Bury Tomorrow - Cannibal
Na Roli, ezt most odatetted

Szoktál ajánlani olyat, ami már nekem se jön be, de ez most kifejezetten jó volt. Erre szerintem tök jól passzol a "jól elvégzett házi feladat" kifejezés. Nagyon nem emelkedik ki semmiben, hoz egy erős közép, de inkább jó szintet végig. A hangszeres és a ritmusszekció teljesen rendben volt, a dobos se ment át ész nélküli darába, az énekest viszont külön megdicsérném. Egyáltalán nem hallatszik egy istenadta tehetségnek, akinek a hangját ezerből is kiszúrom, de ami technikai tárháza van, azt szerintem baromi jó érzékkel használta. Screamekbe volt fent, lent, mindenhol, az énektémái pedig szerintem nagyrészt kifejezetten jól vannak kitalálva. Néha olyan érzésem volt, mintha a screameknél Randy Blythe (Lamb of God), a tiszta énekeknél meg Tommy Vext (ex Bad Wolves) eggyel alsóbb polcú kiadása lenne.
Nem voltak nagy szélsőségek az albumon, de ha egy számot kéne kiemelni, az talán az Impostor, abban volt minden, scream, ének, szóló, breakdown, nagyon egybe volt.
Olyan nagyon nem volt változatos az album, úgyhogy kíváncsi leszek, mennyire fog bejönni a többségnek, akinek nem a szíve csücske ez a stílus.
2x ment le, egyszer edzés közben, egyszer meg most a bajnoki cím temetése után, mindkettőhöz tökéletesen illett
Egyelőre
7,5/10, gondolkodtam a 8-on is, de még az elején vagyunk. A végén majd még lehet módosítom.
Pacsi mégegyszer