Marky írta:
Nem volt rossz a taktika, csak az emberek fogytak el. Probalta tultolteni a kozeppalyat, kockaztatva a vedekezesben, de nem voltak meg fizikalisan az emberek ehhez. Tamadasban sokszor Ramos volt egyedul biztositani, Militao es Nacho felment szelsobe es nekik kellett volna megadniuk a tamadasok szelesseget, Hazard es Vini pedig torhettek volna a kapura... csak nem jutott el eddig a labda, mert a Chelsea tamadoi melyen visszaleptek es nagyon jol fogtak a teruletet, igy nem sikerult sehol emberelonyt kialakitani. Vini tobbszor megverte Chilwellt, de nem volt berobbano ember, Hazard is tobbszor 2-3 ember kozott kapott labdat, igy nem volt esely jatszani.
Talan Marianot es Fedet kellett volna elobb behozni es atallni egy 4-4-2-re, akar mar koran beivelgetni, mert ilyen stabilan vedekezo csapat ellen sokkal tobb mozgas kellett volna, hogy barmi veszelyt ki lehessen alakitani.
Szerintem amúgy, de rossz volt a taktika. 4 emberrel próbáltunk támadni: Mendy-Hazard-Benz-Vini, miközben Mendy arra való, hogy emberek pattogjanak le róla, Vini sebessége, meg "cselei"

meg a jobboson nagyon nem szokták kiadni.. (ahogy Rodry mondjuk egy langyos lábvíz szintet legalább lehoz jobbon, Vini azt se). Ahogy az első meccsen Marci kezdetése volt hiba szerintem, úgy most a 3 kh-s taktika.
Vásár után okos a paraszt, de lehet többet ért vna Mendy-Nacho-Militao, előttük meg Ase (bár ő is nagy semmi volt amit csinált).. Mindegy, az a baj, nagyon jó is ez a Chelsea.
Amilyen formában volt Rüdiger tegnap ívelgetni is felesleges lett vna, Fede meg lehet ezt a fél órát bírta, nem kötekedésből mondom, csak vélemény.
Valamit kellett csinálni ZZ-nek, a meccs képe alapján nem tudom mit lehetett volna JOBBAT kitalálni (direkt jobbat, mert vmi más taktika nem biztos, hogy jobb is lett volna), 433 túl offenzív lett volna, de ez a 352 meg idegen volt a srácoknak lehet, és ráadásul totál katyvasz volt, ami megvalósult belőle...
Mindegy most már tényleg. Igen, mást lehetett volna csinálni, utólag kutya nem mondja már meg, jobb is lett volna-e..