A mai meccsünket egyelőre nem érzem, nagyon nyerni kellett volna az elsőt.

HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 5., szerda 0:56
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. május 4., kedd 23:53
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 4., kedd 23:47
Nem tudom ki vagy és mit csináltál Dzsi profiljával, de jelentkezz ki és kapcsold ki a gépet.dzsi91 írta: Kajak úgy érzem,hogy jelenleg én vagyok itt a legkisebb gvardiola haternemtom mindig is irritált de valahogy nem hat meg a csávó ha nem barszelónában van. Ezért sem érdekel ha 10 év után leesne neki egy bl.
Inkább minthogy a bayern pool barsza vagy hasonlók nyerjenek bl-t,főleg ellenünk ha bejutnánk. De szerintem a chelsea lerendezi őket ha mi nek leszünk ott.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. május 4., kedd 23:40
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. május 4., kedd 23:33
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. május 4., kedd 23:20
Igazad van szerintem bejutunk és ott kikapunk 5-0ra a bajnokságot is elbukjuk Zidane lemond perezt letartóztatják mert tönkre akarta tenni a fotballt az új bernabeu pedig egy részeg munkás miatt összedőlRemy írta:Ezt nem tudom miből szűröd le. A City csapatként is jobban működik, mint a PSG, és tempóban is simán a legjobbak között vannak jelenleg. Ráadásul bő a keretük, tudnak pihentetni, nem cseszi szét őket a sérülés. Fejben jóval erősebbek, mint a mentálisan gyenge PSG. Semmilyen szempontból nem jobb nekünk véleményem szerint a City, HA holnap sikerül bejutni.dzsi91 írta:
Szerintem a mi szempontunkból a könnyebb ellenfél jutott a döntőbe. Neymar bappé dm azért lehet megfutottak volna minket,meg ők már láttak döntőt is.
Továbbra is tartom, hogy City - Chelsea lesz, sima City győzelemmel. Egyszerűen most összeállt az a keret, bárki bármit mond. Ráadásul a covid helyzet is bőven segít nekik a mély keret miatt.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 4., kedd 23:16
Könnyen lehet egyébként hogy az hogy utcahosszal vezetik a PL-t és hogy elverekedték magukat a BL-döntőbe az pont a Covid időszak miatt van, mivel egész Európában messze nekik a legmélyebb a keretük és bőven volt lehetőség frissen tartani a kulcsembereiket. Játékban továbbra sem extrák.Caraway írta:4 ev alatt 500 millio euro csak vedokre.Steve írta: Ha valaki nagyon unja magát az írja már össze, hogy hány milliárd eurót cseszett el ez a katalán jóember védőkre a felboruló piac közepette, hogy végre beszenvedje magát a döntőbe..???![]()
![]()
![]()
![]()
PSG-Chelsea-City elmúlt 5-10 évben elvert csilliárdjairól is nyugodtan írhat valaki listát, csak ne húzzuk szét vele az oldal felbontását. Összeomlana a Madridom, nem férne ki a sok nulla![]()
Ez a BL, ez az ujefa. Ez a futball jövője.
Fontba 421 millio, itt van lebontva jatekosokra:
Pedro Porro – £10.8m
Philippe Sandler – £2.25m
Ruben Dias – £65m
Nathan Ake – £41m
Angelino – £5.3m
Joao Cancelo – £60m
Danilo – £26.5m
Benjamin Mendy – £52m
John Stones – £50m
Oleksandr Zinchenko – £1.7m
Kyle Walker – £47.4m
Aymeric Laporte – £58.8m
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 4., kedd 23:14
Ezt nem tudom miből szűröd le. A City csapatként is jobban működik, mint a PSG, és tempóban is simán a legjobbak között vannak jelenleg. Ráadásul bő a keretük, tudnak pihentetni, nem cseszi szét őket a sérülés. Fejben jóval erősebbek, mint a mentálisan gyenge PSG. Semmilyen szempontból nem jobb nekünk véleményem szerint a City, HA holnap sikerül bejutni.dzsi91 írta:
Szerintem a mi szempontunkból a könnyebb ellenfél jutott a döntőbe. Neymar bappé dm azért lehet megfutottak volna minket,meg ők már láttak döntőt is.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. május 4., kedd 23:12
4 ev alatt 500 millio euro csak vedokre.Steve írta: Ha valaki nagyon unja magát az írja már össze, hogy hány milliárd eurót cseszett el ez a katalán jóember védőkre a felboruló piac közepette, hogy végre beszenvedje magát a döntőbe..???![]()
![]()
![]()
![]()
PSG-Chelsea-City elmúlt 5-10 évben elvert csilliárdjairól is nyugodtan írhat valaki listát, csak ne húzzuk szét vele az oldal felbontását. Összeomlana a Madridom, nem férne ki a sok nulla![]()
Ez a BL, ez az ujefa. Ez a futball jövője.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. május 4., kedd 23:10
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 4., kedd 23:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 4., kedd 23:00
Mondjuk ezt pont idén leírni. Csak a támadóharmadba 2 játékos kellene.Úszómester írta:és két játékost nem tudnátok mondani aki kellene madridbaRealAsensio írta:
Es a legtobb csapatnak ebbol a harmasbol egyre sincs penze.
se a psg-ből
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2021. május 4., kedd 22:56
és két játékost nem tudnátok mondani aki kellene madridbaRealAsensio írta:Es a legtobb csapatnak ebbol a harmasbol egyre sincs penze.Caraway írta: Amugy az tenyleg kemeny, hogy a 80.percben egy Jesus, Sterling, Aguero harmast tud behozni a City... eleg cheatkod ez a keret, foleg ilyen pandemias idoszakban.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 4., kedd 22:55
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. május 4., kedd 22:51
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. május 4., kedd 22:51
Es a legtobb csapatnak ebbol a harmasbol egyre sincs penze.Caraway írta: Amugy az tenyleg kemeny, hogy a 80.percben egy Jesus, Sterling, Aguero harmast tud behozni a City... eleg cheatkod ez a keret, foleg ilyen pandemias idoszakban.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 4., kedd 22:51
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. május 4., kedd 22:49
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 4., kedd 22:48
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. május 4., kedd 22:45
Sorrentino írta:+1Sierra írta:
Viszont könyörgöm vhogy jussunk holnap tovább, és üssük meg ezt a felvásárolt, olajos, újgazdag fos Cityt.![]()
![]()
![]()
Már látom előre a felvezetést:
Edzőzseni Pep kontra szerencsés Zizu
Gonosz szuperligás Real kontra a futballt a visszalépéssel megmentő City
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem