az jol nez ki, hogy kozel all a 3 csapat es a mi sorsolasunk a legjobb, de az egymas ellenik miatt konkretan ha 9/9 pontot hozunk, akkor is kell minimum egy real x + egy atletico vereseg vagy 2 dontetlen.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 11., kedd 13:21
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 11., kedd 13:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 11., kedd 9:49
Lahoz jó bíró, csak közben imád szerepelnibabaking írta:Lahoz esküszöm a jobbak közé tartozik. Ö csak simán hülye néha. Bl-ben is. Meg néha kicsúszik a kezéböl a meccs, de egyébként nincs vele baj, nem szándékosan szívat senkit.Torquemada írta: Ez a mocsok több pontot rabolt tőlünk idén, mint a katalánok az elmúlt években összesen. A legerőseb ellenfelünk.
Simán vizsgálatot kellene kérni ellene, bár ez a fajta tevékenység idegen a klubtól, a cigánykodást Perez nagyon helyesen meghagyja a barcelonának. Ez viszont már trend kezd lenni ennél a köcsögnél, sportot csinál belőle, hogy keresztbe tesz. Tudom, hogy nem lehetséges, de jó lenne valahogy elérni, hogy ne vezethessen többet Real Madrid meccsen, sem a pályán, sem a kalitkában. Tudom, hogy ez sem lehet a súlyos következményei miatt, de nagyot az szólna, hogy amikor legközelebb kiosztják nekünk, akkor nem állunk ki emiatt. A következő jelentkező talán meggondolná, hogy pofátlanul, folyamatosan csaljon ellenünk.
Általában nincs gond még azzal a hülye Lahozzal vagy a többiekkel sem olyan szempontból, hogy tévednek ide is, oda is. Amit viszont ez a takonyfejű csinál, az már szerintem teljesen tudatos és tervezett.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. május 11., kedd 9:10
Lahoz esküszöm a jobbak közé tartozik. Ö csak simán hülye néha. Bl-ben is. Meg néha kicsúszik a kezéböl a meccs, de egyébként nincs vele baj, nem szándékosan szívat senkit.Torquemada írta: Ez a mocsok több pontot rabolt tőlünk idén, mint a katalánok az elmúlt években összesen. A legerőseb ellenfelünk.
Simán vizsgálatot kellene kérni ellene, bár ez a fajta tevékenység idegen a klubtól, a cigánykodást Perez nagyon helyesen meghagyja a barcelonának. Ez viszont már trend kezd lenni ennél a köcsögnél, sportot csinál belőle, hogy keresztbe tesz. Tudom, hogy nem lehetséges, de jó lenne valahogy elérni, hogy ne vezethessen többet Real Madrid meccsen, sem a pályán, sem a kalitkában. Tudom, hogy ez sem lehet a súlyos következményei miatt, de nagyot az szólna, hogy amikor legközelebb kiosztják nekünk, akkor nem állunk ki emiatt. A következő jelentkező talán meggondolná, hogy pofátlanul, folyamatosan csaljon ellenünk.
Általában nincs gond még azzal a hülye Lahozzal vagy a többiekkel sem olyan szempontból, hogy tévednek ide is, oda is. Amit viszont ez a takonyfejű csinál, az már szerintem teljesen tudatos és tervezett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 11., kedd 8:30
sebydani írta:Dupla D írta:
![]()
![]()
![]()
Kellett egy fél pillanat![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. május 11., kedd 8:27
Dupla D írta:sebydani írta: Dupla nevű gecyk.![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. május 11., kedd 8:12
sebydani írta: Dupla nevű gecyk.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. május 11., kedd 1:37
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. május 10., hétfő 23:58
Dupla nevű gecyk.Realista24 írta: - Nacho's arm: penalty.
- Militao's arm: penalty.
- Miranda's arm: no penalty.
- Fernando's arm: no penalty.
3 different games, González González at VAR.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 10., hétfő 20:27
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 10., hétfő 20:02
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. május 10., hétfő 20:00
Nem akarok pesszimista lenni, de itt csúnya dolgokra számithatunk a bíróktól az utolsó 3 fordulóba.Realista24 írta: Real Madrid will not be able to return from Granada airport on Thursday after the game as it is closed.
They will travel by road to Malaga to fly from there to Madrid and arrive around 3.30 - 4 in the morning.
And on Sunday have to be in San Mamés at 6.30 pm.
A foci mindenkié.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 10., hétfő 19:44
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. május 10., hétfő 15:41
Soci ellen simán benne van nekik a pontvesztès.Realista24 írta: Real Madrid: Granada, Athletic Bilbao, Villarreal.
Atletico: Real Sociedad, Osasuna, Real Valladolid.
Barcelona: Levante, Celta Vigo, Eibar.
Mindenki 84 ponttal fog zárni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. május 10., hétfő 12:52
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. május 10., hétfő 12:47
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. május 10., hétfő 12:40
Atletire nyomtam, pont a fentebb irtak miatt.ateeemadrid írta: Nekünk 3 nehéz meccs, Barcanak 2, Atletinek 1.
Papíron.
De pl. a Valladolid remélhetőleg kiesés ellen küzd majd, plusz azért talán matracék a leggyengebbek. Izgi lesz, sztem lesz még botlás az Atletinél, inkább az a kérdés mi hozzuk e a meccseinket.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. május 10., hétfő 12:36
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. május 10., hétfő 12:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 10., hétfő 12:30
Mehet.h3x0r írta:Ez alapjan mar csak kivancsisagbol is, kaphatunk egy szavazast?Realista24 írta: Real Madrid: Granada, Athletic Bilbao, Villarreal.
Atletico: Real Sociedad, Osasuna, Real Valladolid.
Barcelona: Levante, Celta Vigo, Eibar.![]()
Jelenlévő fórumozók: 57 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem