Oh Mensch..ziro4vr írta:Itt inkább az az érdekes hogy van aki a fotelből mennyire okos és csak kritizálni tud. Ki nem veszi észre a hibáit? Oldalakon keresztül fel van sorolva.ronaldo99 írta: Érdekes hogy a ZZ fanok mennyire más szemüvegen keresztül nézik ezt az egészet.
Attól hogy ti nem vagytok hajlandóak észrevenni a hibáit, még léteznek és a klubot rossz irányba tereli ez a felfogás amit ő képvisel.
Engem az érdekel hogy a klubnak mi az érdeke. Az pedig nem az hogy a nyugdíjasokkal erőlködjünk amíg lépni tudnak, utána pedig egyszerre fél csapat lép ZZ-vel együtt.
Akik pedig a keret gyengeségével magyaráznak mindent azoktól kérdezném hogy akkor miért van az, hogy a top 4-et vertük végig kb. és kiscsapatok ellen meg szépen elbuktuk a bajnokságot?
Tegnap is tisztán látszott hogy milyen jól meg volt szervezve a játékunk. Egy tudatos mozgást nem láttam a részünkről. De biztos ez is a liga, meg a var, meg a gyíkemberek hibája.
A klubnak mi az érdeke? ZZ kurva sokat tett érte.
Ha fordítva lenne, csak a kiscsapatokat verjük a nagyokat szopjuk akkor jobb lenne? Eléggé világos mentális és fizikai okai vannak ennek a jelenségnek, talán nem kell elmagyarázni hogy mi az.
Sportoltál valaha? Egy kegyetlen megterhelő szezon utolsó előtti meccse volt, a keret jórésze lépni alig tud, de lehozták azt a fontos meccset. Ez nem a fifa meg a football manager továbbra sem.
Fasz kivan az olyan károgókkal mint te, mióta beregisztráltál minden hszed ZZ ócsárolása. Kritizálni mindig könnyebb persze.
Azt kihagytad Ziro, hogy egyébként a Bilbao nem holmi alsóházi macskajancsik egyesülete.. Utóbbi hetekben 3-4 meccsüket is néztem, szervezett, mocskos jó összerakott csapat.
A végletekig kifacsart bandán is múlt, hogy nem volt egy gála tegnap, de ezt a csapatot csak úgy megverni nem lehet.
A dec. elején-közepén mutatott formában játszó csapatunk talán vágott volna 2-t, meg persze egy taktikailag jobban felkészült Mezőkövesd..
Lehet vannak itt elvakult ZZ fanok, de sztem a többség inkább olyan, aki látta milyen amikor vakok ülnek a padon, meg azt is, hogy mi az ahhoz képest amit ez az ember 5-6 éve lerak az asztalra..
Hibái vannak, de hogy mással ez (az idény) jobb lett volna, kötve hiszem..