Miért kell ezt ennyire erőltetni? Taktikailag az a bravúr ha egy gyengébb csapattal nálad erősebbeket versz el vagy ha értelmesen bele tud nyúlni a meccsbe vakaki. Neveket nem írok mert akkor azokat támadnád be. Kérdezni én is tudok. Mi az ami ZZ taktikai zsenialitását bizonyítja? Nyilván voltak jó húzásai de sokkal több érthetetlen. Nem kell messze menni Chelsea ellen mi tök volt...vagy mi annak az értelme hogy többször az utolsó 2 percre egy elbukott meccsen küldesz be valakit? És még sorolhatnám.Realista24 írta:Kik a legélesebb taktikai zsenik? Guardiola? A két kezdőre való paddal?Professore írta:
Nem azt mondta a kolléga hogy csak szerencsés hanem hogy hol vannak hiányosságai ami egyébként szerintem egyértelmű ha valaki nem elfogult. Ettől még jó edző sőt kimagasló ha olyan a csapat minősége is. Viszont szerintem se a legélesebb kés a fiókban ha taktikától és csapatépítésről van szó de kinek a pap és kinek papné ugyebár. Jelen körülmények között én nem tudom eldönteni hogy mi lenne a jobb ha menne vagy ha maradna mindkettő mellett komoly érvek vannak. Az igazolások függvénye ez nagyrészt.
Klopp? Aki az ugyanúgy sérülések sújtotta csapattal még lehet a BL-ről is lemarad?
Akkor maradjon, ha sztárok vannak, de ne maradjon, ha csak középszerű játékosaink vannak?
Idén volt 60 sérülésünk, Vinink, Hazardunk. Legjobb négybe mentünk a BL-be. Nyivlán az ő hibája a kiesés, és gondolom csak szerencse, hogy bejutottunk oda. Igaz majdnem kiestünk, de megcsinálta a srácokkal.
A spanyol top négyet odavissza vertük többségében, legalábbis egyszer sem kaptunk ki tőlük. B védelmünk van nem tudom mi óta (akiket már lassan lehet A-nak hívni) és még nyerhetünk bajnokságot, még akkor is, ha a liga szopat minket, ahol tud.
Guardiola? Ki beszélt erről? Felhoztál egy koklert ellenpéldaként hát ok. Akkor vegyük a korszakos barcat ott olyan bitang volt a keret hogy középszer edzők is simán érték el sikereket. Ha jó a keret akkor az edző hiányosságai nem jönnek elő annyira mert a minőség kompenzál gondolom ezt nem kell magyarázni. Na mármost ha ZZ kap felsőpolcos játékosokat akkor nagyon jól tud azokkal dolgozni ha nincsenek akkor akadozik a gépezet SZERINTEM. Ha te másképp látod egészségedre.