Nem, én azt írom, amit te, hogy, csak szar opciói vannak Zidane-nak, mert Hazard letett a profi fociról.kiserik írta:Akkor szerinted ZZ nem ért hozzá. Vagy akkor mi van?Realista24 írta:
Mert Vinivel mit értünk el? Tegnap is a Sevillát mentette meg egy góltól sikeresen.
Illetve úgy írod, mintha Vininek nem kéne fejlődnie. Emberünkkel ZZ külön foglalkozik órákat és mi haszna van? Semmi.
Igen, úgy írom. Rodrygonak jók az alapjai, de jelenleg nem szint. Kb Asensio 2.0, de van mit fejleszteni. Neki nagyon jót tudna tenni egy jó kölcsön. Vini más kérdés. Ő max fejben tudna fejlődni, mert amiben jó, abban nincs hová. Gyorsabb nem lesz, jobban cselezni nem fog, direktebben, tökösebben nem kell, hogy játsszon és valószínűleg nagy bombákat soha nem fog lőni. Már nagyon sokszor írtam, hogy úgy látszik, nála fejben vannak gondok. Kimaradt vagy 2-3 lépcsőfok az életében. 16 évesen megvette a világ legnagyobb klubja, ahol 17 évesen be is mutatkozott és azóta is stabil kezdő. Nem bírja el a rettenetes nyomást, így sokat agyal, hogy mi lenne a jó döntés, de persze itt erre nincs idő és meg is van a hiba. 1-2 év kellett volna neki Hollandiában, Portugáliában vagy a franciáknál, hogy rutint szerezzen a döntésekhez. Nálunk nem tudom, hogy fog e tudni fejlődni a folyamatos megfelelési kényszer miatt. Butaság azt mondani, hogy béna. Gyors, tud cselezni, tud olyan passzokat adni, hogy megszólal, de fejben nem elég erre a szintre 21 évesen. Fejben lassú.
De ettől Vini nem lesz jobb. Vini nem fejlődött semmiben. Vini nem tud alap dolgokat. Vini nem tud lőni sem. Vini egy szar.