Kommentáld a híreket
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Re: Kommentáld a híreket
Nem értem, Hakimi mitől lenne jobbhátvéd.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tavaly hosszabbitott 2024-ig, mar majdnem egy evtizede a PSG-nel van, osszel kineveztek a csapat kapitanyanak, fizuban se fogunk a PSG fole igerni, teljesen komolytalan ez a Marquinhos pletyka. Engem nem zavar, ha bedobnak uj neveket, foleg Varane eladasa eseten legyen mar egy kicsit jobb alku pozicionk. Ha a jobbhatved poszton nem hagyjuk Carvajalt egyedul, akkor Nacho, Militao, Alaba, Chust is eleg kell hogy legyen.Realista24 írta:Ha Varane és Ramos lép, kell B terv.KAG írta:
Baromira nem kh kene.
Egy fasza izig-verig jhv kéne leginkább.
Kar Hakimiert, jó játékos es aron alul adtuk
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha Varane és Ramos lép, kell B terv.KAG írta:Baromira nem kh kene.Pad'em írta: Real Madrid are interested in signing Marquinhos from PSG to reinforce the defence alongside David Alaba. @lequipe
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Baromira nem kh kene.Pad'em írta: Real Madrid are interested in signing Marquinhos from PSG to reinforce the defence alongside David Alaba. @lequipe
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Semmi baj az egylábasokkal, főleg ha melózni is hajlandó. Dimaria ami melót lerakott a pályán.... Özil ahogy lát a pályán az elit és a kivitelezésben is kumma jó volt.realbeckham írta: Bocsánat a többségtől előre is. Ode ben az a baj, nincs kakaó. Se induló sebességben, se sehogy. Szélén használhatatlan. Legalábbis akárhányszor látom, nekem oda lassú. 4231 ben ellehetne. Nincs benne tokosseg, hideg hal. Mikor 16evesen vagy hogy elhoztuk a hype vonaton ültem en is. Az idő megy, a zenéje már régi a youtube on, szakálla is kinőtt már, de nekem nem hoz extrát. Nálam egy Kovacic is nagyobbat ment anno. Ez van, bocs.
Modric utódjaként is nekem csak az a baiom, hogy kummára egy lábas a gyerek. Ilyen ozil, james keverék. Én simán eltudnam engedni. Illetve maradhatna még top ligaban inkabb. Nem hoznam vissza. Emlékeim szerint, ZZ nek is valami baja van/volt vele.
Ha a végén a létszám lesz a probléma, akkor, Cama sokkal jobban kellene. ZZ jó tanár, jo apa figura, nem engedné, hogy Pogba iranyba menjen a gyerek. Elterelné szépen Vieira irányba.
- Pad'em
Achraf Hakimi: "Real Madrid was my home, I would've loved to stay there and fight for my place, but the club decided otherwise."
"I don't know what happened, how I ended up at Inter. I don't blame anyone, I don't blame Zidane and I don't blame the club." @elchiringuitotv
Florentino Perez, to @ellarguero a few weeks ago: "We sold some players that we wouldn't have sold if it weren't for COVID-19."
Sajnálom, hogy így alakult, nagyon jól jött volna idén. Reméljük az Inter azért legalább kifizeti hamár eladtuk áron alul
"I don't know what happened, how I ended up at Inter. I don't blame anyone, I don't blame Zidane and I don't blame the club." @elchiringuitotv
Florentino Perez, to @ellarguero a few weeks ago: "We sold some players that we wouldn't have sold if it weren't for COVID-19."
Sajnálom, hogy így alakult, nagyon jól jött volna idén. Reméljük az Inter azért legalább kifizeti hamár eladtuk áron alul

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Real Madrid are interested in signing Marquinhos from PSG to reinforce the defence alongside David Alaba. @lequipe
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Yazid írta: a norvéggal kapcsolatban bevallom én is felültem a hypevonatra, de közel sincs annyi benne, hogy sírni kellene utána. de így is vallom, hogy jó kis player, bár ha marad zizu kizártnak tartom, hogy itt lesz velünk kövi szezonra.
Kb ennyi, képességekkel nincs nagy baj, a hozzáállással több valószínű. Több percet érdemelt volna, mint amit idén kapott, Rodry-Fede kiesésével pedig valszeg jutott is volna tavasszal. De inkább elment, kicsit cserben is hagyva a csapatot.
Ősszel nagy volt az összevisszaság, türelem kellett volna, de Buitre is lenyilatkozta, úgy tűnik az nem erőssége..
Szal go Blanco

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- mocsok
Kovat jo hogy felhoztad.
Öt én is sokkal jobban sajnáltam, mint a norvegot sajnalnam.
Öt én is sokkal jobban sajnáltam, mint a norvegot sajnalnam.
a norvéggal kapcsolatban bevallom én is felültem a hypevonatra, de közel sincs annyi benne, hogy sírni kellene utána. de így is vallom, hogy jó kis player, bár ha marad zizu kizártnak tartom, hogy itt lesz velünk kövi szezonra.
Az a baj, hogy lehet építeni egy erős, rakkolós kp-t, de a korszakos csapatokban mindig volt agy is. Ode olyat tud, amit nagyon kevesen. Nagyon rég láttam ilyen passz játékost és ha valaki megnézi 1-2 meccsen, akkor látja, hogy melózik is rendesen illetve jól irányítja a csapatot.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bocsánat a többségtől előre is. Ode ben az a baj, nincs kakaó. Se induló sebességben, se sehogy. Szélén használhatatlan. Legalábbis akárhányszor látom, nekem oda lassú. 4231 ben ellehetne. Nincs benne tokosseg, hideg hal. Mikor 16evesen vagy hogy elhoztuk a hype vonaton ültem en is. Az idő megy, a zenéje már régi a youtube on, szakálla is kinőtt már, de nekem nem hoz extrát. Nálam egy Kovacic is nagyobbat ment anno. Ez van, bocs.
Modric utódjaként is nekem csak az a baiom, hogy kummára egy lábas a gyerek. Ilyen ozil, james keverék. Én simán eltudnam engedni. Illetve maradhatna még top ligaban inkabb. Nem hoznam vissza. Emlékeim szerint, ZZ nek is valami baja van/volt vele.
Ha a végén a létszám lesz a probléma, akkor, Cama sokkal jobban kellene. ZZ jó tanár, jo apa figura, nem engedné, hogy Pogba iranyba menjen a gyerek. Elterelné szépen Vieira irányba.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
óóó bakker, tényleg sokan vagyunkJim írta:Valverdével nem számolsz?wZoLee7 írta: Modric, Kroos, Casemiro, Ödegaard, Camavinga és beugrónak Blanco pont jó, Pihentetés, sérülések, mindenki játszana eleget ebben biztos vagyok.![]()

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Valverdével nem számolsz?wZoLee7 írta: Modric, Kroos, Casemiro, Ödegaard, Camavinga és beugrónak Blanco pont jó, Pihentetés, sérülések, mindenki játszana eleget ebben biztos vagyok.

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Inkább hoznám Camavingát, Alaba nem hiszem, hogy jobb középpályás lenne..
Másrészt még Blanco is ott lenne beugrónak..
+ Ugye még a balhátvéd posztra is van egy új jelentkezőnk.
Pár hónapja simán örültem volna az osztráknak, így most elég sokat változott a helyzet és kicsit feleslegesnek érzem, inkább néznék saját nevelésű fiatalokat az ő posztjain..
+ A fiatal franciában olyan potenciál van, amit kár lenne veszni hagyni, max ha nem jön ki belőle, továbbadjuk, mint tettük ezt sok más játékossal..
Én Camavinga-Bappé pakkot akarok.
Másrészt még Blanco is ott lenne beugrónak..
+ Ugye még a balhátvéd posztra is van egy új jelentkezőnk.
Pár hónapja simán örültem volna az osztráknak, így most elég sokat változott a helyzet és kicsit feleslegesnek érzem, inkább néznék saját nevelésű fiatalokat az ő posztjain..
+ A fiatal franciában olyan potenciál van, amit kár lenne veszni hagyni, max ha nem jön ki belőle, továbbadjuk, mint tettük ezt sok más játékossal..
Én Camavinga-Bappé pakkot akarok.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ceba akarhat küzdeni, de az arsenalosok is alig várják, hogy elhúzzon
Modricnak már messze nem kellene annyit játszania, mint jelenleg, Modric, Kroos, Casemiro, Ödegaard, Camavinga és beugrónak Blanco pont jó, Pihentetés, sérülések, mindenki játszana eleget ebben biztos vagyok. Alaba az ha érkezik is a kp-n fel sem merülne a játéka nálam

Modricnak már messze nem kellene annyit játszania, mint jelenleg, Modric, Kroos, Casemiro, Ödegaard, Camavinga és beugrónak Blanco pont jó, Pihentetés, sérülések, mindenki játszana eleget ebben biztos vagyok. Alaba az ha érkezik is a kp-n fel sem merülne a játéka nálam
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Ha számolnak Blancoval, szerintem sem kellPad'em írta: Camavingát elviszi más, nem hiszem, hogy pont rá lenne pénzünk, úgy, hogy nem hiányposzt feltétlen.
Ilyen sok játékost úgy sem fog Zizu használni...
- Pad'em
Camavingát elviszi más, nem hiszem, hogy pont rá lenne pénzünk, úgy, hogy nem hiányposzt feltétlen. Cebát eladjuk végre, CKM, Valverde, Blanco, Alaba, Ödegaard, bőven elég lesz jövőre.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
_Bushido_ írta: kérdés, hogy így mi lesz a Camavinga gyerekkel?
CKM, Valverde, Blanco és Alaba esetleges/tényleges érkezésével elvileg megvannak oda darabra. Plusz ugye Ödegaard is kérdéses még.*
Meg Ceba is küzdeni akar a helyéért, az ínséges 2-3 év után tülekedés lesz a középpályán a motivált játékosok között?

Amúgy szerintem jöhetne Camavinga is, C+CMK+Fede, Blanco-Öde még mindig "csak" 7 játékos, ez az év is bizonyította, hogy a minél több a jó, 4 ember játszik kb. pedig 22 a vb miatt is őrült év lesz..
De Blanco fiú tetszik, jól indul szerintem..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
A Benfica stadion mellett van Fehér Miklós szobor. <3
Tettem is le egy szál virágot elé.
Tettem is le egy szál virágot elé.