Serie A

Foci a Real Madridon túl...
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 4., kedd 20:39

az edzozsemi folyamag beleul a tutiba meg a feneketlen penztarcaba
anelkul hogy belemennek ebbe a pep vs mou dologba, mert egyreszt sokszor lefutott korok masreszt off is.

...de pep is a 14. szezonjat huzza topcsapat elen, es ahogy irja remy, hogy juve vagy psg, vagy esetleg spanyol szovetsegi kapitanyi pozicio is benne van a folytatasban.

biztos vagyok benne, hogy mou is szivesebben ulne ezeken a padokon, ha meg mindig hivnak, ahogy pep is nyilvan ezt valasztja valenciak vagy evertonok helyett.

szerintem jobban eljart az ido a portugal felett es megujulasra is kevesbe latom fogekonynak.

a sok tehetseges (foleg nemet) edzok meg jonnek felfele.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 4., kedd 20:22

Csak a hype a portugálnál már eltűnt, Pepnél ugyanúgy megvan, sőt... Amit kapni fog, ha nyeri a BLt, pfff. Jobban fogják isteniteni, mint mikor a katalánoknál volt.

Ha meg véletlen nem jönne össze és valamikor vált a jövőben, még egy Juve és vagy PSG kaland ott lehet neki. Aztán a számok mellette lesznek, és több kupája lesz mint a többi edzőnek összesen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 4., kedd 20:18

Galacticos írta: Engem csak az zavar hogy guardiola felett majdnem ugyanennyire eljart az ido meg a filozofiaja mellett csak ugye az edzozsemi folyamag beleul a tutiba meg a feneketlen penztarcaba.
Egy gyengebb csapattal ahol nem igazolgat a padra 80ert, ugyanigy bukna a zsenialis pep is.
Ezt csak az nem látja, aki nem ért hozzá. Mondjuk José költött is szarokra, de az ő focija már rég halott, a kopaszé kevésbé, de azt látjuk, hogy kiegyensúlyozott ellenfélen kívül semmi sem kell hozzá, hogy megverjék őket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. május 4., kedd 18:30

Engem csak az zavar hogy guardiola felett majdnem ugyanennyire eljart az ido meg a filozofiaja mellett csak ugye az edzozsemi folyamag beleul a tutiba meg a feneketlen penztarcaba.
Egy gyengebb csapattal ahol nem igazolgat a padra 80ert, ugyanigy bukna a zsenialis pep is.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 4., kedd 17:07

füst írta: Én örülök ennek a frigynek, remélem jól fog működni. Bírom Mout, sajnáltam volna ha lekerül a térképről.
Már egy ideje nem ő a kakaóscsiga közepe, de megvan még neki a helye a foci világában, szóval örülünk, Vincent.
Szerintem olasz kupa le fog neki esni, meg azt is érzem, hogy egyszer elviszi a Romát a BL-be 2 év alatt, a harmadikat meg ugye hagyjuk. :D
Kíváncsi leszek rá én is, bár nem is tudom mikor néztem utoljára meccsüket, valószínűleg sűrűn továbbra sem fogom. De majd odafigyelek rájuk, talán.

BL helyezésre hátha bezavarja őket.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 4., kedd 16:42

BlancoMark írta: Tényleg egyre lejjebb és lejjebb csúszik, kívácsi vagyok mi lesz a mélypont vagy mikor unja meg a folyamatos sikertelenséget.
lehet ketfelekeppen nezni.

edzette a portot, intert, realt, unitedet, chelseat, spursot es most a romat, ez akar hogy nezzuk 7 a mondjuk 20-25 legnevesebb csapatbol es ekozben szvsz annyit kaszalt itt a sok vegkielegitessel egyutt, mint senki mas.

meg ugy is lehet nezni, hogy evek ota csak rombolja a nimbuszat, erolteti a kb 10 eve lejart focijat es megbukik mindenhol.

nezopont kerdese, mivel sosem csiptem, en inkabb a masodik felol nezem. :mrgreen:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. május 4., kedd 16:09

Nem olyan rossz csapat az a Roma amúgy. Védelmük közepe nagyon fiatal, de bőven jó játékos mindegyik. A középpálya sem annyira gyenge, főleg ha Zaniolo nem megtörve tér majd vissza a sérülésből. Elől kellene erősíteniük szerintem, aztán akár be is viheti őket az első 4-be újra.

Jah persze a nem rossz csapatot és "jó" keretet olasz szinten értem csak. Mielőtt valaki rám ugrana :D

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 4., kedd 16:04

Én örülök ennek a frigynek, remélem jól fog működni. Bírom Mout, sajnáltam volna ha lekerül a térképről.
Már egy ideje nem ő a kakaóscsiga közepe, de megvan még neki a helye a foci világában, szóval örülünk, Vincent.
Szerintem olasz kupa le fog neki esni, meg azt is érzem, hogy egyszer elviszi a Romát a BL-be 2 év alatt, a harmadikat meg ugye hagyjuk. :D

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 4., kedd 15:48

Tényleg egyre lejjebb és lejjebb csúszik, kívácsi vagyok mi lesz a mélypont vagy mikor unja meg a folyamatos sikertelenséget.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. május 4., kedd 15:45

Remy írta: És létezik. Létezik olyan ember, aki a kiégett, nulla Mourinho miatt akar nézni meccset. :mrgreen:
Raadasul olasz bajnokit. :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 4., kedd 15:39

És létezik. Létezik olyan ember, aki a kiégett, nulla Mourinho miatt akar nézni meccset. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. május 4., kedd 15:35

Caraway írta:
flori írta: HIVATALOS: Mourinho a Roma edzője. Gyors volt.
A kovetkezo szezontol. Egyre lejjebb megy a rangletran, haladas. :lol:
Azt hittem a Spurs blama utan nem fogja egyik klub se alkalmazni egy ideig, dehat tevedtem.

Amugy barmennyire is kiegett edzo mar, talan meg a lassu iramu olasz ligaban egy 3.- 4. helyre beviheti a Romat, ami naluk mar siker lenne.
Az a Spurs blama nem volt szerintem blama, ennyit tud a keret, a klubelnök akart , látott bele többet. Lehet, hogy top4et akart, de ennyi van a keretben, 5-6.hely. Igaz, hogy az EL kiesés ciki volt, de a bajnoki helyezés nem.

Másfelől feldobták már, hogy esetleg visszatérhet az Interhez, mivel Conte bár jó eredményt ért el a bajnoki címmel, de a klub vezetői nincsenek vele kibékülve emberileg. Kár, hogy nem a Juve-ba ment, de oda vélhetően Allegri már ugrásban áll...

Rómával vélhetően egy fix top4es csapat kialakítása a fő cél, az pedig meglehet, esetleg olasz kupára rámehetnek, ha... de bajnoki cím kb esélytelen. kíváncsi leszek a keretet hogy fogja alakítani a nyáron.... úgyhogy akkor ezentúl Róma meccseket is néznem kell :lol: kár, hogy nincs Digim. :vivo:

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. május 4., kedd 15:27

flori írta: HIVATALOS: Mourinho a Roma edzője. Gyors volt.
A kovetkezo szezontol. Egyre lejjebb megy a rangletran, haladas. :lol:
Azt hittem a Spurs blama utan nem fogja egyik klub se alkalmazni egy ideig, dehat tevedtem.

Amugy barmennyire is kiegett edzo mar, talan meg a lassu iramu olasz ligaban egy 3.- 4. helyre beviheti a Romat, ami naluk mar siker lenne.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 4., kedd 15:26

flori írta:HIVATALOS: Mourinho a Roma edzője. Gyors volt.
:ozil: :ozil:
Nem gondoltam volna, hogy visszamegy olaszba, pláne nem, hogy a Roma-hoz.
Pénz nélkül csodát ő sem fog tenni, bár Fonseca eléggé semmilyen volt nekem, de akkor az el kiesés, meg a nemzetközi poziról a 99%-os lecsúszás megtette a dolgát..

Érdekes döntés, én sem hiszem, hogy kihúzza 3 évig..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 4., kedd 15:26

szegeny hulyek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 4., kedd 15:25

2024-ig írt alá
akkor megint jó kis végkielégítést fog kapni :lol:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 4., kedd 15:19

HIVATALOS: Mourinho a Roma edzője. Gyors volt.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. május 2., vasárnap 22:10

_Bushido_ írta: Inter kerete sokkal mélyebb, jobban össze van rakva. MInőségi kezdőjük van és aránylag jó tehermentesítő, tapasztalt játékosok. Szerintem simán van ekkora különbség is akár a két csapat között (többek között az edző miatt is). Elég csak belegondolni, hogyha kiveszed CR-t a csapatból, full átlag az összes. A többi meg kifutó játékosok (Buffon, Chiellini félék). Rohadt kíváncsi leszek, ha CR tényleg eligazol, akkor mi lesz velük.

de emellett Vidal is rohadt durván küldi. Ő is bele tudja tenni a s*ggét a tutiba.
Az elmúlt 10 évből 9x bajnok lett, egyszer második (tavaly a barcával a Real mögött).
Jóformán olyan mint Dani Alves volt, bárhova ment, bajnok lett.
Coman még a kemény ebből a szempontból, talán még nem volt olyan felnőtt szezonja amikor ne lett volna bajnok
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. május 2., vasárnap 22:05

Kerlon írta:
kierkegaard írta: Cr megmentette a juve segget. Nem rossz amugy alapjaratban mert naluk a labda de nem tudnak mit kezdeni vele. A jatekos allomany ezt nem indokolja. Az edzo kaka
A játékos állomány nem indokolja? Középszer a 70%-a a keretnek. Mondjuk Pirlo még olyan edző se, ez tény.
Pedig hogy vártam a pirlo iskolát,kész filozófiával érkezett meg a nagyok közé. Sajnos Zidanenak ilyenje nincs csak egy tucat trofeája.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. május 2., vasárnap 21:45

Inter kerete sokkal mélyebb, jobban össze van rakva. MInőségi kezdőjük van és aránylag jó tehermentesítő, tapasztalt játékosok. Szerintem simán van ekkora különbség is akár a két csapat között (többek között az edző miatt is). Elég csak belegondolni, hogyha kiveszed CR-t a csapatból, full átlag az összes. A többi meg kifutó játékosok (Buffon, Chiellini félék). Rohadt kíváncsi leszek, ha CR tényleg eligazol, akkor mi lesz velük.

de emellett Vidal is rohadt durván küldi. Ő is bele tudja tenni a s*ggét a tutiba.
Az elmúlt 10 évből 9x bajnok lett, egyszer második (tavaly a barcával a Real mögött).
Jóformán olyan mint Dani Alves volt, bárhova ment, bajnok lett.

Vissza: