Federol van hír?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. május 4., kedd 10:43
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. május 4., kedd 10:42
En inkabb ezzel allnek ki:Pad'em írta: According to @miguelitocope, 9 players are guaranteed to start against Chelsea. They are Hazard, Benzema, Kroos, Modrić, Casemiro, Mendy, Militao, Nacho and Courtois.
*
@AranchaMOBILE: Predicted XI to face Chelsea:
Courtois
Odriozola Militao Nacho Mendy,
Modrić Casemiro Kroos,
Rodrygo Benzema Hazard
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 4., kedd 10:36
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 4., kedd 10:20
Senki sem bírja, de meg kell hagyni, hogy abszolút nem Ő a legrosszabb mostanság. Nem tudjuk Ramos milyen állapotban van.raul 4 ever írta:Bodri helyett inkább Ramos, aztán Nacho/Militao jobbra.. nekem annyira hidegrázásom van tőle, hogy csak na.. nem bírrom..Pad'em írta: According to @miguelitocope, 9 players are guaranteed to start against Chelsea. They are Hazard, Benzema, Kroos, Modrić, Casemiro, Mendy, Militao, Nacho and Courtois.
*
Courtois
Modrić Casemiro Kroos,
Rodrygo Benzema Hazard
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 4., kedd 9:39
Bodri helyett inkább Ramos, aztán Nacho/Militao jobbra.. nekem annyira hidegrázásom van tőle, hogy csak na.. nem bírrom..Pad'em írta: According to @miguelitocope, 9 players are guaranteed to start against Chelsea. They are Hazard, Benzema, Kroos, Modrić, Casemiro, Mendy, Militao, Nacho and Courtois.
*
Courtois
Modrić Casemiro Kroos,
Rodrygo Benzema Hazard
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 4., kedd 9:15
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. május 3., hétfő 14:41
Én is ezt hittem. És persze, Éder és Nacho jól muzsikálnak együtt, de azért màr nagyon kelleni fog Mendy. ( amúgyis )Jim írta:rossz hírMester77 írta: Varane megsérült. 10 napra minimum kiesett. Chelsea és Sevilla ellen off.
én naívan azt gondoltam először, hogy megbeszélt csere volt félidőben a Nacho- Varane
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 3., hétfő 14:35
rossz hírMester77 írta: Varane megsérült. 10 napra minimum kiesett. Chelsea és Sevilla ellen off.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. május 3., hétfő 14:32
Lehet nem is baj és ezt fura most kimondani nagyon.Mester77 írta: Varane megsérült. 10 napra minimum kiesett. Chelsea és Sevilla ellen off.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. május 3., hétfő 14:20
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 3., hétfő 14:16
Pad'em írta: Jim-percek AS-től:
- Ha Ramos és Varane is távozik, és nem jön plusz CB Alaba mellett Chust lesz felnőtt kerettag
- Valószínű Arribas veszi át Isco helyét a keretben jövőre
- Ha Marcelo lép nyáron, Miguel lesz felhozva
- Blanco lesz Case cseréje
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. május 3., hétfő 12:31
Elöbb dobnám most be Mendy-t mint Ramost, Mendy passzolt a kirakósba, Ramos meg egy nagy kérdöjel, hogy milyen formában van. Nyilván az egyik játszatása nem zárja ki a másikat.Pad'em írta: Mendy és Ramos ma a csapattal edzett!
@Marca:
- If he feels good in tomorrow's training session, Mendy could start vs Chelsea
- There is doubt regarding Ramos playing vs Chelsea, as he's only played 3 games in 2021. However, he could compensate for his lack of rhythm with his experience
Jim-percek AS-től:
- Ha Ramos és Varane is távozik, és nem jön plusz CB Alaba mellett Chust lesz felnőtt kerettag
Chustból még nem láttam eleget, a másik három viszont bíztatóan játszott eddig, padra böven jók aztán majd meglátjuk.Jim-percek AS-től:
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 3., hétfő 12:18
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 2., vasárnap 17:01
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 2., vasárnap 16:29
Militao gondolom működne a szélen is, de világklasszis produkciót tol középen én nem zökkenteném ebből ki.Pad'em írta:Hát amúgy a legjobb sztem ha Militao lenne a jobbon. De az valamiért fel se merül. Ramos sebessége azért szélen már kevés lenne sztem.Steve írta:
Nyilván ez nem lesz amit most én írok, de amúgy a
Ramos-Nacho-Militao-Mendy már sokkal jobb lenne.
Mégpedig azért, mert Nacho a szélen nem a legjobb. Nem elég gyors oda, középen viszont ésszel megold mindent.
Ramos harciassága a szélen kamatoztathatóbb lenne.
Persze ha ez a négyes lenne, akkor gondolom én is, hogy Nacho lesz a szélre rakva.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 2., vasárnap 16:24
Hát amúgy a legjobb sztem ha Militao lenne a jobbon. De az valamiért fel se merül. Ramos sebessége azért szélen már kevés lenne sztem.Steve írta:Nyilván ez nem lesz amit most én írok, de amúgy aPad'em írta:
Nacho-Militao-Ramos-Mendy. Szerintem ez a terv. Aztán ha Ramos még nem lesz kész, akkor Valverde-Nacho-Militao-Mendy. Ha Valverde se akkor Odri-Nacho-Militao-Mendy. Viszont ha Mendy se akkor az Odri-Nacho-Militao-Marceloval inkább ki se álljunk![]()
Ramos-Nacho-Militao-Mendy már sokkal jobb lenne.
Mégpedig azért, mert Nacho a szélen nem a legjobb. Nem elég gyors oda, középen viszont ésszel megold mindent.
Ramos harciassága a szélen kamatoztathatóbb lenne.
Persze ha ez a négyes lenne, akkor gondolom én is, hogy Nacho lesz a szélre rakva.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 2., vasárnap 16:21
Nyilván ez nem lesz amit most én írok, de amúgy aPad'em írta:Nacho-Militao-Ramos-Mendy. Szerintem ez a terv. Aztán ha Ramos még nem lesz kész, akkor Valverde-Nacho-Militao-Mendy. Ha Valverde se akkor Odri-Nacho-Militao-Mendy. Viszont ha Mendy se akkor az Odri-Nacho-Militao-Marceloval inkább ki se álljunkSierra írta:
Akkor Varane vajon offos a Bl-re? Nemtom jo otlet e berakni Ramost most, amikor Nacho meg Militao wc uzemmodban toljak. De sztem ZZ be fogja tenni a kezdobe.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 2., vasárnap 16:18
Nacho-Militao-Ramos-Mendy. Szerintem ez a terv. Aztán ha Ramos még nem lesz kész, akkor Valverde-Nacho-Militao-Mendy. Ha Valverde se akkor Odri-Nacho-Militao-Mendy. Viszont ha Mendy se akkor az Odri-Nacho-Militao-Marceloval inkább ki se álljunkSierra írta:Akkor Varane vajon offos a Bl-re? Nemtom jo otlet e berakni Ramost most, amikor Nacho meg Militao wc uzemmodban toljak. De sztem ZZ be fogja tenni a kezdobe.Realista24 írta: Sergio Ramos and Mendy expected to travel with the team to London. Valverde will to get his second COVID-19's test result tomorrow. Varane didn't train today. [@miguelitocope]
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. május 2., vasárnap 15:40
Akkor Varane vajon offos a Bl-re? Nemtom jo otlet e berakni Ramost most, amikor Nacho meg Militao wc uzemmodban toljak. De sztem ZZ be fogja tenni a kezdobe.Realista24 írta: Sergio Ramos and Mendy expected to travel with the team to London. Valverde will to get his second COVID-19's test result tomorrow. Varane didn't train today. [@miguelitocope]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 2., vasárnap 15:08
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem