Süti írta:
Caraway írta:
Bicoszakertok! Tudnatok nekem segiteni?
Szeretnek egy ar/ertek aranyban elfogadhato bringat venni fokent varosi kozlekedeshez, neha foldutakon( pl gat) es kisebb tavu hetvegi kiruccanasokhoz (15-20 km). Ahogy olvasgattam itt korabbi kommenteket, egy belepo szintu trekking lenne megfelelo szamomra, viszont az a gond, hogy ezen kivul egyaltalan nem konyitok a bringakhoz. Szeretek tekerni, regebben eveken at napi szinten mentem legalabb 30-60 percet a suliig meg vissza, szoval jo lenne visszaszokni. Viszont mar akkor se ertettem hozza, es meg most se.
Arban nem nagyon szeretnek 200 ezer fole menni, es nagy elvarasaim igazabol nincsenek is, annyi a lenyeg, hogy konnyeden tekerheto legyen.
Amit neztem:
https://www.decathlon.hu/trekking-kerek ... 77823.html
Ez 160, plusz ahogy latom vennem kene meg melle kiegeszitoket, mint sarvedo, telotarto, kulacstarto stb kb 25-30 ezer ertekben. Hasznaltan biztos talalnek jobbat is, viszont mivel nem ertek hozza az igy nem annyira palya, es ezt legalabb helyben megtudnam venni. Ez megfelelne a celra? Illetve 183-184 cm-rel inkabb M vagy L-es meret lenne a jobb?
Ha valaki tudna rola egy rovid velemenyt mondani vagy ajanlani esetleg jobbat hasonlo aron azt nagyon megkoszonnem!
Erre a felhasználásra a dekás teljesen jó lesz. De ennyiért lehet találni használtan is elég jókat, ha nem ragaszkodsz az újhoz. Ebben az árban csípett ismerősöm egy egész jó KTM-et, trekkingeket azért jellemzően nem "használják el" a tulajok, nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Én múlt évben vettem egy KTM crosstrekking bicajt, használtan. Nem nagyon értek hozzá, kollégám aki nagy bicó-bhuzi jött el velem megnézni. A bicót kb. nem is használták, a férfi megvette, hogy majd túrázgatnak az asszonnyal, aztán jött a gyerek, bicó a garázsba...
Kb. 1 órát volt fent a hirdetés, én felhívtam, mondtam, h fél órán belül kp-ra átveszem ha tetszik élőben. Utána a taliig még 12-en hívták, volt aki Debrecenből indult volna érte.
Azóta is megelégedve használom, bár idén még nem sokat tudtam menni
Amúgy 150.000 volt, KTM Life Cross.