Felkeltem hajnalban, végre elmentem úszni.
Több mint 1 éve használt úszószemüvegem a tokból kivéve kettétört

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. május 12., szerda 7:34
HozzászólásSzerző: mila » 2021. május 11., kedd 13:43
azt esetleg nem kérdezted meg, h legalább a rendszerükben látják-e, h fel van dolgozva és úgy mond "in progress" vagy "úton van" vagy vmi?Caraway írta: En marcius 26.an voltam koronas, es meg mindig nem kaptam vedettsegit. Dokumentumaim leadva ugyfelkapun, voltam bent kormanyablakban is, a valasz: varjak.![]()
Hihetetlen. Mire megkapom a kartyat, mar mehetek is oltatni kb.
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. május 11., kedd 10:52
Asszonynal is ez volt a baj, azért nem kapta meg a lakcimere.Dupla D írta: Figyeljetek arra, hogy tartózkodási helyre küldik az igazolványt annak ellenére, hogy pl. nekem minden esetben a levelezési címem az állandó lakcímem.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. május 11., kedd 9:36
HozzászólásSzerző: Puding » 2021. május 11., kedd 0:35
Munkatársam 3hete várja oltás után, én még csak 1,5. Nem mintha akarnám használni egyelőre, de azért jól esne, ha lassan megérkezne.csababarca írta:nevetséges ez.Caraway írta: En marcius 26.an voltam koronas, es meg mindig nem kaptam vedettsegit. Dokumentumaim leadva ugyfelkapun, voltam bent kormanyablakban is, a valasz: varjak.![]()
mire kell várni?
valakinek kinyomják 5-8 nap alatt, másoknak meg ez a válasz: várjon.
mire?
teszem fel az egyértelmű kérdést, ilyen esetben miért nem felel meg igazolásként az oltási papír?
ez nem azért zavar, mert ülnénk egész nap budapesti éttermekben, vagy egyből mennénk mindenhova.
az elv ami gyomorforgató számomra, hogy egy itt élő, adót fizető, tb-t fizető személy nem kap védettségi kártyát, mert gyökerek ülnek ott, ahol a kártyákat kiadják.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. május 10., hétfő 22:54
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. május 10., hétfő 20:43
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. május 10., hétfő 17:22
nevetséges ez.Caraway írta: En marcius 26.an voltam koronas, es meg mindig nem kaptam vedettsegit. Dokumentumaim leadva ugyfelkapun, voltam bent kormanyablakban is, a valasz: varjak.![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. május 10., hétfő 17:20
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. május 10., hétfő 16:57
Index, telex, portfolio, 24.hu is írt már több cikket erről.Marky írta: Szerintem irj mailt a Telexnek es tarsainak, hatha lehoznak egy cikket a temaban es eljut a toketlenseg valami kompetens emberhez. Csodalom a kitartasod, en mar feladtam volna...
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. május 10., hétfő 16:53
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. május 10., hétfő 16:47
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. május 10., hétfő 0:43
Ja, de a kettő között van különbségEl Sie7e írta:Kijött egy kormányrendelet amiben már nem kérik a munkáltatókat a ho további fenntartására feltétlenülnmate írta:
Mi az, hogy megszűnik?
Megszüntetik a közigazgatásban és a gazdaság élet szereplőinél elrendelt felkérést, hogy törekedjenek az otthoni munkavégzés alkalmazására
De ez természetesen a munkáltató döntése h fenntartja e továbbra is
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 9., vasárnap 19:35
HozzászólásSzerző: Bencze » 2021. május 9., vasárnap 19:19
Annal a sracnal negy, de szerintem a legtobb helyen az a normalis.KAG írta:Egy alkalom hány óra?Bencze írta: Terdtol bokamig ero sleeve 20-22 oraba telt ami 5 alkalmat foglalt magaban. Gondolom egy vadli kb a fele lenne.
Adamik Erik munkajat erdemes megnezned, szerintem baromi ugyes gyerek. Par eve 20e volt egy alkalom a pesti szalonjaban.
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. május 9., vasárnap 18:24
Egy alkalom hány óra?Bencze írta: Terdtol bokamig ero sleeve 20-22 oraba telt ami 5 alkalmat foglalt magaban. Gondolom egy vadli kb a fele lenne.
Adamik Erik munkajat erdemes megnezned, szerintem baromi ugyes gyerek. Par eve 20e volt egy alkalom a pesti szalonjaban.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2021. május 9., vasárnap 17:49
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. május 9., vasárnap 17:16
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 9., vasárnap 16:54
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. május 9., vasárnap 16:31
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem