Btw ha már itt vagyunk, valami izgi medical staff hír? Azért az bohózat lenne ha nem lenne változás ezt a szezont nézve.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 15., szombat 21:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 15., szombat 21:23
Pffffff. Minőséget képviselem, mint Vinicius.ziro4vr írta: Találgatunk nyilván a fotelből, de én elképzelem R24 hírei alapján (85%a kuka mondjuk) hogy Perez odabaszta a gyereket ZZ elé hogy nesze ő fix, csinálj belőle embert, szerencsétlen kopasz meg órákat gyakorol vele, erre 1 meccset leszámítva zéró fejlődés, de amilyen makacs az öreg most már csak azért se adja fel.
![]()
De ha csak a fórumozókat veszem alapul és rávetítem az ujságírókra, amennyi savat kap szerencsétlen annak dacára, hogy mit kihoz ebből a rozsdás suzukiból. Unnám énis, meg nagyon vágynék egykét új alkatrészre.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 15., szombat 21:21
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 15., szombat 21:16
Azért ne sértegessük már egymást!ziro4vr írta:Akkor neked guardiola a horoszkópod.Kerlon írta:
Én se maradnék, amikor ilyen vinisziuszokkal akarjak megoldani a problemakat.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 15., szombat 21:08
Akkor neked guardiola a horoszkópod.Kerlon írta:Én se maradnék, amikor ilyen vinisziuszokkal akarjak megoldani a problemakat.Fenoo írta: Szerintem az idény végén lelép. Már az ESL-es Perez interjúnál is az jött le nekem, hogy a vezetőség szeretné ha maradna viszont ZZ nem feltétlen akar maradni. Ezek a ködös ZZ nyilatkozatok is ezt erősítik inkább. Reménykedem benne, hogy Pereznek sikerül meggyőznie a kopaszt de attól tartok, hogy ZZ ezt már eldöntötte.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. május 15., szombat 21:04
Kerlon írta:Én se maradnék, amikor ilyen vinisziuszokkal akarjak megoldani a problemakat.Fenoo írta: Szerintem az idény végén lelép. Már az ESL-es Perez interjúnál is az jött le nekem, hogy a vezetőség szeretné ha maradna viszont ZZ nem feltétlen akar maradni. Ezek a ködös ZZ nyilatkozatok is ezt erősítik inkább. Reménykedem benne, hogy Pereznek sikerül meggyőznie a kopaszt de attól tartok, hogy ZZ ezt már eldöntötte.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 15., szombat 21:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 15., szombat 20:54
Én se maradnék, amikor ilyen vinisziuszokkal akarjak megoldani a problemakat.Fenoo írta: Szerintem az idény végén lelép. Már az ESL-es Perez interjúnál is az jött le nekem, hogy a vezetőség szeretné ha maradna viszont ZZ nem feltétlen akar maradni. Ezek a ködös ZZ nyilatkozatok is ezt erősítik inkább. Reménykedem benne, hogy Pereznek sikerül meggyőznie a kopaszt de attól tartok, hogy ZZ ezt már eldöntötte.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. május 15., szombat 20:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 15., szombat 20:32
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 15., szombat 20:30
kiserik írta:Egy biztos, Te nem vagy nő.Steve írta: Kiserik, van egy olyan megérzésem, hogy
1.Te nem kedveled Zidanet
2.Nem tartod sokra
3.Rokonságban állhatsz wxyz-vel, aki meg volt róla győződve, hogy Zidanenak csak szerencséje volt.
![]()
Téves mindhárom ""megérzés"". Az tuti, hogy a lottó számokat nem tőled fogom megkérdezni
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 15., szombat 20:22
Egy biztos, Te nem vagy nő.Steve írta: Kiserik, van egy olyan megérzésem, hogy
1.Te nem kedveled Zidanet
2.Nem tartod sokra
3.Rokonságban állhatsz wxyz-vel, aki meg volt róla győződve, hogy Zidanenak csak szerencséje volt.
![]()
HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2021. május 15., szombat 19:48
A szezon vége ismét egy alkalmas pillanat lesz...Pad'em írta:Itt az első távozásáról kérdezték, arra válaszolta eztfüst írta: Zidane: "Sometimes you need to stay, and then some other times you need to leave, for everyone's sake."
Attól tartok nem Marceloról beszélt.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. május 15., szombat 19:38
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 15., szombat 19:14
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 15., szombat 19:01
Nálam valószínűleg. Az első felállásánál is ez volt a háttértben szerintem. Elment, akit itt akart tartani, és maradt, aki nem kellett neki. Elmondta szerintem, hogy nem ez volt megbeszélve, aztán csókolom. Elfáradt. Jött a második nekifutás, ígéret hegyek. Meg is kapta a Hazard (a sztár támadó) Mendy (a stabil védő) Jovic (az ifjú titán) pakkot. Sanjos 3ból 2 gatya lett. Majd megkapta a Covid-ot. Mármint azt, hogy 1 évig nincs pénz. Megbeszélték, belement. Aztán idén Perez már kezdte feszegetni, hogy a szuperliga nélkül nem nagyon van pénz olyan sztárokra, mint Mbappe, és hogy hogy nem ZZ elkezdett fáradni. Ismét. Van ő olyan makacs ember, hogy kösse az ebet a karóhoz. Ha nem kap minőségi játékosokat, akkor köszöni szépen és feláll, "Nem erről volt szó!" felkiálltással.füst írta: Valószínűleg.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 15., szombat 16:13
Itt az első távozásáról kérdezték, arra válaszolta eztfüst írta: Zidane: "Sometimes you need to stay, and then some other times you need to leave, for everyone's sake."
Attól tartok nem Marceloról beszélt.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 15., szombat 15:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 15., szombat 14:10
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 15., szombat 13:25
Jelenlévő fórumozók: 103 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem