sonic írta:
Steve írta:
Nézzetek ezen a soron végig..Ha ezzel Ti bajnokságot akartok simán behúzni vagy ettől jobb BL helyezést elérni szerintem az az irreális.
Mi a bajnoksag behuzasaban az irrealis? A minden szarnak elhordott lesajnalt Lopetegui a sokkal gyengebb kerettel rendelkezo Sevillaval 6 ponton belul van az elso helyezetthez kepest. Pedig o aztan Zidanehoz kepest a vilag kóklere mindenki elmondasa szerint. Es naluk nincsenek Courtois Ramos Varame Casemiro Kroos Modric Benzema szintu klasszisok. Egy darab se.
En azt nem ertem hogy sokan miert beszelnek ugy arrol hogy versenyben vagyunk a bajnoki cimert mintha a vilag nyolcadik csodaja lenne.
Ez a Sevilla a végsőkig ment majdnem a BL-ben is?
Pont ez a baj, hogy a “Courtois Ramos Varame Casemiro Kroos Modric Benzema” szintű klasszisok a BL-re még felszívták magukat, meg a bajnokság nagyobb meccseire, de a bajnokság könnyebb meccseire már elfogyott a motiváció és a szuffla.
Akkor kellett volna a B arcoknak mutatni valamit, de sajnos a Vini,Rodrygo,Asensio,Hazard(nálam ő is b-kategória már),Marcelo(szintén b-kategória) és barátaiknak sajnos már a bajnokság kiscsapatai is nagy ellenfelek.
Azt megértem, hogy nem a Chelsea ellen emberkednek ezek a b-kategóriás arcok, de a kicsik ellen sem mutattak szart sem és innentől érzem, hogy nem feltétlenül az edző(vagy a leendő edzők) felelőssége csak ez.
Most komolyan mit csináljon bármelyik edző is, ha egyesek labdát nem bírnak levenni, kaput eltalálni, vagy konkrétan védőként nem bír hátra kocogni…????
Persze lássuk ZZ out, had szóljon. Lehet 1-2 hónap friss motiváció, új szerkezet jót is tenne. De konkrétan a keret fele nem szint, azon egy edző sem fog segíteni. Pláne nem ha az elvárás a bajnoki cím és élen maradni a BL-ben(ha nem tiltanak ki

).
Sajnos én azt érzem nem ZZ a legnagyobb bajunk. Évekig lettek az igazolások elcseszve, bevétel sincs most normálisan és abszolút nem tudunk versenyezni az olajosokkal..
Az olajosok meg addig pumpálják a pénzt amíg nem jön eredmény. Nézzük meg kik voltak a BL legjobb négy csapata között és melyik csapatnak milyen mély kerete van, mennyit tettek bele…
Ez a fő gond, nem Zidane, SZERINTEM!