az a meccs x leszRemy írta: Atletico 16 kapuralövés 1 félidő alatt.Áhh, nincs az az Isten, hogy ezt kihúzza az Osasuna.
![]()
mi meg kikapunk
egy kamu 11es lesz a végzetünk
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. május 16., vasárnap 19:31
az a meccs x leszRemy írta: Atletico 16 kapuralövés 1 félidő alatt.Áhh, nincs az az Isten, hogy ezt kihúzza az Osasuna.
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 16., vasárnap 19:25
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. május 16., vasárnap 19:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 16., vasárnap 18:58
2 meccsen szoktak ennyit'shutterisland írta: atleti igy folytatja rekordot dont, 22p alatt 10 kapura loves.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 16., vasárnap 18:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 16., vasárnap 17:54
Balfék Hazard elmúlt 2 meccsen, elmúlt 50 percen, gólR. Carlos írta:Hazard se sokkal jobb, impotensek a szélsőink. Na de úgy látszik a védelemben a Miguelt bedobta hála Istennek. A csatársorba viszont Viníciusban bízik jobban.Kerlon írta:
Elmúlt 10 meccsén egyszer játszott 60 percnél kevesebbet, nulla gól, nulla gólpassz. Ebben akarsz bízni?
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. május 16., vasárnap 17:53
'shutterisland írta: kozben nezem, hogy feljutott az espanyol (de hianyoztak) es egy esti dontetlennel mar most bebiztosithatja a mallorca is.
a harmadik feljuto az almeria, gijon, leganes, rayo v, girona otosbol jon.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 16., vasárnap 17:43
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. május 16., vasárnap 17:42
Hazard se sokkal jobb, impotensek a szélsőink. Na de úgy látszik a védelemben a Miguelt bedobta hála Istennek. A csatársorba viszont Viníciusban bízik jobban.Kerlon írta:Elmúlt 10 meccsén egyszer játszott 60 percnél kevesebbet, nulla gól, nulla gólpassz. Ebben akarsz bízni?R. Carlos írta:
A kisgyereknek én is örülnék, ha kezdő lenne, azonban Zidanet ismerve, így, hogy Marcelo visszatért, nem szorulhat ki a csapatból. A Hazard-Vinícius kérdéskörben nem tudok állást foglalni. Igazából nekünk teljesen mindegy, hogy melyik súlytalan a szélen, Vinícius lelkesedésében bízok, és abban hogy megpattan valakin a lövése majd bemegy.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 16., vasárnap 17:17
Elmúlt 10 meccsén egyszer játszott 60 percnél kevesebbet, nulla gól, nulla gólpassz. Ebben akarsz bízni?R. Carlos írta:A kisgyereknek én is örülnék, ha kezdő lenne, azonban Zidanet ismerve, így, hogy Marcelo visszatért, nem szorulhat ki a csapatból. A Hazard-Vinícius kérdéskörben nem tudok állást foglalni. Igazából nekünk teljesen mindegy, hogy melyik súlytalan a szélen, Vinícius lelkesedésében bízok, és abban hogy megpattan valakin a lövése majd bemegy.Kerlon írta:
Én meg azt remélem, hogy Gutierez kezd és Hazard a bal oldalon.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. május 16., vasárnap 16:54
A kisgyereknek én is örülnék, ha kezdő lenne, azonban Zidanet ismerve, így, hogy Marcelo visszatért, nem szorulhat ki a csapatból. A Hazard-Vinícius kérdéskörben nem tudok állást foglalni. Igazából nekünk teljesen mindegy, hogy melyik súlytalan a szélen, Vinícius lelkesedésében bízok, és abban hogy megpattan valakin a lövése majd bemegy.Kerlon írta:Én meg azt remélem, hogy Gutierez kezd és Hazard a bal oldalon.R. Carlos írta:
Jó lenne. Igazából akkor átadnák nekünk, ha ők X-elnének, mi meg győznénk.
Mára amúgy szerintem nem lesz kérdés a kezdőnkben: Courtois - Odriozola, Militao, Nacho, Marcelo - Casemiro, Modric, Valverde - Rodrygo, Benzema, Vinícius
Szerencsénk van, hogy a Bilbaonál is sok a sérült, remélem a Marcelo span faktort elbírja a csapat ma.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 16., vasárnap 16:48
Én meg azt remélem, hogy Gutierez kezd és Hazard a bal oldalon.R. Carlos írta:Jó lenne. Igazából akkor átadnák nekünk, ha ők X-elnének, mi meg győznénk.Pipita írta:
pár évvel
Mára amúgy szerintem nem lesz kérdés a kezdőnkben: Courtois - Odriozola, Militao, Nacho, Marcelo - Casemiro, Modric, Valverde - Rodrygo, Benzema, Vinícius
Szerencsénk van, hogy a Bilbaonál is sok a sérült, remélem a Marcelo span faktort elbírja a csapat ma.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. május 16., vasárnap 16:42
Jó lenne. Igazából akkor átadnák nekünk, ha ők X-elnének, mi meg győznénk.Pipita írta:pár évvelkodo írta: Legalabb napoljuk el nekik.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. május 16., vasárnap 12:33
pár évvelkodo írta: Legalabb napoljuk el nekik.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. május 16., vasárnap 12:27
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. május 16., vasárnap 12:22
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 16., vasárnap 9:24
HozzászólásSzerző: Kera » 2021. május 15., szombat 17:15
Elvileg a mi meccsünk lesz a Spíler 1-en. Legalább is, mintha azt mondták volna valamelyik nap, sőt, most nézem a port.hu is azt írja. Ennyire csak nem lehetnek nyomorékok...dzsi91 írta: Szóval a spíler tvnek van 2 csatornája, ebből a spíler 2 adja élőben az atletico meccset míg a spíler 1en közben felvételről fog menni a westham everton szuperrangadó![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. május 15., szombat 16:30
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 14., péntek 20:01
Így vanMickey írta:Nem._Bushido_ írta: Ha jól emlékszem már a tavalyi idényben is volt róla szó, hogy egy-egy meccset átvinnének amerikába, de meg is vétózták egyből a kisebb/középcsapatok. Ez lenne a normális. a spanyol foci a spanyoloké.
A spanyol foci mindenkié !
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem