Mickey írta:
Pad'em írta:
AS:
- 10 játékos eladó ha lesz érdeklődő: Hazard, Bale, Isco, Asensio, Varane, Jović, Mariano, Ceballos, Marcelo & Mayoral.
Ez az amit az emberek fújnak már egy jó ideje, hellyel közzel...
Párszor írtam már, de újra: Varanet eladnám, ne menjen ingyen sehova. Odri ezek szerint maradhat tehermentesítésre, ez egy érdekes fordulat lenne, ezzel nem számoltam. Talán még Isco és Mayoral távozására látok esélyt. A többi szerintem a nyakunkon marad, vagy lesz egy- egy kölcsön...
Nem túl rózsás, sokadjára sem.
+1
Az a baj, hogy hasonlóan látom én is a dolgokat.
- Ha minden igaz, akkor Mayoral már megy is 15-ért (Roma él az opciós jogával),
- Varane mehet, hogyha valóban nem hosszabbít, akkor legalább lássunk valami lóvét belőle,
- Iscot többször vitte volna a Juve, de nem hiszem, hogy a mostani idénye után még bárkinek is kellene,
- Mariano-t tavaly is vitték volna (talán Benfica) de nem akart távozni és van egy sanda gyanúm, hogy idén sem akar majd...
- Hazard & Bale nem hinném, hogy lemondanak a fizetésükről, ezért csak néhány csapat tudná megvásárolni őket, viszont ők ilyen teljesítményért nem hinném, hogy fizetnének (bár valahol olvastam, hogy Hazard a PSG célkeresztjében van - legyen így

).
Ramos hosszabbításáról pedig annyit, hogy amit az utóbbi hetekben (hónapokban) művel,
az már régen nem arról szól, hogy "Fehér szív" és "ingyen is játszanék ezért a címerért", arról nem is beszélve, hogy öregszik és a sérülések is egyre jobban előjönnek... már csak ezekért sem ajánlanék neki 2 éves szerződést (max 1+1-est, de azt is elég kemény feltételek alapján).
A többit majd meglátjuk