Valoszinuleg egy mukkot nem beszel spanyolul. De ez csak az elso ok ami eszembe jut. Biztos van meg mas is amiert nem kerul szoba ae.ToniKroos írta: Most olvastam, hogy Gerrard milyen szép eredményt ért el a Rangerssel. Veretlenül, csak 13 gólt kapva, 25 pont előnnyel lettek bajnokok. Én lehet megkérdezném lenne-e kedve megpróbálni nálunk is valami hasonlót. Játékosként egy nagy név volt, nem full kezdőként jönne ide, mint pl Raul. Régen is bírtam, adnám ha jönne, kár, hogy még csak szoba se hozták velünk.

Edző és vezetőség
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Edző és vezetőség
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
SZtem vele már megegyezett a juve. Löw isten ments basszameg a buzeráns orrtúró.Remy írta:Mert nincs értelmes spanyol generáció, és lehet Raúl elkezdené nyomatni a tucatokat.Jim írta: Zizu is kezdőként jött, nem tudtuk milyen edző..,
Miért sipárogtok ennyire?![]()
![]()
![]()
De ne már baszki... ZZ. megvannak a faszságai, de nincs olyan edző jelenleg a piacon, akit el lehetne hozni.
Allegri. Lőw. Hát inkább előbbi.
Nem illik.
azért a lóbrének is van egy vége.ziro4vr írta:Akkor neked guardiola a horoszkópod.Kerlon írta:
Én se maradnék, amikor ilyen vinisziuszokkal akarjak megoldani a problemakat.
Foglkozott ezzel a 45 millios csodaval 2 evig. 2 ev alatt barmelyik mezei ember megmondja rola kiseriken, Galacticoson és Mickeyn kivul, hogy egy kalapszart nem er es nem tud futballozni, sot nem is lesz belole az.
Tobb ezer eurot kereso megfigyeloinknek nem tunik fel. Megvettek a felgroundolt senkit braziliabol jo penzert....
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mert nincs értelmes spanyol generáció, és lehet Raúl elkezdené nyomatni a tucatokat.Jim írta: Zizu is kezdőként jött, nem tudtuk milyen edző..,
![]()

De ne már baszki... ZZ. megvannak a faszságai, de nincs olyan edző jelenleg a piacon, akit el lehetne hozni.
Allegri. Lőw. Hát inkább előbbi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert ZZ tanult Carlo mellett. És játékosként is all time legjobbak egyike. Olyan intelligenciával és tudással a fociról, ami alig van meg valakiben.Jim írta: Zizu is kezdőként jött, nem tudtuk milyen edző..,
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Zizu is kezdőként jött, nem tudtuk milyen edző..,
Miért sipárogtok ennyire?
Miért sipárogtok ennyire?

Most olvastam, hogy Gerrard milyen szép eredményt ért el a Rangerssel. Veretlenül, csak 13 gólt kapva, 25 pont előnnyel lettek bajnokok. Én lehet megkérdezném lenne-e kedve megpróbálni nálunk is valami hasonlót. Játékosként egy nagy név volt, nem full kezdőként jönne ide, mint pl Raul. Régen is bírtam, adnám ha jönne, kár, hogy még csak szoba se hozták velünk.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Mondjuk tőlem bárki jöhetne, csak pont Allegri nem. Fikás Löw meg 15-20 éve nem volt klubcsapatnál, szóval az is érdekes választás lenne.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Abszolút megértem, ha elmegy. Titkon remélem hogy a franciákat veszi át az EB után és összehozza nekik a 3. VB-t, természetesen Benzemával együtt. 
Ha másik klubhoz megy, akkor iszonyúan irigykedni fogok arra a klubra.

Ha másik klubhoz megy, akkor iszonyúan irigykedni fogok arra a klubra.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Megfutamodás lenne ha lépne. Amikor múltkor felállt akkor egy BL győztes csapattal tette és azért mert nem kapta meg azokat a feltételeket amikkel dolgozni akart - csak ez miatt menne és akkor télleg nagyon rossz a helyzet mert akkor nem jönnek sztárok jövőre se...
(Amúgy Lejárt a szerződése? Vagy ilyenkor nem kell fizetni utána?)
(Amúgy Lejárt a szerződése? Vagy ilyenkor nem kell fizetni utána?)
szuperliga.
- Pad'em
Zidane is leaving Real Madrid. It's 100% confirmed.
@MarioCortegana
Real Madrid's shortlist for Zidane's potential replacement goes Allegri, Löw, Raúl, in that order.
@MarioCortegana
Hát ez már elég komolynak hangzik
@MarioCortegana
Real Madrid's shortlist for Zidane's potential replacement goes Allegri, Löw, Raúl, in that order.
@MarioCortegana
Hát ez már elég komolynak hangzik

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta: JUST IN: Zidane has already told his players that he will NOT continue as the Real Madrid manager next season.
@fburgos4
Zidane informed all of his players about his decision before the game vs Sevilla.
@fburgos4
Kemény lenne, ha lép.
Nem is igazán értem, hogy miért. Csapat imádja, ahonnan kell, onnan úgy tűnik, hogy végtelen támogatást kap mindenkitől.
Perez egyértelműen imádja, keret többsége szereti...
Ok, támadják az újságírók néha és külsősök, de ez van. Ez az real kispadjának velejárója.
Borzasztó szomorú leszek, ha megint itt hagy minket. Pláne egy ilyen szar helyzetben....
ZIDANE
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Marcelo topikban már belekezdtem, én sem hiszem, hogy R7 jó választás lenne..ziro4vr írta: Ezt a Raúl vonalat nagyon nem élem. Még Gutit is előbb tudnám elképzelni.
Remélem kacsa..
Ha ismeri a fiúkat (márpedig tudjuk, hogy eléggé), biztos nem egy rangadó előtt tol be egy ilyet..
Vagy a tiszta víz kellett a pohárba? Nem hinném, hogy bármelyik játékosnak is azon pörögne az agya, hogy lesz-e a Főnök jövőre..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- ziro4vr
Ezt a Raúl vonalat nagyon nem élem. Még Gutit is előbb tudnám elképzelni.
Nem illik.
- Pad'em
Ez már egy fokkal komolyabb forrás sajnos mint a tegnapi. Frankfurt meg nagyon vinné Raúlt.Realista24 írta: JUST IN: Zidane has already told his players that he will NOT continue as the Real Madrid manager next season.
@fburgos4
Zidane informed all of his players about his decision before the game vs Sevilla.
@fburgos4
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
JUST IN: Zidane has already told his players that he will NOT continue as the Real Madrid manager next season.
@fburgos4
@fburgos4
@fburgos4
@fburgos4
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mi köze a medical staffnak, hogy a másik izomsérülést szenved? És a harmadik, és az ötvenedik?ziro4vr írta: Ja a híreid olyanok mint az én jóslataim..Kivéve Militao.
![]()
Btw ha már itt vagyunk, valami izgi medical staff hír? Azért az bohózat lenne ha nem lenne változás ezt a szezont nézve.
ZZ el, Raúl lesz az edző, Bale jön vissza. Jövőre is Vinicius és Aszunszao. A lelátóról figyeli majd őket Bale és Hazard, egy hambi-kóla mellett. A BL-ből ki leszünk tiltva.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Semmi hír Sanitas kapcsán.ziro4vr írta: Ja a híreid olyanok mint az én jóslataim..Kivéve Militao.
![]()
Btw ha már itt vagyunk, valami izgi medical staff hír? Azért az bohózat lenne ha nem lenne változás ezt a szezont nézve.
Egyszer olvastam olyat, mintha lejárna a szerződésük, de nem néztem utána.
Mondjuk nem hiszem hogy a Sanitas mint márka vagy szolgáltató a gond. Csak lehet nem ártana hozzáérto embereket alkalmazni.
Dupont már más tészta. De az lehet megoldodik ZZvel együtt.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Ja a híreid olyanok mint az én jóslataim..
Kivéve Militao.

Nem illik.