEM!
Jepp!
Erős, de kifacsart mag, elöl harmatgyenge kezdők/B kategóriás arcok kezdőnek használva, no alternatíva, félrement igazolások, pénzhiány..
#ZZstays..

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- wZoLee7
Ez pontosan igy van nalam is. Nem jo sem taktikailag sem keret menedzseles teren, de a jelenlegi piacon nezve akkor is Ő a legalkalmasabb. Ha tavozik akkor Allegri. Egyszeruen nincs mas opcio.babaking írta:Szerintem ősszel sem sokkal rosszabb az arány. Illetve az, hogy valaki kiemeli a mester hibáit nem jelenti azt, hogy vasvillával kellene elüldözni.füst írta: Ecsém, kalendáriumot lehetne készíteni az alapján, hogy a fórum épp mit gondol ZZ-ről.
Csak mert a 90%ból jól látszik hogy késő tavasz van, ősszel pont az ellenkezője szokott lenni.
Én arra nyomtam, hogy maradjon Zizu, de azért bőven tudnék listát írni azokról a pontokról ahol javulhatna.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Szerintem ősszel sem sokkal rosszabb az arány. Illetve az, hogy valaki kiemeli a mester hibáit nem jelenti azt, hogy vasvillával kellene elüldözni.füst írta: Ecsém, kalendáriumot lehetne készíteni az alapján, hogy a fórum épp mit gondol ZZ-ről.
Csak mert a 90%ból jól látszik hogy késő tavasz van, ősszel pont az ellenkezője szokott lenni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ecsém, kalendáriumot lehetne készíteni az alapján, hogy a fórum épp mit gondol ZZ-ről.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Done.Steve írta: Lehet kérni egy szavazást újra, hogy kik pártolnák ZZ távozását és kik képzelnék el a jövőévet is vele?!
Érdekes lenne most látni, hogy mit gondolom a Madridom mindenttudó népe, most mielőtt rövidesen pont kerül a sztori végére.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Lehet kérni egy szavazást újra, hogy kik pártolnák ZZ távozását és kik képzelnék el a jövőévet is vele?!
Érdekes lenne most látni, hogy mit gondolom a Madridom mindenttudó népe, most mielőtt rövidesen pont kerül a sztori végére.
- flori
Nem lenne fair, ha hirtelen felindulásból a szezon végén állna fel. Már ha ez a helyzet, mert így nem nagyon lesznek opciók. Ha viszont már tudja Perez (és a játékosok), akkor sikerült jól titokban tartani.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Szerintem meggyőzhető lesz, viszont akkor Pereznek törni kell a malacperselyt és versenyképes arcokat felvonultatni. Tényleg vicces, hogy mostanában kik húzhatnak magukra Real mezt néhány esetben. Addig nem fog mondani semmit, amíg nem lát tisztán. Gondolom én.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- flori
@DAlvarez1976
(who works for Real Madrid):
"There has never been any meeting between Zidane and the players for a farewell. Never. Fake."
Ne menj már el.
Ezek azért halvány reménysugarak. Bár mondhatta volna azt is ZZ a meccs után, hogy "hülyék vagytok? Maradok".
(who works for Real Madrid):
"There has never been any meeting between Zidane and the players for a farewell. Never. Fake."
Ne menj már el.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!