én remélem valamit lépnek, mert most egyre több a hang, cikk ezzel kapcsolatban.
én értem, hogy más a formátum mondjuk a lengyel személyinek, de ne ezen múljon már:D
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. május 3., hétfő 13:09
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. május 3., hétfő 13:07
Olyan sem kapott aki itt el és kiment pl szerbiaba az oltasertbabaking írta: az hagyján - akinek van (inaktív) magyar TAJ száma, de külföldön kapot oltást az sem kaphat elvileg kártyát, pedig kártyával karantén nélkül utazhatnánk be az országba.
Páromnak megvan mind a 2 Pfizere Németországból. 2 hét múlva mennénk végre családot látogatni, és mivel nincs kártyája a reptéren majd karanténba teszik hiába van oltása? Ez nem diszkrimináció csak azért mert más a lakhelye?
Nekem mindegy, nem izgat a karantén, mert homeoffiszozok ahol épp vagyok. De neki vissza kellene jönnie.
Elindítottam azért az ügyintézést az ügyfélkapun, de még se kép se hang.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. május 3., hétfő 13:05
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. május 3., hétfő 12:29
kb nem tudok senkiről, aki kapott és külföldi de itt dolgozik.Realista24 írta:
Nem nagyon, tehát akkor lehet kapni? Akkor a szokásos jó magyar, addig nyomul, amíg el nem éri amit akar tendenciát kell követni.
Legalább lenne egyértelmű, hogy igen vagy nem...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 3., hétfő 12:25
Nem nagyon, tehát akkor lehet kapni? Akkor a szokásos jó magyar, addig nyomul, amíg el nem éri amit akar tendenciát kell követni.csababarca írta:nem kérdeztük meg, evidensnek tűnt, hogy ha regisztrálhatott, és kapott időpontot, akkor kap ilyen kártyát is.Realista24 írta:
Nem akarom a tüzet szítani, csak kérdések.
Nem lehet, hogy az állam csak magyaroknak adhat ki igazolást?
Megkérdeztétek előtte, hogy kapni fog-e?
adót fizet, tb-t fizet, stb és akkor nem kapnak kártyát?
btw, azt már kitudakoltuk, hogy nincs ilyen kikötés, hogy csak magyar állampolgár kaphat kártyát, mégis az a tendencia, hogy a külföldiek nem nagyon kapnak.
Közben meg Müller Cecília azt mondta, hogy már azok is regisztrálhatnak oltásra, akik külföldiek, de nincs is magyar taj számuk, se munkahelyük, csak itt vannak.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. május 3., hétfő 12:23
nem kérdeztük meg, evidensnek tűnt, hogy ha regisztrálhatott, és kapott időpontot, akkor kap ilyen kártyát is.Realista24 írta:
Nem akarom a tüzet szítani, csak kérdések.
Nem lehet, hogy az állam csak magyaroknak adhat ki igazolást?
Megkérdeztétek előtte, hogy kapni fog-e?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 3., hétfő 12:20
Nem akarom a tüzet szítani, csak kérdések.csababarca írta: https://azonnali.hu/cikk/20210501_itt-e ... gazolvanyt
Ha ez igaz, az egy kiba nagy szégyen.
Itt adóznak meg mindent csinálnak, termelnek, és nem képesek adni egy ilyen vacak kártyát?
Barátnőm 2 órája bőg, mert beadatta ezt a szar szputnyikot magának hogy kapjon kártyát, erre ezt meg meri csinálni az állam megint?
HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 3., hétfő 11:34
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. május 2., vasárnap 21:48
HozzászólásSzerző: Puding » 2021. április 30., péntek 22:06
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 30., péntek 21:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 30., péntek 21:46
nmate írta: Mondom, mint az új iPhoneokért szeptemberben![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. április 30., péntek 21:40
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. április 30., péntek 21:11
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. április 30., péntek 20:40
hol kell panaszt tenni, ha nincs ügyfélkapuja?Marky írta: Persze, olyan is van, aki kapott pedig nem oltottak es fertozott sem volt.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. április 30., péntek 20:38
Persze, olyan is van, aki kapott pedig nem oltottak es fertozott sem volt.csababarca írta: lehet olyan, hogy valaki első oltás után lassan 3 héttel sem kapta meg az oltási igazolványt?
barátnőm megy második oltásra kedden, de nem kapta még meg.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. április 30., péntek 20:36
HozzászólásSzerző: mila » 2021. április 30., péntek 19:26
HozzászólásSzerző: mocsok » 2021. április 30., péntek 19:17
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. április 30., péntek 18:37
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem