Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Erről beszéltem a minap: Lukita zsenije ezen a szinten már nem kompenzálja a lassúságát, fáradtságát. Ezen felül Hazard 10esben annyit tesz hozzá, mint Odriozola a padon.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ja es nem a jelenlegi formajukra gondoltam....kierkegaard írta:Azert egy ozil, di maria packert lehet mèg beáldoznám jim spanyol focista babáitWhiteheart írta: Ha Özil DiMaría Robben nem volt elég jó akkor mit csinálunk ilyen Vini Ase Hazarddal?? Jönnie kell egy 2009 ismétlésnek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Whiteheart 2021. május 5., szerda 21:56-kor.
szuperliga.
-
kierkegaard
Azert egy ozil, di maria packert lehet mèg beáldoznám jim spanyol focista babáitWhiteheart írta: Ha Özil DiMaría Robben nem volt elég jó akkor mit csinálunk ilyen Vini Ase Hazarddal?? Jönnie kell egy 2009 ismétlésnek...
- Whiteheart
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nincs hely.
Nincs hely.
Nincs hely.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Kovezzetek meg, de Valverdet Luka v Kroos helyere hoznam, a Vini-Rodrygo csere mellett.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk, ha megy a kipattanóra, akkor nem 1-0. Illetve a szélen olyan, mint anno Ramos.Faust írta:Daniloval mi a bajod?Realista24 írta: Csak annyit írok,
Hazard csucsforma
Vinicius Goat
Danilo![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
city jól fog járni ezzel a chelseavel mert facra fogják húzni őket, magunkat vertük meg
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mert az idén mi nem fogyunk el rendre a vegere?RealAsensio írta: Cselszki a seggen veszi a levegot, masodikra elfogynak, legalabbis nekem ugy tunt. Emelni kell a tempot es jonni fog a gol. Nem olyan rossz ez, a londoniak 120%-on porognek, naluk ez a max, mi viszont meg tudunk feljebb kapcsolni, remelem sikerul is. Veletek ellentetben optimista vagyok es nincs ez meg lefutva. vamos!
Pont volt valami stat h mennyire keves golt szerzunk a 2. Felidobe, de fokent annak a hajrajaban.
Raadasul zz kurvara semmit se fog valtoztatni.
Itt a felidobe kebe 2 3 at cserelni es felallast valtani.
Valverde kitelezo lenne erre a csoszogo tempóban kozlekedo oregfiuk kp ra (jelenleg az)
Hazard v Vini helyett johetne rodrygo.
Nem tudom eldonteni h melyiket hozzam le, m2 botrany.
Edenb talan ott van egy villanas, de masfelol meg a dagadt seggebe meg talan van 20 25 perc "futas" es halál
En sajnos eleg pesszimistan latom a dolgokat.
Hasonló mederben lemegy a 2. Felido, sztem beszopunk valami hasonlo golt es vege.
De legyen igazatok, es allom a sört a döntőn
ZIDANE
- Whiteheart
Ha Özil DiMaría Robben nem volt elég jó akkor mit csinálunk ilyen Vini Ase Hazarddal?? Jönnie kell egy 2009 ismétlésnek...
szuperliga.
Daniloval mi a bajod?Realista24 írta: Csak annyit írok,
Hazard csucsforma
Vinicius Goat
Danilo
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Jobb, hogy ezt a golt most kaptuk az elso felidoben, igy muszaj reagalni a hatranyra. Nyomas alatt jobb a csapat, valahogy azt erzem...Sierra írta:Ezzel csak az a baj, hogy lőnek még egyet kontrából, amire ahogy láthatjuk megvan az esély, onnantól vége, 2 gólt ezek nem rúgnak ma, az 1 is kisebb csoda lenne. Azért 0-0-nál nyugodtabb lennék.Galacticos írta: En nem latom ennyire tragikusan. Egyetlen gollal mennek, es volt ket nagy helyzetunk is. Meglehet ez meg.
- BlancoMark
Vissza kell állni 4 védőre, és Vini vagy Hazard helyett behozni Valverdét. Azért bosszantó ez a dolog mert úgy érzem nem a Chelsea a jó, hanem a mi felállásunk kva szar.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kompakt a chelsea és nagyon jól futják meg az üres területeket.
Nálunk Modric és Karim kivételével mindenki eléggé szenved, részben a formáció miatt.
Nálunk Modric és Karim kivételével mindenki eléggé szenved, részben a formáció miatt.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A felállás egy dolog, attól még Kante inasba teszi a kpt, hazard meg vinicius semmit nem ér, Ramos meg játékon kívül és állandóan esik. Pedig a chelsea is gyenge, váltani kéne, meglehet ez még.
Nem illik.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Valverde sebessége és egy normális szerkezet nem ártana.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Ezzel csak az a baj, hogy lőnek még egyet kontrából, amire ahogy láthatjuk megvan az esély, onnantól vége, 2 gólt ezek nem rúgnak ma, az 1 is kisebb csoda lenne. Azért 0-0-nál nyugodtabb lennék.Galacticos írta: En nem latom ennyire tragikusan. Egyetlen gollal mennek, es volt ket nagy helyzetunk is. Meglehet ez meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2021. május 5., szerda 21:50-kor.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Cselszki a seggen veszi a levegot, masodikra elfogynak, legalabbis nekem ugy tunt. Emelni kell a tempot es jonni fog a gol. Nem olyan rossz ez, a londoniak 120%-on porognek, naluk ez a max, mi viszont meg tudunk feljebb kapcsolni, remelem sikerul is. Veletek ellentetben optimista vagyok es nincs ez meg lefutva. vamos!
- flori
Peace meg love van, de ekkora szart lerakni egy elodonto visszavagojan hatranyban… Remes felallas, Mendyt duplazzuk, ott ahol meg ember nem jott at, Militao vak jobb hatvedben, a segitsege meg Vinicius. Hazard egy darab szar, a CKM is enervalt. Semmi veszelyt nem erzek a csapatban, jol szervezett a Chelsea. Valtoztatni kell, mert ez buko igy.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyebkent en tenyleg nem tudom eldonteni, hogy a legmagasabb szintre ennyire keves mar ez a csapat. (Es tegyuk hozza h ezt a cfc t egy prime madriddal k sok gollal basszuk haza)Professore írta: Mint valami részeg csirkék úgy kóborolnak össze vissza az emberek. Ez botrány...
Vagy csak ez a taktika ennyire fos megint?
Ha oszinte vagyok magammal, akk talan valahol m2o
ZIDANE