Megy a meccs!
- BlancoMark
Re: Megy a meccs!
Hazard fiam hove süllyedtél, milyen emberek vannak előtted és hány perceket kapsz ezeken a meccseken.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Na, most lesz érdekes a meccs.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nekem ne mondd haver, ugyanezen indok miatt gondolom megyekettes csapatnak rajtunk kívül az összesetPipita írta: Aki ellen magabiztos játékkal győzni tudunk, az mindig szar fos megyekettes csapat volt, és az is lesz mindig is.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Marvin gyerek nagyon izgult, nem olyan tökös, mint Miguel, de talán ha szerezne önbizalmat ő is használható lenne a keretben.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Aki ellen magabiztos játékkal győzni tudunk, az mindig szar fos megyekettes csapat volt, és az is lesz mindig is.
Remélem nem jönnek vissza a meccsbe azért.
Remélem nem jönnek vissza a meccsbe azért.

Végre nyugis meccs, már kicsit unalmas is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Verték a barcát és legjobb 8-ba mentek az EL-ben. Bőven bennük van a bravúr bárki ellen.Anthony írta: Ez a Granada megye 2 szint.
Egy komolyabb csapat ellen kijönne hogy mennyire gyengék a Castillas arcok. Mondjuk pont az ilyen meccseken kéne máskor is szerepet kapjanak.
De egy Lucas Vasquez klasszis mellettük..
Sokkal rosszabb csapatok ellen mentek el súlyos pontok idén.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
kire gondolsz?Anthony írta: Egy komolyabb csapat ellen kijönne hogy mennyire gyengék a Castillas arcok. Mondjuk pont az ilyen meccseken kéne máskor is szerepet kapjanak.

Miguel és Blanco kiemelkedik közülük, kezdőként nem lógnak, ki sőt....
nagy hülyeség lenne nem számítani rájuk a jövőben
a többiekre igaz, de őket nem is istenítette senki sem...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mondjuk a Sevilla ellen beallt Miguel es ott is hozta ezt a bator jatekat. De az elozokon is pozitiv csalodasok voltak, szerintem nem veletlenul szeretnenk oket(legalabbis Miguelt) egyre tobbet latni.Anthony írta: Ez a Granada megye 2 szint.
Egy komolyabb csapat ellen kijönne hogy mennyire gyengék a Castillas arcok. Mondjuk pont az ilyen meccseken kéne máskor is szerepet kapjanak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- BlancoMark
Mondjuk az a félszezon már nem osztott nem szorzott. Egyikkel sem volt elégedett, ezért jött Mendy.sonic írta:Akkor amikor atvette a csapatot Solaritol azert pattintotta le a padra azonnal jol teljesito Reguilont es tolta be a kezdobe Marcelot mert ugyis jon majd Mendy? Aztan meg kolcsonadtuk.BlancoMark írta:
Regu távozásának szerintem pont annyira pénzügyi okai voltak mint Hakimiének. ZZ gondolta hogy Mendy ott van kezdőnek, cserének meg lehozza Marcelo is. Rosszul gondolta.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Akkor amikor atvette a csapatot Solaritol azert pattintotta le a padra azonnal jol teljesito Reguilont es tolta be a kezdobe Marcelot mert ugyis jon majd Mendy? Aztan meg kolcsonadtuk.BlancoMark írta:Regu távozásának szerintem pont annyira pénzügyi okai voltak mint Hakimiének. ZZ gondolta hogy Mendy ott van kezdőnek, cserének meg lehozza Marcelo is. Rosszul gondolta.sonic írta:
Reguilonnal is anno egybol latta hogy sokkal jobb a leepult Marcelonal. Ja, nem.![]()
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez a Granada megye 2 szint.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Miguel jobb lesz, mint Reguilónsonic írta: Reguilonnal is anno egybol latta hogy sokkal jobb a leepult Marcelonal. Ja, nem.![]()

reméljük, őt és Blancot nem üldözi el Zizu

- BlancoMark
Regu távozásának szerintem pont annyira pénzügyi okai voltak mint Hakimiének. ZZ gondolta hogy Mendy ott van kezdőnek, cserének meg lehozza Marcelo is. Rosszul gondolta.sonic írta:Reguilonnal is anno egybol latta hogy sokkal jobb a leepult Marcelonal. Ja, nem.BlancoMark írta:
Első körben valóban ezért kerültek be, de szerintem észrevehetően jobban bízik bennük mint a kezdetekben és biztos vagyok benne, hogy ő sem hülye és látja pl. hogy Miguel>>>>>>Marcelo.![]()
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Reguilonnal is anno egybol latta hogy sokkal jobb a leepult Marcelonal. Ja, nem.BlancoMark írta:
Első körben valóban ezért kerültek be, de szerintem észrevehetően jobban bízik bennük mint a kezdetekben és biztos vagyok benne, hogy ő sem hülye és látja pl. hogy Miguel>>>>>>Marcelo.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
felenk ez a f...t beszelsz hulyesegeket rovidebb verziojanumberone1 írta:Regu is jo volt szerintem, de igy hogy Miguel bevalni latszik, nem kell visszahozni plusz penzert.flori írta: Miguelben van valami, amit nagyon rég nem láttam már Castillás arctól. A tehetség megvan, lendületes, nem beszari. Nacho sem volt ennyire ígéretes anno.
En tudom, h ironia volt...tudom, h mennyire szereted...csak furcsa volt hogy belevetted a f******t is a mondandodba.Kerlon írta:
Hat, ironia volt az egesz![]()
![]()
De egyetertunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Most akkor ki vett be mit?!?numberone1 írta:Regu is jo volt szerintem, de igy hogy Miguel bevalni latszik, nem kell visszahozni plusz penzert.flori írta: Miguelben van valami, amit nagyon rég nem láttam már Castillás arctól. A tehetség megvan, lendületes, nem beszari. Nacho sem volt ennyire ígéretes anno.
En tudom, h ironia volt...tudom, h mennyire szereted...csak furcsa volt hogy belevetted a f******t is a mondandodba.Kerlon írta:
![]()
De egyetertunk.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
De Marcelo haver...BlancoMark írta:Első körben valóban ezért kerültek be, de szerintem észrevehetően jobban bízik bennük mint a kezdetekben és biztos vagyok benne, hogy ő sem hülye és látja pl. hogy Miguel>>>>>>Marcelo.ToniKroos írta:
Rájött? Nincs nagyon más választása. Ha a padon ott lenne bárki aki bevethető a védelemben, nincs kétségem, hogy az játszana és nem a castillás.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Regu is jo volt szerintem, de igy hogy Miguel bevalni latszik, nem kell visszahozni plusz penzert.flori írta: Miguelben van valami, amit nagyon rég nem láttam már Castillás arctól. A tehetség megvan, lendületes, nem beszari. Nacho sem volt ennyire ígéretes anno.

De egyetertunk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Az a baj egyik eljut a kapuig csak elrontja, a másik meg kb el se jut vagy teljesen veszélytelen.el magico írta: Jöhet a Vini-Hazard csere, legyen fair küzdelem a balszélső posztért![]()