hol kell panaszt tenni, ha nincs ügyfélkapuja?Marky írta: Persze, olyan is van, aki kapott pedig nem oltottak es fertozott sem volt.
vagy nem panaszt, csak rákérdezni, hogy egyáltalán kap-e.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. április 30., péntek 20:40
hol kell panaszt tenni, ha nincs ügyfélkapuja?Marky írta: Persze, olyan is van, aki kapott pedig nem oltottak es fertozott sem volt.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. április 30., péntek 20:38
Persze, olyan is van, aki kapott pedig nem oltottak es fertozott sem volt.csababarca írta: lehet olyan, hogy valaki első oltás után lassan 3 héttel sem kapta meg az oltási igazolványt?
barátnőm megy második oltásra kedden, de nem kapta még meg.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. április 30., péntek 20:36
HozzászólásSzerző: mila » 2021. április 30., péntek 19:26
HozzászólásSzerző: mocsok » 2021. április 30., péntek 19:17
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. április 30., péntek 18:37
HozzászólásSzerző: mocsok » 2021. április 30., péntek 18:33
HozzászólásSzerző: Puding » 2021. április 30., péntek 18:07
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. április 30., péntek 18:01
dehogy lett.ziro4vr írta: Nem a Gyurcsány intézte a kibertámadást? Azt olvastam.![]()
Azért ez a mai így ebben a formájában politikai kapufa lett nagyrészt.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. április 30., péntek 17:25
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. április 30., péntek 17:20
most már le is kapcsolták az oldaltlordgabi írta:Nem a vakcinainfó a te oldalad. Íme:_Bushido_ írta: s hol lehet csak a Prizerre regisztrálni?
a vakcinainfon nincsen semmi ilyen.
csak a sima regisztráció. s kapod, amit kapsz gondolom.
https://www.eeszt.gov.hu/hu/nyito-oldal
Reggel óta halott az oldal.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. április 30., péntek 17:18
Nem a vakcinainfó a te oldalad. Íme:_Bushido_ írta: s hol lehet csak a Prizerre regisztrálni?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 30., péntek 17:11
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. április 30., péntek 17:08
Kenyérpirítóról futtatott szervernek egy request / perc is támadásrevolver írta:mióta minősül támadásnak ha a saját állampolgáraid felkeresik a közérdekű weboldalad? inkább szar infra van mögötte és nem birták az igényeket a szerverek.Amúgy, ahogy hallottam, meg is támadták a neten az oldalt, úgyhogy azért is omolhatott össze a rendszer
HozzászólásSzerző: revolver » 2021. április 30., péntek 17:01
mióta minősül támadásnak ha a saját állampolgáraid felkeresik a közérdekű weboldalad? inkább szar infra van mögötte és nem birták az igényeket a szerverek.Amúgy, ahogy hallottam, meg is támadták a neten az oldalt, úgyhogy azért is omolhatott össze a rendszer
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. április 30., péntek 16:59
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. április 30., péntek 16:44
nemrég értem haza, s néztem szét a neten, de csak sima regisztráció volt az oldalon, olyan "random" féle, konkrétan 1 fajtára nem. DE nem is tudom, hogy olyan volt-e.Sierra írta:Mar sehol. Konkretan reggel 8kor mar osszeomlott az egesz weboldal ahol lehetett regisztralni, annyian megrohamoztak. Es azt hiszem osszesen volt 100 ezer db, szoval az mar delelott foglalozva lett._Bushido_ írta: s hol lehet csak a Prizerre regisztrálni?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. április 30., péntek 16:08
Ez mitől lesz ellenpélda?barátom mamája 76 éves, kutyabaja, elment oltani, két hét múlva elhunyt, kétoldali tüdőgyulladással indult.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 30., péntek 15:26
Mar sehol. Konkretan reggel 8kor mar osszeomlott az egesz weboldal ahol lehetett regisztralni, annyian megrohamoztak. Es azt hiszem osszesen volt 100 ezer db, szoval az mar delelott foglalozva lett._Bushido_ írta: s hol lehet csak a Prizerre regisztrálni?
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. április 30., péntek 15:19
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem