Nekem most nem jött át, de így akkor rendben van..portillo írta:Azt hittem, át fog menni az irónia.reeed_ati írta: Kloppal segget csinálnánk a szánkból, de jöjjön Gvárdióla??![]()
![]()
![]()
Bár a Kloppos részt már komolyan gondoltam.

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. május 16., vasárnap 14:05
Nekem most nem jött át, de így akkor rendben van..portillo írta:Azt hittem, át fog menni az irónia.reeed_ati írta: Kloppal segget csinálnánk a szánkból, de jöjjön Gvárdióla??![]()
![]()
![]()
Bár a Kloppos részt már komolyan gondoltam.
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. május 16., vasárnap 14:05
HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 16., vasárnap 13:59
Ez még mindig a Real Madrid, nem a ZZ FC, bármennyire is szeretjük a kopaszt. Nagyon csalódott vagyok, hogy elmegy. Nem volt eléggé megbecsülve? Igen, de minden szurkoló ilyen, főleg a nagy csapatoknál. 38/38-nál is lenne ugatás, hogy miért nem lőttünk minden meccsen 5-öt. A juvénál sem lesz jobb, ott is amit csináltan anno Allegrivel... Ilyen az elit közeg.De a szurkolóknak jót tenne pár év kudarc, hogy megtanulják értékelni amit ZZ véghez vitt vénekkel meg maszturbinnyókkal.
HozzászólásSzerző: portillo » 2021. május 16., vasárnap 13:57
Azt hittem, át fog menni az irónia.reeed_ati írta: Kloppal segget csinálnánk a szánkból, de jöjjön Gvárdióla??![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 16., vasárnap 13:52
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. május 16., vasárnap 13:44
HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 16., vasárnap 13:37
De ha egy szezonban nem nyerjük meg a taligát, cserébe ott a BL, akkor azért az mégse kudarc, nemde? Amúgy meg 10/3 alkalommal megnyertük a bajnokságot, az idei szezont nem számítva. Azért ez nem para, tekintve hogy 2 másik aspiráns van, és mindkettő történelmi időszakát élte ebben a 10 évben.Pedig a sok siker mellett kurva sok kudarc is volt az elmúlt 10 évben, ha a hazai szerepléseket nézzük
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 16., vasárnap 13:20
Pedig a sok siker mellett kurva sok kudarc is volt az elmúlt 10 évben, ha a hazai szerepléseket nézzük, szóval nem tudom miért tenne jót egy mostani kudarcsorozat. 13 éve védtünk utoljára címet a bajnokságban. WTF. Cserébe még frusztráltabbak lehetnek a szurkolók, ha mindeközben a barca/atletico páros nyeri a hazai kupákat.füst írta: De a szurkolóknak jót tenne pár év kudarc, hogy megtanulják értékelni amit ZZ véghez vitt vénekkel meg maszturbinnyókkal.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 16., vasárnap 13:06
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. május 16., vasárnap 13:04
2-3 szezonnál én sem adnék neki többet..Swineherd írta: Klopp csúcsra járatja az aktuális csapatát, ez kb. 2 szezont jelent, viszont utána olyan szintű lejtmenet következik, ami gyakorlatilag példa nélküli.
Hát, nem tudom...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. május 16., vasárnap 13:02
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 16., vasárnap 12:58
Fúúú, ez de szép...Swineherd írta: Zidane történelmet írt, aztán visszajött, bajnok lett egy olyan csapattal, amivel kb. csak ő lehetett, idén meg még versenyben van egy olyan kerettel, amivel mások a BL-ért küzdenének, de lehet, hogy az EL-ért...
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. május 16., vasárnap 12:33
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 16., vasárnap 12:31
Neem, neeem, ez hülyeség, legjobb Jese lenne játékos-edzőnek, megtanittttaná végre Vininek hogy kell keménybe tolni..portillo írta: Én megpróbálnám Guardiolát. Ha most megnyerik a BL-t is, lehet, hogy új kihívást keres, és itt a keret is egész alkalmas lenne a Pep féle játékhoz, ráadásul megint bizonyithatná, hogy kevés pénzből is lehet csapatot építeni, ha felhozza a castillás srácokat.
![]()
Egyébként nem tudom ki lehet a jó megoldás, de amit itt Klopp kapott tőlünk szurkolóktól, kicsit ilyen seg*et csinálunk a szánkból feeling, ha őt akarjuk megmentőnek. Na meg egy Real Madridban nem biztos, hogy kap annyi időt mire összeáll a játéka.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 16., vasárnap 12:15
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. május 16., vasárnap 12:12
Kloppal segget csinálnánk a szánkból, de jöjjön Gvárdióla??portillo írta: Én megpróbálnám Guardiolát. Ha most megnyerik a BL-t is, lehet, hogy új kihívást keres, és itt a keret is egész alkalmas lenne a Pep féle játékhoz, ráadásul megint bizonyithatná, hogy kevés pénzből is lehet csapatot építeni, ha felhozza a castillás srácokat.
![]()
Egyébként nem tudom ki lehet a jó megoldás, de amit itt Klopp kapott tőlünk szurkolóktól, kicsit ilyen seg*et csinálunk a szánkból feeling, ha őt akarjuk megmentőnek. Na meg egy Real Madridban nem biztos, hogy kap annyi időt mire összeáll a játéka.
HozzászólásSzerző: portillo » 2021. május 16., vasárnap 12:05
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. május 16., vasárnap 11:53
HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2021. május 16., vasárnap 11:47
Igaz, de eddig legalább az eredményekkel meg lehetett magyarázni..sonic írta:2 és felet. Azota probalja Z kinyomkodni az utolso cseppeker az old guardbol.ronaldo99 írta:Így gyakorlatilag csak kidobtunk egy évet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 16., vasárnap 11:45
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem