Nagyjából amit a kolléga írt, egészen elképesztő.wZoLee7 írta:Meseljetek, mi ez?Pipita írta:
Elképesztő hogy ilyen létezik, remélem egy életre eltiltják a Sidit, vagy kit.
https://telex.hu/sport/2021/05/16/peni- ... -szabotazs
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. május 16., vasárnap 17:52
Nagyjából amit a kolléga írt, egészen elképesztő.wZoLee7 írta:Meseljetek, mi ez?Pipita írta:
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. május 16., vasárnap 17:30
belopózott a csapattárs szobájába, amit bizonyítani is tudnak, és belecsempészett vmi doppingot a vitaminjábawZoLee7 írta:Meseljetek, mi ez?Pipita írta:
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 16., vasárnap 17:21
Meseljetek, mi ez?Pipita írta:Elképesztő hogy ilyen létezik, remélem egy életre eltiltják a Sidit, vagy kit.ziro4vr írta: Ezt a magyar sportlövős sztorit követi valaki még? Tiszta trónok harca baszki.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. május 16., vasárnap 17:17
Elképesztő hogy ilyen létezik, remélem egy életre eltiltják a Sidit, vagy kit.ziro4vr írta: Ezt a magyar sportlövős sztorit követi valaki még? Tiszta trónok harca baszki.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 16., vasárnap 17:07
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. május 16., vasárnap 16:53
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. május 16., vasárnap 16:35
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. május 16., vasárnap 16:24
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. május 15., szombat 20:02
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. május 15., szombat 19:51
Olimpiáról rebesgetik, hogy elmarad, szóval akkor lehet még idén nagyobb versenye.wZoLee7 írta: A mai szakaszt latva szinte biztosan holnapi az utolso nap az osszetett elen, egy idore. Kesobb meg barmi lehet. Hatalmas teljesitmenyt tesz le Ati egyebkent. Maximalisan le a kalappal. Pinot segitojenek vittek volna, meg csak nem is az elso szamu segito lett volna a sorban. Tortenjen barmi, az fdj biztosan atszervez nehany dolgot ha nem is egybol a kovetkezo evtol, de utana biztosan. Ati olimpiazik, azert nem hiszem h latjuk iden masik harom hetesen.
Epp ezert senki ne lepodjon majd meg ha elmegy a rozsa Atiek osszeszednek egy emberesebb hatranyt h szakaszra is mehessen a 3. Heten.
Varok meg par jo Marcis szokest is, bar neki uj a 3 het es biztos inkabb ovatosan kezd.
Holnap mar akkor is onkivuletben leszek ha par emelkedo utan Ati meg ott lesz Bernalekkal, es meg mindig csak az elso het vegenel jarunk
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 15., szombat 19:18
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. május 15., szombat 17:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. május 14., péntek 20:13
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2021. május 13., csütörtök 22:55
FDJ hivatalos twitter oldalawZoLee7 írta:home office-ban épp 2 hívás között voltam, az se érdekelt volna ha 5 telefon csörög közben akkor is meghallgattam volnaTottinho írta: Nagyon nagy gratula! A szakasz után magyarul is nyilatkozott, hatalmas![]()
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 13., csütörtök 20:40
home office-ban épp 2 hívás között voltam, az se érdekelt volna ha 5 telefon csörög közben akkor is meghallgattam volnaTottinho írta:Nagyon nagy gratula! A szakasz után magyarul is nyilatkozott, hatalmaswZoLee7 írta:A giro összetettet vezeti Valter Ati, hihetetlen volt látni! Fehér trikó megtartásáárt szurkoltam erre lett egy rózsaszín.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. május 13., csütörtök 19:53
Ma elég nehéz szakaszon ment jót. 160 km, 3400m szint, eső, nem semmi.wZoLee7 írta: A giro összetettet vezeti Valter Ati, hihetetlen volt látni! Fehér trikó megtartásáárt szurkoltam erre lett egy rózsaszín.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2021. május 13., csütörtök 19:11
Nagyon nagy gratula! A szakasz után magyarul is nyilatkozott, hatalmaswZoLee7 írta:A giro összetettet vezeti Valter Ati, hihetetlen volt látni! Fehér trikó megtartásáárt szurkoltam erre lett egy rózsaszín.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. május 13., csütörtök 18:17
Hát igazából az csak hab lenne a tortán, de hát ez valami elképesztő bakkerbabaking írta:Jó lenne ha 1-2 szakaszon tudná tartani, nagy dolog lenne. Már így is lesz egy szakasz amikor rá irányul a figyelem. 9.re jósolják/ tervezik, hogy Bernal átveszi a vezetéstwZoLee7 írta: A giro összetettet vezeti Valter Ati, hihetetlen volt látni! Fehér trikó megtartásáárt szurkoltam erre lett egy rózsaszín.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. május 13., csütörtök 18:11
Jó lenne ha 1-2 szakaszon tudná tartani, nagy dolog lenne. Már így is lesz egy szakasz amikor rá irányul a figyelem. 9.re jósolják/ tervezik, hogy Bernal átveszi a vezetéstwZoLee7 írta: A giro összetettet vezeti Valter Ati, hihetetlen volt látni! Fehér trikó megtartásáárt szurkoltam erre lett egy rózsaszín.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 13., csütörtök 17:40
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem