Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. május 3., hétfő 8:33

Nem értem, Hakimi mitől lenne jobbhátvéd.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. május 3., hétfő 8:32

Realista24 írta:
KAG írta:

Baromira nem kh kene.
Egy fasza izig-verig jhv kéne leginkább.

Kar Hakimiert, jó játékos es aron alul adtuk
Ha Varane és Ramos lép, kell B terv.
Tavaly hosszabbitott 2024-ig, mar majdnem egy evtizede a PSG-nel van, osszel kineveztek a csapat kapitanyanak, fizuban se fogunk a PSG fole igerni, teljesen komolytalan ez a Marquinhos pletyka. Engem nem zavar, ha bedobnak uj neveket, foleg Varane eladasa eseten legyen mar egy kicsit jobb alku pozicionk. Ha a jobbhatved poszton nem hagyjuk Carvajalt egyedul, akkor Nacho, Militao, Alaba, Chust is eleg kell hogy legyen.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 3., hétfő 8:13

KAG írta:
Pad'em írta: Real Madrid are interested in signing Marquinhos from PSG to reinforce the defence alongside David Alaba. @lequipe
Baromira nem kh kene.

Ha Varane és Ramos lép, kell B terv.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2021. május 3., hétfő 7:42

Pad'em írta: Real Madrid are interested in signing Marquinhos from PSG to reinforce the defence alongside David Alaba. @lequipe
Baromira nem kh kene.

ZIDANE

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. május 3., hétfő 6:37

realbeckham írta: Bocsánat a többségtől előre is. Ode ben az a baj, nincs kakaó. Se induló sebességben, se sehogy. Szélén használhatatlan. Legalábbis akárhányszor látom, nekem oda lassú. 4231 ben ellehetne. Nincs benne tokosseg, hideg hal. Mikor 16evesen vagy hogy elhoztuk a hype vonaton ültem en is. Az idő megy, a zenéje már régi a youtube on, szakálla is kinőtt már, de nekem nem hoz extrát. Nálam egy Kovacic is nagyobbat ment anno. Ez van, bocs.

Modric utódjaként is nekem csak az a baiom, hogy kummára egy lábas a gyerek. Ilyen ozil, james keverék. Én simán eltudnam engedni. Illetve maradhatna még top ligaban inkabb. Nem hoznam vissza. Emlékeim szerint, ZZ nek is valami baja van/volt vele.

Ha a végén a létszám lesz a probléma, akkor, Cama sokkal jobban kellene. ZZ jó tanár, jo apa figura, nem engedné, hogy Pogba iranyba menjen a gyerek. Elterelné szépen Vieira irányba.
Semmi baj az egylábasokkal, főleg ha melózni is hajlandó. Dimaria ami melót lerakott a pályán.... Özil ahogy lát a pályán az elit és a kivitelezésben is kumma jó volt.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 3., hétfő 0:52

Achraf Hakimi: "Real Madrid was my home, I would've loved to stay there and fight for my place, but the club decided otherwise."

"I don't know what happened, how I ended up at Inter. I don't blame anyone, I don't blame Zidane and I don't blame the club." @elchiringuitotv

Florentino Perez, to @ellarguero a few weeks ago: "We sold some players that we wouldn't have sold if it weren't for COVID-19."

Sajnálom, hogy így alakult, nagyon jól jött volna idén. Reméljük az Inter azért legalább kifizeti hamár eladtuk áron alul :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 2., vasárnap 20:47

Real Madrid are interested in signing Marquinhos from PSG to reinforce the defence alongside David Alaba. @lequipe
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 2., vasárnap 19:09

Yazid írta: a norvéggal kapcsolatban bevallom én is felültem a hypevonatra, de közel sincs annyi benne, hogy sírni kellene utána. de így is vallom, hogy jó kis player, bár ha marad zizu kizártnak tartom, hogy itt lesz velünk kövi szezonra.

Kb ennyi, képességekkel nincs nagy baj, a hozzáállással több valószínű. Több percet érdemelt volna, mint amit idén kapott, Rodry-Fede kiesésével pedig valszeg jutott is volna tavasszal. De inkább elment, kicsit cserben is hagyva a csapatot.
Ősszel nagy volt az összevisszaság, türelem kellett volna, de Buitre is lenyilatkozta, úgy tűnik az nem erőssége..

Szal go Blanco :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2021. május 2., vasárnap 18:25

Kovat jo hogy felhoztad.
Öt én is sokkal jobban sajnáltam, mint a norvegot sajnalnam.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. május 2., vasárnap 18:18

a norvéggal kapcsolatban bevallom én is felültem a hypevonatra, de közel sincs annyi benne, hogy sírni kellene utána. de így is vallom, hogy jó kis player, bár ha marad zizu kizártnak tartom, hogy itt lesz velünk kövi szezonra.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 2., vasárnap 18:01

Az a baj, hogy lehet építeni egy erős, rakkolós kp-t, de a korszakos csapatokban mindig volt agy is. Ode olyat tud, amit nagyon kevesen. Nagyon rég láttam ilyen passz játékost és ha valaki megnézi 1-2 meccsen, akkor látja, hogy melózik is rendesen illetve jól irányítja a csapatot.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2021. május 2., vasárnap 15:56

Bocsánat a többségtől előre is. Ode ben az a baj, nincs kakaó. Se induló sebességben, se sehogy. Szélén használhatatlan. Legalábbis akárhányszor látom, nekem oda lassú. 4231 ben ellehetne. Nincs benne tokosseg, hideg hal. Mikor 16evesen vagy hogy elhoztuk a hype vonaton ültem en is. Az idő megy, a zenéje már régi a youtube on, szakálla is kinőtt már, de nekem nem hoz extrát. Nálam egy Kovacic is nagyobbat ment anno. Ez van, bocs.

Modric utódjaként is nekem csak az a baiom, hogy kummára egy lábas a gyerek. Ilyen ozil, james keverék. Én simán eltudnam engedni. Illetve maradhatna még top ligaban inkabb. Nem hoznam vissza. Emlékeim szerint, ZZ nek is valami baja van/volt vele.

Ha a végén a létszám lesz a probléma, akkor, Cama sokkal jobban kellene. ZZ jó tanár, jo apa figura, nem engedné, hogy Pogba iranyba menjen a gyerek. Elterelné szépen Vieira irányba.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 2., vasárnap 15:23

Jim írta:
wZoLee7 írta: Modric, Kroos, Casemiro, Ödegaard, Camavinga és beugrónak Blanco pont jó, Pihentetés, sérülések, mindenki játszana eleget ebben biztos vagyok.
Valverdével nem számolsz? :mrgreen:
óóó bakker, tényleg sokan vagyunk :lol: :lol: de Ödet úgy is szeretnék páran, én idén nem is láttam játszani. Viszont Ő meg akár jobb szélre is jó lehetne. Mondjuk Zidane a büdös életben nem frissítene ekkorát a kereten. Ehhez Asensiotól és Vinitől is búcsút kellene venni, de nincs nekünk ekkore mázlink

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 2., vasárnap 15:15

wZoLee7 írta: Modric, Kroos, Casemiro, Ödegaard, Camavinga és beugrónak Blanco pont jó, Pihentetés, sérülések, mindenki játszana eleget ebben biztos vagyok.
Valverdével nem számolsz? :mrgreen:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. május 2., vasárnap 15:13

Inkább hoznám Camavingát, Alaba nem hiszem, hogy jobb középpályás lenne..
Másrészt még Blanco is ott lenne beugrónak..
+ Ugye még a balhátvéd posztra is van egy új jelentkezőnk.
Pár hónapja simán örültem volna az osztráknak, így most elég sokat változott a helyzet és kicsit feleslegesnek érzem, inkább néznék saját nevelésű fiatalokat az ő posztjain..
+ A fiatal franciában olyan potenciál van, amit kár lenne veszni hagyni, max ha nem jön ki belőle, továbbadjuk, mint tettük ezt sok más játékossal..
Én Camavinga-Bappé pakkot akarok. :D

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 2., vasárnap 15:04

Ceba akarhat küzdeni, de az arsenalosok is alig várják, hogy elhúzzon :lol:
Modricnak már messze nem kellene annyit játszania, mint jelenleg, Modric, Kroos, Casemiro, Ödegaard, Camavinga és beugrónak Blanco pont jó, Pihentetés, sérülések, mindenki játszana eleget ebben biztos vagyok. Alaba az ha érkezik is a kp-n fel sem merülne a játéka nálam

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 2., vasárnap 14:55

Pad'em írta: Camavingát elviszi más, nem hiszem, hogy pont rá lenne pénzünk, úgy, hogy nem hiányposzt feltétlen.
Ha számolnak Blancoval, szerintem sem kell
Ilyen sok játékost úgy sem fog Zizu használni...

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 2., vasárnap 14:48

Camavingát elviszi más, nem hiszem, hogy pont rá lenne pénzünk, úgy, hogy nem hiányposzt feltétlen. Cebát eladjuk végre, CKM, Valverde, Blanco, Alaba, Ödegaard, bőven elég lesz jövőre.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 2., vasárnap 13:55

_Bushido_ írta: kérdés, hogy így mi lesz a Camavinga gyerekkel?
CKM, Valverde, Blanco és Alaba esetleges/tényleges érkezésével elvileg megvannak oda darabra. Plusz ugye Ödegaard is kérdéses még.*

Meg Ceba is küzdeni akar a helyéért, az ínséges 2-3 év után tülekedés lesz a középpályán a motivált játékosok között? :)
Amúgy szerintem jöhetne Camavinga is, C+CMK+Fede, Blanco-Öde még mindig "csak" 7 játékos, ez az év is bizonyította, hogy a minél több a jó, 4 ember játszik kb. pedig 22 a vb miatt is őrült év lesz..
De Blanco fiú tetszik, jól indul szerintem..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

ekissm
Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde

HozzászólásSzerző: ekissm » 2021. május 2., vasárnap 13:53

A Benfica stadion mellett van Fehér Miklós szobor. <3

Tettem is le egy szál virágot elé. :)

Vissza: