alexoxladjackoxi írta:Tudom, hogy korai még, de nekem van egy elméletem, hogy Max mellé vihetnek akárkit, csúnyán fel lesz törölve az illetővel a padló. Ha Perez is bebukik, akkor azért az már több , mint árulkodó lesz. Mert nézd meg Gaslyt, tök jól megy a Taurival, Max ellen meg esélye sem volt. Tudom, hogy több összetevős ez, pl. nem feküdt neki az autó, nem bírta a nyomást, etc, de azért na. Más egy középcsapatban villogni, mint a mezőny egyik , ha nem a legjobb pilótája ellen egy élcsapatnál. Amúgy kíváncsi lennék, kit vinnének Perez helyére, mert egyéves szerződése van, és ha így folytatja, tuti nem lesz vele hosszabbítva. Ezért szoktam amúgy Bottasra mondani, hogy igen, Hamiltonhoz képest édeskevés, egy tipik másodhegedűs az ember, de azért amit várnak tőle, azt hozza. Ő speciel nem olyan gyenge, mint ahogy sokan beállítják.Remy írta: Na, Schumi időmérőn is elkapta Latifit. Ez azért komoly teljesítmény azzal a szar Haasszal.
Perez meg... sokkal több kellene tőle. Egyelőre semmivel nem mutat többet, mint a köpködött Albon.
Eddig bárkit vittek Verstappen mellé, nem az volt az elvárás, hogy elverje hanem, hogy körülbelül 3 tizeden belül tudjon maradni. Az erőviszonyokat elnézve Pereznek fixen kéne hoznia a 4. helyeket és néha harcolni Bottasal. Ahogy te is írtad, korai még leírni Perezt és lesz egy egész szezonja bizonyítani.
Ha nem sikerül Pereznek felnőnie a feladathoz és Gasly hasonló szezont hoz mint tavaly akkor érdemelne egy második esélyt. Viszont amit Horner mondott róla a DTS-ben aszerint 0 az esélye annak, hogy visszaültetik a redbullba és lehet igaza is van. A másik jelöltem Norris lenne, kíváncsi lennék, hogy mire menne egy jobb kocsival.
Bottas köpködését nem értem. Elég jó ahhoz, hogy néha elverje Hamiltont és általában hozza a 2-3. helyet de nem elég jó ahhoz, hogy folyamatosan versenyben legyen Hamiltonnal. Tökéletes másodikszámú pilóta. Az ilyen pilóták aranyat érnek. A mercinek se érdeke két hasonló képességű pilóta mert abból mindig csak a baj van.