de itt amúgy bármelyik edző zsákbamacska
Lásd a del Bosque-tól Zidane-ig tartó időszakot
Neves edzők, és utánpótlásból jöttek is buktak meg
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 15., szombat 11:27
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. május 15., szombat 11:21
En alapbol tamogatom Zidane tavozasat de ez a zsakbamacska megoldas Raul-al nem valami meggyozo. Nem valami jo az idozitas mert jopar edzo moat valtott,igy nagyon leszukul a kor.Pad'em írta: Raúl is the absolute favorite to replace Zidane as Madrid's manager next season, a scenario which is likely to occur. @marca
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 15., szombat 11:15
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 12., szerda 18:10
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. május 9., vasárnap 23:02
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. május 9., vasárnap 23:00
vissza akarják adni a gyomrost, amit kaptak. az ilyen szintű rablás azért nem egy idióta bírói banda kezemunkájaateeemadrid írta:nagyon csavaros gondolkodás Perezt okolni azért, mert patkánygeci módon elcsalják ellenünk a meccseket.Kercsó írta: kiszabtt okos volt Perezék részéről szembemenni a rendszerrel így a szezon vége előtt. most kapjuk a szopatást
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. május 9., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. május 9., vasárnap 22:57
Kroos nyomta a puta madret egyfolytábanikarus93 írta: Zidane meg Kroos a két hidegvérű ment a birónak. Az elmond valamit.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. május 9., vasárnap 22:56
Gondolom repül majd a 2 meccses eltiltás.Toti írta:En is azt neztem.ikarus93 írta: Zidane meg Kroos a két hidegvérű ment a birónak. Az elmond valamit.
Ez a meccs egyertelmu rablas volt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 9., vasárnap 22:55
ZZ és a hidegvér.ikarus93 írta: Zidane meg Kroos a két hidegvérű ment a birónak. Az elmond valamit.
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. május 9., vasárnap 22:54
En is azt neztem.ikarus93 írta: Zidane meg Kroos a két hidegvérű ment a birónak. Az elmond valamit.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. május 9., vasárnap 22:53
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. május 9., vasárnap 22:53
nagyon csavaros gondolkodás Perezt okolni azért, mert patkánygeci módon elcsalják ellenünk a meccseket.Kercsó írta: kiszabtt okos volt Perezék részéről szembemenni a rendszerrel így a szezon vége előtt. most kapjuk a szopatást
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. május 9., vasárnap 22:49
HozzászólásSzerző: Bencze » 2021. május 9., vasárnap 22:38
Anyadnak kellett volna teged feladni bazdmeg.Yazid írta: perezék helyében odaadnám a maradék 3 meccset 3-0al azt huzzak bele a faszukat.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. május 9., vasárnap 22:37
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2021. május 7., péntek 19:55
Nem sokkal volt több tapasztalata, de nagy előny volt, hogy dolgozott közvetlenül a csapattal 1-2 évet. Plusz egy sokkal erősebb csapatot vett át, mint amit most kéne.Faust írta:Pont annyi van kb, mint amennyi ZZ-nek volt. Mindazonáltal (még) én sem hoznám.wZoLee7 írta: Raulnak meg semmi tapasztalata.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 7., péntek 19:54
ZZ azert csak ott volt egy szezon Carlo papa mellettFaust írta:Pont annyi van kb, mint amennyi ZZ-nek volt. Mindazonáltal (még) én sem hoznám.wZoLee7 írta: Raulnak meg semmi tapasztalata.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. május 7., péntek 18:28
Pont annyi van kb, mint amennyi ZZ-nek volt. Mindazonáltal (még) én sem hoznám.wZoLee7 írta: Raulnak meg semmi tapasztalata.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 7., péntek 18:25
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem