OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
BlancoMark

Re: OFF

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 5., szerda 17:04

p.csabi1 írta:
sebydani írta: Legjobb #teamkínai :kalapos:

Amúgy Ziro elmondta a lényeget. Nekem semmi problémám nincs azzal, hogy ezt kaptam. Párom is ezt kapta.
Én is így vagyok vele.Én is ezt kaptam.
Nem is értem ezt a versenyt a vakcinák között.Nekem ezt adták nekem azt adták... :roll: Mint a gyerekek sokan úgy viselkednek.Különben is honnan tudják hogy a nyugati vakcina milyen?Csak azért mert nyugatról jön az egyenlő a jóval?Vagy mi?
Ezt érdemes megnézned, bár nem reprezentatív, de szerintem a WHO közleményével kombinálva azért ezek már árulkodó adatok.

https://444.hu/2021/05/04/az-antitestte ... -legtobbet

Az sem véletlen, hogy a hírek szerint maga Kína tárgyalásokat folytat nyugati vakcinagyárakkal, mert 60 éves kor felett használhatatlan a vakcinájuk. Fiataloknál ahogy látom nem vészes a sikeressége, de elég sokszor tipszmikszszerűen vagy működik vagy nem. :kivagyhe:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 5., szerda 17:01

Realista24 írta:
p.csabi1 írta:

Nem is értem ezt a versenyt a vakcinák között.Nekem ezt adták nekem azt adták... :roll: Mint a gyerekek sokan úgy viselkednek.Különben is honnan tudják hogy a nyugati vakcina milyen?Csak azért mert nyugatról jön az egyenlő a jóval?Vagy mi?
Marketing.
Ettől egy picit összetettebb. Nem tudom most mi a helyzet, de eleinte a kínaiak nem adták ki a vakcina tesztek dokumentumait. Ezek a nyugati vakcináknál hibátlanul megvannak és folyamatosan nyomon követhető az összes teszt, több ezer oldalas leírásokban. Gyakorlatban a nyugati vakcinák tesztei nyilvánosak, követhetők, tanulmányozhatók, a kínaiak viszont annyit mondtak, hogy itt a vakcina, ilyen %ban hatásos, ilyen olyan (semmilyen) mellékhatása van, tessék elhinni.

Illetve sok olyat ismerek, akiket Karikó Katalin személye terelt a Pfizer felé például.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 5., szerda 16:49

p.csabi1 írta:

Amúgy Ziro elmondta a lényeget. Nekem semmi problémám nincs azzal, hogy ezt kaptam. Párom is ezt kapta.
Marketing.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. május 5., szerda 16:24

Én amellett vagyok, hogy a kínai vakcina is jó, kérje aki tudja, toljuk neki... de az első cikkben Merkely eléggé ferdít - legjobb tudomásom szerint.
Ugyanis csak többféle antianyag keletkezik, amiért nem csak a tüskefehérje vált ki reakciót. De cáfoljatok meg, ha rosszul értem.

Vagyis, az utolsó mondatban már ezt mondja a cikk, csak természetesen a cím és az eleje félrevezető.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. május 5., szerda 15:40

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. május 5., szerda 15:35

ha már kínai, itt van két érdekesség:

Merkely: a kínai vakcina adja a legszélesebb védettséget

WHO szerint nem biztos hogy az időseknek jó a kínai

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. május 5., szerda 11:56

Legjobb #teamkínai :kalapos:

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 5., szerda 11:12

Ha fiatal, egészséges vagy akkor nagymértékben hatásos, némileg lassabban alakul ki a védettség mint a többinél. Vszeg lassan az engedélyeztetés is meglesz, szóval lehet majd azzal is utazgatni.
Nem illik.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. május 5., szerda 10:50

Na Ugynezki ki kinai vakcinat kapok. Cèg intèzi. Ez volt meg az Astra.

Lattam itt páran ezt kaptátok. De összessègèben vèlemènyek? Vagy bármilyen egyèb tudnivalo amit a cikkek nem irnak esetleg?

Köszi előre is a válaszokat :salute:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. május 5., szerda 9:27

Nika91127 írta:
nmate írta:
Most kb. még kisebb a kínálat, mint tavaly ilyenkor sajnos...
Jah, nézegettem... mint az autópiac :) Ott is drágult minden...
Az arfolyam romlasa mindenre kihat, az autoknal meg az is ront a helyzeten, hogy az uj autok egyre csak dragulnak, ez pedig a hasznaltpiacot is tolja felfele.
Siman lehet hasznalni egy par szazezres 15-20 eves autot evekig, csak a szervizkoltseget bukod. mert az eladasi ar nem csokkent :lol:

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. május 5., szerda 9:23

nmate írta:
Nika91127 írta: Én múlt évben vettem egy KTM crosstrekking bicajt, használtan.
Jah, nézegettem... mint az autópiac :) Ott is drágult minden...

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. május 5., szerda 8:50

Nika91127 írta: Én múlt évben vettem egy KTM crosstrekking bicajt, használtan.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. május 5., szerda 8:03

Süti írta:
Caraway írta: Bicoszakertok! Tudnatok nekem segiteni?

Szeretnek egy ar/ertek aranyban elfogadhato bringat venni fokent varosi kozlekedeshez, neha foldutakon( pl gat) es kisebb tavu hetvegi kiruccanasokhoz (15-20 km). Ahogy olvasgattam itt korabbi kommenteket, egy belepo szintu trekking lenne megfelelo szamomra, viszont az a gond, hogy ezen kivul egyaltalan nem konyitok a bringakhoz. Szeretek tekerni, regebben eveken at napi szinten mentem legalabb 30-60 percet a suliig meg vissza, szoval jo lenne visszaszokni. Viszont mar akkor se ertettem hozza, es meg most se. :( :mrgreen:
Arban nem nagyon szeretnek 200 ezer fole menni, es nagy elvarasaim igazabol nincsenek is, annyi a lenyeg, hogy konnyeden tekerheto legyen.

Amit neztem:
https://www.decathlon.hu/trekking-kerek ... 77823.html

Ez 160, plusz ahogy latom vennem kene meg melle kiegeszitoket, mint sarvedo, telotarto, kulacstarto stb kb 25-30 ezer ertekben. Hasznaltan biztos talalnek jobbat is, viszont mivel nem ertek hozza az igy nem annyira palya, es ezt legalabb helyben megtudnam venni. Ez megfelelne a celra? Illetve 183-184 cm-rel inkabb M vagy L-es meret lenne a jobb?

Ha valaki tudna rola egy rovid velemenyt mondani vagy ajanlani esetleg jobbat hasonlo aron azt nagyon megkoszonnem! :)
Erre a felhasználásra a dekás teljesen jó lesz. De ennyiért lehet találni használtan is elég jókat, ha nem ragaszkodsz az újhoz. Ebben az árban csípett ismerősöm egy egész jó KTM-et, trekkingeket azért jellemzően nem "használják el" a tulajok, nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Én múlt évben vettem egy KTM crosstrekking bicajt, használtan. Nem nagyon értek hozzá, kollégám aki nagy bicó-bhuzi jött el velem megnézni. A bicót kb. nem is használták, a férfi megvette, hogy majd túrázgatnak az asszonnyal, aztán jött a gyerek, bicó a garázsba...
Kb. 1 órát volt fent a hirdetés, én felhívtam, mondtam, h fél órán belül kp-ra átveszem ha tetszik élőben. Utána a taliig még 12-en hívták, volt aki Debrecenből indult volna érte.
Azóta is megelégedve használom, bár idén még nem sokat tudtam menni :(

Amúgy 150.000 volt, KTM Life Cross.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. május 5., szerda 7:51

Caraway írta: Bicoszakertok! Tudnatok nekem segiteni?

Szeretnek egy ar/ertek aranyban elfogadhato bringat venni fokent varosi kozlekedeshez, neha foldutakon( pl gat) es kisebb tavu hetvegi kiruccanasokhoz (15-20 km). Ahogy olvasgattam itt korabbi kommenteket, egy belepo szintu trekking lenne megfelelo szamomra, viszont az a gond, hogy ezen kivul egyaltalan nem konyitok a bringakhoz. Szeretek tekerni, regebben eveken at napi szinten mentem legalabb 30-60 percet a suliig meg vissza, szoval jo lenne visszaszokni. Viszont mar akkor se ertettem hozza, es meg most se. :( :mrgreen:
Arban nem nagyon szeretnek 200 ezer fole menni, es nagy elvarasaim igazabol nincsenek is, annyi a lenyeg, hogy konnyeden tekerheto legyen.

Amit neztem:
https://www.decathlon.hu/trekking-kerek ... 77823.html

Ez 160, plusz ahogy latom vennem kene meg melle kiegeszitoket, mint sarvedo, telotarto, kulacstarto stb kb 25-30 ezer ertekben. Hasznaltan biztos talalnek jobbat is, viszont mivel nem ertek hozza az igy nem annyira palya, es ezt legalabb helyben megtudnam venni. Ez megfelelne a celra? Illetve 183-184 cm-rel inkabb M vagy L-es meret lenne a jobb?

Ha valaki tudna rola egy rovid velemenyt mondani vagy ajanlani esetleg jobbat hasonlo aron azt nagyon megkoszonnem! :)
Erre a felhasználásra a dekás teljesen jó lesz. De ennyiért lehet találni használtan is elég jókat, ha nem ragaszkodsz az újhoz. Ebben az árban csípett ismerősöm egy egész jó KTM-et, trekkingeket azért jellemzően nem "használják el" a tulajok, nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. május 4., kedd 21:35

van BPesten olyan kocsma, ahol teraszon vetítik a holnapi meccset? :hmmm:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. május 4., kedd 20:01

Galacticos írta:
mila írta: astra nem játszik? arra is lehet időpontot foglalni 3 napon belül
Ott valami 8 het van ket oltas kozott, es a masodik utan 14napnak elkell telnie hogy karanten nelkul beengedjenek.
Persze elobb kellett volna szoval valahol a mi hibank, de hat nem is gondoltuk volna hogy nem kerulunk sorra ennyi ideig.
astra esetén már lehet kérni a 2. oltást az elsőre 4 hétre is
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. május 4., kedd 19:55

mila írta: astra nem játszik? arra is lehet időpontot foglalni 3 napon belül
Ott valami 8 het van ket oltas kozott, es a masodik utan 14napnak elkell telnie hogy karanten nelkul beengedjenek.
Persze elobb kellett volna szoval valahol a mi hibank, de hat nem is gondoltuk volna hogy nem kerulunk sorra ennyi ideig.

mila
Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
Kedvenc csapatod: rmcf

HozzászólásSzerző: mila » 2021. május 4., kedd 19:50

astra nem játszik? arra is lehet időpontot foglalni 3 napon belül
92:48

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. május 4., kedd 19:44

Mi marcius elejen regisztraltunk (pest) es meg egyikunket se hivtak, sehova. Nem is ertem, mas korombeli mar a masodikon is tul van.
Emailt kaptam egyszer kinairol es ennyi. :lol:
Hivtam a haziorvost is azt mondta csak kinaija van, vagy az vagy varni kell.
Jelen allas szerint ha 3 napon belul nem oltanak (marpesig gondolom nem fognak) akkor a nyaralasunkat veszitjuk el miatta.

A pfizeres sorban allas nem opcio, munka utan ott mar hiaba allsz be az 500meteres sorba..

Realfan1
Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2021. május 4., kedd 19:14

Nekem első szputnyik után egy kis fejfájás volt estére, a második után még annyi sem :D

Vissza: