Azt hittem, át fog menni az irónia.reeed_ati írta: Kloppal segget csinálnánk a szánkból, de jöjjön Gvárdióla??![]()
![]()

Bár a Kloppos részt már komolyan gondoltam.
HozzászólásSzerző: portillo » 2021. május 16., vasárnap 13:57
Azt hittem, át fog menni az irónia.reeed_ati írta: Kloppal segget csinálnánk a szánkból, de jöjjön Gvárdióla??![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 16., vasárnap 13:52
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. május 16., vasárnap 13:44
HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 16., vasárnap 13:37
De ha egy szezonban nem nyerjük meg a taligát, cserébe ott a BL, akkor azért az mégse kudarc, nemde? Amúgy meg 10/3 alkalommal megnyertük a bajnokságot, az idei szezont nem számítva. Azért ez nem para, tekintve hogy 2 másik aspiráns van, és mindkettő történelmi időszakát élte ebben a 10 évben.Pedig a sok siker mellett kurva sok kudarc is volt az elmúlt 10 évben, ha a hazai szerepléseket nézzük
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 16., vasárnap 13:20
Pedig a sok siker mellett kurva sok kudarc is volt az elmúlt 10 évben, ha a hazai szerepléseket nézzük, szóval nem tudom miért tenne jót egy mostani kudarcsorozat. 13 éve védtünk utoljára címet a bajnokságban. WTF. Cserébe még frusztráltabbak lehetnek a szurkolók, ha mindeközben a barca/atletico páros nyeri a hazai kupákat.füst írta: De a szurkolóknak jót tenne pár év kudarc, hogy megtanulják értékelni amit ZZ véghez vitt vénekkel meg maszturbinnyókkal.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 16., vasárnap 13:06
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. május 16., vasárnap 13:04
2-3 szezonnál én sem adnék neki többet..Swineherd írta: Klopp csúcsra járatja az aktuális csapatát, ez kb. 2 szezont jelent, viszont utána olyan szintű lejtmenet következik, ami gyakorlatilag példa nélküli.
Hát, nem tudom...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. május 16., vasárnap 13:02
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 16., vasárnap 12:58
Fúúú, ez de szép...Swineherd írta: Zidane történelmet írt, aztán visszajött, bajnok lett egy olyan csapattal, amivel kb. csak ő lehetett, idén meg még versenyben van egy olyan kerettel, amivel mások a BL-ért küzdenének, de lehet, hogy az EL-ért...
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. május 16., vasárnap 12:33
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 16., vasárnap 12:31
Neem, neeem, ez hülyeség, legjobb Jese lenne játékos-edzőnek, megtanittttaná végre Vininek hogy kell keménybe tolni..portillo írta: Én megpróbálnám Guardiolát. Ha most megnyerik a BL-t is, lehet, hogy új kihívást keres, és itt a keret is egész alkalmas lenne a Pep féle játékhoz, ráadásul megint bizonyithatná, hogy kevés pénzből is lehet csapatot építeni, ha felhozza a castillás srácokat.
![]()
Egyébként nem tudom ki lehet a jó megoldás, de amit itt Klopp kapott tőlünk szurkolóktól, kicsit ilyen seg*et csinálunk a szánkból feeling, ha őt akarjuk megmentőnek. Na meg egy Real Madridban nem biztos, hogy kap annyi időt mire összeáll a játéka.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 16., vasárnap 12:15
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. május 16., vasárnap 12:12
Kloppal segget csinálnánk a szánkból, de jöjjön Gvárdióla??portillo írta: Én megpróbálnám Guardiolát. Ha most megnyerik a BL-t is, lehet, hogy új kihívást keres, és itt a keret is egész alkalmas lenne a Pep féle játékhoz, ráadásul megint bizonyithatná, hogy kevés pénzből is lehet csapatot építeni, ha felhozza a castillás srácokat.
![]()
Egyébként nem tudom ki lehet a jó megoldás, de amit itt Klopp kapott tőlünk szurkolóktól, kicsit ilyen seg*et csinálunk a szánkból feeling, ha őt akarjuk megmentőnek. Na meg egy Real Madridban nem biztos, hogy kap annyi időt mire összeáll a játéka.
HozzászólásSzerző: portillo » 2021. május 16., vasárnap 12:05
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. május 16., vasárnap 11:53
HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2021. május 16., vasárnap 11:47
Igaz, de eddig legalább az eredményekkel meg lehetett magyarázni..sonic írta:2 és felet. Azota probalja Z kinyomkodni az utolso cseppeker az old guardbol.ronaldo99 írta:Így gyakorlatilag csak kidobtunk egy évet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 16., vasárnap 11:45
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. május 16., vasárnap 11:43
+1.RaúlCF írta: kicsit olyan érzésem van hogy szarban hagyja a csapatot. az első lemondását lehetett azzal magyarázni hogy csúcson lép le, vége egy korszaknak. most nem ez van. lehetőségekhez képest megkap mindent. megkapott 50 millás védőt, 150 millás hambit, Ancelottit meg Mourinhot nem támogatta ennyire Perez és a játékosok, a szurkolóknál is elég sok kredit van. olyan szar szériát amiket csinált más edző sanszos hogy nem éli túl. most esély van neki Mbappéra is és lelépne. az elsőt bevette a gyomrom ezt most kevésbé. ha meg tudja, hogy fáradt és nem folytatja akkor ezt 1 hónappal korábban is tudhatta amikor még kb minden edző a piacon volt. ez nekem most nagyon negatív tőle. remélem marad és csinálja
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 16., vasárnap 11:37
Csillió pénzt elverve, iszonyat saját fizuért, fos játékkal.Donát írta: Srácok! Tudjátok ki napjaink Mourinho-ja, aki lepukkant nagycsapatokat visszarak a térképre? Conte
(aki amúgy adott esetben megszerezhetőnek is tűnik)
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. május 16., vasárnap 11:26
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem