Pénz nincs nagy alakitásra, addig pedig szerintem fölösleges lenne egy új edző.
Másfelől meg.. nyilván rossz érzés a végén elbukni, de 4-be voltunk, reális esély van a bajnoki cimre, egy ilyen minden bajjal teli szezonban.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2021. május 6., csütörtök 15:46
HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 6., csütörtök 15:44
Szerintem marad a kopasz, akkor lett volna baj ha nyerünk mindent. Kapja meg a hőn áhított Mbappéját, azzal már kicsit kintebb vagyunk a vízből. Brutális keretfejlesztés kellene, ideje lenne olyan játékosokban is gondolkodni, akik nem az aktuális tini celebek, hanem beépíthető csapatjátékosok. Calafatot meg jegelni, mert úszott a kollégán 150 millió.Pad'em írta:Persze ha ZZnek elég volt - amit megértenék - akkor ez van. Jöjjön Raúl, aztán majd lesz valahogy.ronaldo99 írta:
Kár volt megvárni hogy Nagelsmannt lenyúlja a Bayern. A fenti lehetőségek közül egyértelműen Raúlt próbálnám be.
Igazából egy külsős lenne a legjobb de az orrtúró kerülje el a Bernabeut.
Ha Klopp nem lett volna ekkora fallosz akkor szerintem ő is szóba jöhetett volna. Csapatépítésben elég erős ő is.
Szerintem ZZ bebizonyította, hogy ő nem fog új csapatot építeni. Így meglátásom szerint mindenképp váltani kellene.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 6., csütörtök 15:38
Nem nagyon van kiből új csapatot építeni. Pénzünk igazolni egy fél új csapatot nem lesz, a fiatal játékosaink Osasuna szinten vannak, kölcsönbe lévőink sehol nem váltják meg a világot. Ödegaard köré lehetne építgetni, de nem az a kaliber ő se, pont egy Arsenal a szintje.ronaldo99 írta:Kár volt megvárni hogy Nagelsmannt lenyúlja a Bayern. A fenti lehetőségek közül egyértelműen Raúlt próbálnám be.Professore írta:
Hát nem tudom mi lenne a jó. Ha nem jön komoly vérfrissítés, olyanok akiket ZZ kér akkor szerintem jobb lenne ha menne mert csapatot építeni nem nagyon tud. Pénz nem nagyon van erre. Másrészt az opciók se meggyőzőek, akkor már legyen Raul hátha bejön plusz o talán jobban bízna az ifistákba. Még egy ilyen keret menedzseléset + Dupont kombót amit idén letolt ZZ én nem szeretnék jövőre látni az fix.
Igazából egy külsős lenne a legjobb de az orrtúró kerülje el a Bernabeut.
Ha Klopp nem lett volna ekkora fallosz akkor szerintem ő is szóba jöhetett volna. Csapatépítésben elég erős ő is.
Szerintem ZZ bebizonyította, hogy ő nem fog új csapatot építeni. Így meglátásom szerint mindenképp váltani kellene.
HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2021. május 6., csütörtök 15:31
Kár volt megvárni hogy Nagelsmannt lenyúlja a Bayern. A fenti lehetőségek közül egyértelműen Raúlt próbálnám be.Professore írta:Hát nem tudom mi lenne a jó. Ha nem jön komoly vérfrissítés, olyanok akiket ZZ kér akkor szerintem jobb lenne ha menne mert csapatot építeni nem nagyon tud. Pénz nem nagyon van erre. Másrészt az opciók se meggyőzőek, akkor már legyen Raul hátha bejön plusz o talán jobban bízna az ifistákba. Még egy ilyen keret menedzseléset + Dupont kombót amit idén letolt ZZ én nem szeretnék jövőre látni az fix.Pad'em írta: Florentino Pérez and Zidane have already spoken about the future of the manager. It's in Zidane's hands, but the club is monitoring alternatives if he leaves.
If Zidane leaves, Raúl is the most natural replacement but managers like Löw and Allegri are also on the market. @jfelixdiaz
Te jó isten csak a turhástól mentsen meg minket az ég.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2021. május 6., csütörtök 15:26
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. május 6., csütörtök 15:21
Hát nem tudom mi lenne a jó. Ha nem jön komoly vérfrissítés, olyanok akiket ZZ kér akkor szerintem jobb lenne ha menne mert csapatot építeni nem nagyon tud. Pénz nem nagyon van erre. Másrészt az opciók se meggyőzőek, akkor már legyen Raul hátha bejön plusz o talán jobban bízna az ifistákba. Még egy ilyen keret menedzseléset + Dupont kombót amit idén letolt ZZ én nem szeretnék jövőre látni az fix.Pad'em írta: Florentino Pérez and Zidane have already spoken about the future of the manager. It's in Zidane's hands, but the club is monitoring alternatives if he leaves.
If Zidane leaves, Raúl is the most natural replacement but managers like Löw and Allegri are also on the market. @jfelixdiaz
Te jó isten csak a turhástól mentsen meg minket az ég.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 6., csütörtök 15:11
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. május 6., csütörtök 8:43
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. május 6., csütörtök 8:09
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 6., csütörtök 7:29
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. május 6., csütörtök 0:13
Igen, ez a buli ott lett elbaszva abban az évben.dzsi91 írta: Ázárt mikor rakod be ,hogy csináljon már valamit ha nem ma? Meghát kit raksz be helyette asensiot vagy rodrygot? Szarnak a pofon. Zidane pontosan látja mi a helyzet ezért nyomja le a még életben maradt bl triplás csapatával a szezont.
Ramost is nyilván semmi logika nem rakta a kezdőbe ma,azon kívül,hogy ő a harmadik leggólveszélyesebb játékos a keretben.Nekünk meg ma gólt kellett volna rúgnunk.biztam én mindenkiben ,hogy majd egy becsúszik csak a támadóinkban nem...
Amúgy meg nem a vinidzsí story miatt kéne pereznek kukoricán térdepelnie hanem a bale-Cr műsor miatt. Jól megmutatta mindenki a másiknak mekkora fasza van csak b terve nemvolt egyik félnek sem ha szarul sülne el a solog.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. május 6., csütörtök 0:08
HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 6., csütörtök 0:01
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. május 5., szerda 23:53
flori írta: Őszintén kiváncsi lennék mi mehet Perez és ZZ fejében, amikor ránéz a támadóinkra. Nem tudom elképzelni, hogy ezt jónak látják.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2021. május 5., szerda 23:52
HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 5., szerda 23:51
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. május 5., szerda 23:25
Sierra írta: Engem amúgy az basz fel, hogy miért egy BL elődöntőben kell kísérletezgetni egy beton csapat ellen? Volt egy alapvetően bevált felállásunk, illetve egy tök jól működő védőpárosunk, erre berakja a komplett 2021-et eddig kihagyó Ramost. Ennél még Bodrival is előrébb lettünk volna, és tolhatta volna a Nacho-Militao páros. Ahh mindegy, ez el lett kúrva. Szokás szerint a cserék is későn jöttek, már félidőben változtatni kellett volna. Nem hiszem el, hogy ennyien látjuk ezt, ZZ meg nem?!
HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 5., szerda 23:24
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. május 5., szerda 23:20
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. április 30., péntek 15:17
Valoszinuleg Vinivel tartja sakkban Zz-t, a brazil erinthetetlen.Donát írta:Ez mi a ph@sz?? Eddig nem kapta meg?Pad'em írta: Florentino Perez is making efforts to renew Zidane's contract for further 2-years (until 2024). And also give the manager a bigger and important voice in sports decisions such as transfers and renewals. [@elconfidencial]![]()
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem