Remek

Azt is írták amúgy korábban, hogy Miguel kezd majd. Az a verzió jobban tetszik...
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 11., kedd 14:04
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 10., hétfő 15:00
Annyival egészíteném ki, hogy Ramos inkább maradjon, ha Varane esetleg eligazol. Esetleges Alaba és Nacho meg Militao kevés lenne nekem.Pad'em írta:Nagyon adják. Simán kiérdemelték, hogy jövőre komoly szerepet kapjanak. Ramos mehet is tőlem nyugodtan Párizsba celebkedni, ha ez kell neki.ziro4vr írta: Az a csoda hogy Nacho meg Militao így bírja, nekem bejön ez a duó nagyon.
Militao amikor tegnap lerohanta Bonót elég nagy távolságból, kiharcolva egy szögletet, imádtam. Nagyon tetszik a hozzáállása, remélem kezdő lesz jövőre.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 10., hétfő 14:23
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 10., hétfő 13:37
Vini nem tetszik___Samy___ írta: Valverde, Militao, Nacho, Miguel
Blanco, Casemiro, Kroos
Asensio, Karim, Vini
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. május 10., hétfő 12:41
De ez mi a faszom,hogy lejátszanak egy meccset aztán le is sérülnek.Pad'em írta: Real Madrid's defense:
- Sergio Ramos: injured
- Varane: injured
- Carvajal: injured
- Mendy: injured
- Lucas Vazquez: injured
- Odriozola: potential injury
- Marcelo: potential injury
- Militao: fit
- Nacho: fit
Felkészül Miguel.
Azért ez kegyetlen. Tegnap egyenlítettünk a meccsen, de mára úgy néz ki a sérülések megint meglépnek.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. május 10., hétfő 12:04
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 10., hétfő 11:57
Nagyon adják. Simán kiérdemelték, hogy jövőre komoly szerepet kapjanak. Ramos mehet is tőlem nyugodtan Párizsba celebkedni, ha ez kell neki.ziro4vr írta: Az a csoda hogy Nacho meg Militao így bírja, nekem bejön ez a duó nagyon.
HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2021. május 10., hétfő 11:50
Milyen okos húzás volt sértődöttségből elküldeni a kis kopaszt....Pad'em írta: Real Madrid's defense:
- Sergio Ramos: injured
- Varane: injured
- Carvajal: injured
- Mendy: injured
- Lucas Vazquez: injured
- Odriozola: potential injury
- Marcelo: potential injury
- Militao: fit
- Nacho: fit
Felkészül Miguel.
Azért ez kegyetlen. Tegnap egyenlítettünk a meccsen, de mára úgy néz ki a sérülések megint meglépnek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 10., hétfő 11:44
Csóri Militao jutott eszembe. Hogy hozza itt a jobbnál jobb meccseket, erre nyilván a BL elődöntőben hibázik, most meg róla kapjuk a büntetőt.ziro4vr írta: Az a csoda hogy Nacho meg Militao így bírja, nekem bejön ez a duó nagyon.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 10., hétfő 11:37
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 10., hétfő 11:30
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. május 8., szombat 16:31
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. május 8., szombat 16:18
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. május 6., csütörtök 21:10
Hat ha rajtam múlna Zz a kispadunkon halna meg de megtudom érteni hogy megunta,hogy állandóan a seggünket húzza ki a szarból minimalis elismeres mellett.Kerlon írta: Én ZZ-val vagyok, de kapjon új játékosokat és kezdjen el változtatni, de ne erre a borzalmasan passzív 5 védős csoda felé.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 6., csütörtök 21:01
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. május 6., csütörtök 21:01
Ő az egyetlen akinek Zz után kellő reszpektje lenne. Hasonlóan nyugodt karakter mint Zizu, ami elengedhetetlen egy ilyen mocskos vilagban amilyen a futball manapság. A lelkemnek is jobb lenne ha őt kéne nézni nem egy allegrit vagy egy bolond kloppot, nálunk sosem a mágnestábla lesz a legfontosabb hanem a respect meg a játékosok menedzselése. Persze ettől még lehet nagyot bukna ,de legalább őt kedvelemRealista24 írta:Miért Raúl?dzsi91 írta: Na most,hogy Zz megint megunta kit szeretnétek?Benitez mit csinál mostanában?
Amúgy nálam csak is Raúl jöhet szóba.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. május 6., csütörtök 21:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 6., csütörtök 20:46
Miért Raúl?dzsi91 írta: Na most,hogy Zz megint megunta kit szeretnétek?Benitez mit csinál mostanában?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 6., csütörtök 19:43
Én nagyon félnék, hogy egy Raul projekt besülne.. 20 éve bírtam a tagot, de aztán az utolsó Realos éveire már ritka kolonc lett.dzsi91 írta: Na most,hogy Zz megint megunta kit szeretnétek?Benitez mit csinál mostanában?
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. május 6., csütörtök 18:16
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem