Sweden have decided that Zlatan Ibrahimovic will NOT take part to the Euros. After the announcement of the conservative therapy needed by Zlatan to recover after his knee injury, he’ll be OUT of the Euros. Official.

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 15., szombat 15:18
Sweden have decided that Zlatan Ibrahimovic will NOT take part to the Euros. After the announcement of the conservative therapy needed by Zlatan to recover after his knee injury, he’ll be OUT of the Euros. Official.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 11., kedd 22:57
Benz nem akar valami hasonlót?RaúlCF írta: Laporte megkapta a spanyol útlevelet és mivel Dechamps sose játszatta így képviselheti spanyolországot az ebn. Nem rossz erősítés.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. május 11., kedd 22:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 7., péntek 16:25
Már vanSüti írta: Tud majd szerezni aláírást Benze.... oh nevermind.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 7., péntek 16:23
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. május 7., péntek 16:00
HozzászólásSzerző: rashidm » 2021. május 7., péntek 15:58
Csak ki tudna menni egy "Mbappé! Come to Real Madrid" molinoval...'shutterisland írta: a velencei to kornyeken fog megszallni es fehervaron fog edzeni a francia valogatott.
R24-ek elonyben.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 7., péntek 15:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 6., csütörtök 10:47
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. május 6., csütörtök 10:21
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. május 5., szerda 16:46
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. május 5., szerda 16:38
HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 5., szerda 15:52
Nekem van amúgy, voltam koronás. Remélem nem lesz vele gecizés hogy oltva nem leszek addigra, de kártyám van.Május 26.-án megyek a második kör kínaira remélem még előtte megjön a védettségim.
Igazad lehet, de ez így hülyeség. Miért ne mehetne ki egy magyar is? Ha meg nem a magyar csapatot állítom be, akkor meg arra nem tudok venni.A jegyportál fiókodban volt valami olyasmi ahol kilehetett választani, hogy kinek szurkolsz szerintem csak annak a csapatnak a meccseire vehetsz jegyet.
Névre szóló a cucc, útlevélszámmal, plusz a védettségi igazolványos mizéria. Nem tudom mennyire lesz egyszerű átíratni.Bátyám barátnője jövő héten megy oltani ha neki nem jön meg majd addig a kártyája akkor tied lehet az ő jegye.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. május 5., szerda 15:51
HozzászólásSzerző: Béla » 2021. május 5., szerda 15:35
Május 26.-án megyek a második kör kínaira remélem még előtte megjön a védettségim.flori írta: Nekem 4-4 a zsákban, már csak védettségi kell az ecseriről.
Francia portugálra is akartam, nem értem miért nem lehetett...
Bátyám barátnője jövő héten megy oltani ha neki nem jön meg majd addig a kártyája akkor tied lehet az ő jegye.Én beszoptam, sold out, szóval ha lesz vmi oltásellenes haverotok aki eladná a jegyeit, akkor pm me.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. május 5., szerda 15:32
HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 5., szerda 15:16
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. május 5., szerda 15:12
Annyit segítsetek már nekem, hogy megéri még nyomkodom az F5-öt, meg szarakodjak még, vagy már biztos lecsúsztam róla?Béla írta:Sikerült! Hó vége van nálam szóval csak 30eurós jegyek fértek bele.Portugálok ellen egyedül megyek, de a franciák ellen viszem a bátyámat meg a barátnőjét is.ateeemadrid írta: Úgy látszik az uefa oldalát is terheléses támadás érte, mert nem nagyon sikerül jegyet az EB-re. Valaki szenved még vele?![]()
HozzászólásSzerző: Béla » 2021. május 5., szerda 15:08
Sikerült! Hó vége van nálam szóval csak 30eurós jegyek fértek bele.Portugálok ellen egyedül megyek, de a franciák ellen viszem a bátyámat meg a barátnőjét is.ateeemadrid írta: Úgy látszik az uefa oldalát is terheléses támadás érte, mert nem nagyon sikerül jegyet az EB-re. Valaki szenved még vele?![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. május 5., szerda 14:47
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem