Lenne egy elég sürgős kérdésem.
Netpinceren hogy tudom torolni a régi cimeimet?
Tuti balfasz vagyok de nem tudok rájönni.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2021. április 30., péntek 18:33
HozzászólásSzerző: Puding » 2021. április 30., péntek 18:07
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. április 30., péntek 18:01
dehogy lett.ziro4vr írta: Nem a Gyurcsány intézte a kibertámadást? Azt olvastam.![]()
Azért ez a mai így ebben a formájában politikai kapufa lett nagyrészt.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. április 30., péntek 17:25
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. április 30., péntek 17:20
most már le is kapcsolták az oldaltlordgabi írta:Nem a vakcinainfó a te oldalad. Íme:_Bushido_ írta: s hol lehet csak a Prizerre regisztrálni?
a vakcinainfon nincsen semmi ilyen.
csak a sima regisztráció. s kapod, amit kapsz gondolom.
https://www.eeszt.gov.hu/hu/nyito-oldal
Reggel óta halott az oldal.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. április 30., péntek 17:18
Nem a vakcinainfó a te oldalad. Íme:_Bushido_ írta: s hol lehet csak a Prizerre regisztrálni?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 30., péntek 17:11
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. április 30., péntek 17:08
Kenyérpirítóról futtatott szervernek egy request / perc is támadásrevolver írta:mióta minősül támadásnak ha a saját állampolgáraid felkeresik a közérdekű weboldalad? inkább szar infra van mögötte és nem birták az igényeket a szerverek.Amúgy, ahogy hallottam, meg is támadták a neten az oldalt, úgyhogy azért is omolhatott össze a rendszer
HozzászólásSzerző: revolver » 2021. április 30., péntek 17:01
mióta minősül támadásnak ha a saját állampolgáraid felkeresik a közérdekű weboldalad? inkább szar infra van mögötte és nem birták az igényeket a szerverek.Amúgy, ahogy hallottam, meg is támadták a neten az oldalt, úgyhogy azért is omolhatott össze a rendszer
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. április 30., péntek 16:59
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. április 30., péntek 16:44
nemrég értem haza, s néztem szét a neten, de csak sima regisztráció volt az oldalon, olyan "random" féle, konkrétan 1 fajtára nem. DE nem is tudom, hogy olyan volt-e.Sierra írta:Mar sehol. Konkretan reggel 8kor mar osszeomlott az egesz weboldal ahol lehetett regisztralni, annyian megrohamoztak. Es azt hiszem osszesen volt 100 ezer db, szoval az mar delelott foglalozva lett._Bushido_ írta: s hol lehet csak a Prizerre regisztrálni?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. április 30., péntek 16:08
Ez mitől lesz ellenpélda?barátom mamája 76 éves, kutyabaja, elment oltani, két hét múlva elhunyt, kétoldali tüdőgyulladással indult.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 30., péntek 15:26
Mar sehol. Konkretan reggel 8kor mar osszeomlott az egesz weboldal ahol lehetett regisztralni, annyian megrohamoztak. Es azt hiszem osszesen volt 100 ezer db, szoval az mar delelott foglalozva lett._Bushido_ írta: s hol lehet csak a Prizerre regisztrálni?
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. április 30., péntek 15:19
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. április 30., péntek 15:05
Ellenpélda:h3x0r írta:Tegnap vagtam a fuvet, szomszedom is kint ult a napon. 41-42 eves, covidos volt, korhazba is kerult, par hete mar itthon pihen. Kozelebb mentem a keriteshez megkerdezni hogy van. Hetfon kell menjen dolgozni, de meg nem tudja hogy fog 8 orat vegig ulni az irodaban, mert itthon 4 ora tv-zes, eves, setalas, utan is elfarad. Mondtam neki, hogy holnap fogom kapni a masodik adagot. (kufoldre nem tervezek utazni, de azon kivul nalunk nincsenek tobbletjogok; szerintem kene, de ez mas kerdes) Annyit mondott, hogy "nagyon helyes, amikor a cegnel mindenkit oltottak, paran idiotak voltunk es nem kertuk; az egyik nalam par evvel fiatalabb kollegam a 2-vel arrebb levo agyon halt meg, de en is majdnem ott maradtam. Ahogy kaphatok oltast, megyek is."zoli0415 írta: Én pont ebben látom a legnagyobb ellentmondást. Elnézést de érdekelne, ha nem korlátoznák a szabadságod, nem különböztetnének meg akkor is hinnél benne és kizárólag az egészségedre való tekintettel beadatnád?
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. április 30., péntek 14:35
Nem, nem értek hozzá. De akkor megfordítom. Gondolom a vírust nem kérdőjelezed meg. Mi szerinted a megoldás? Mikortól veszélyes annyira, hogy tömegesen oltani kelljen? Mennyi idő egy vackina kifejlesztése? Mennyi idő után ismerhető el, hogy az működik 100%ban? Addig amíg ez nincs meg mit csinálnál? Hogyan kezelnéd a helyzetet?zoli0415 írta:
Lehet itt durrogtatni a nagyon okos megjegyzéseidet mintha Te valami magasabb rendű lennél de a kérdéseimre akkor se tudsz egy értelmes választ adni, csak lököd ezt a kioktató szöveget aminek semmi értelme.
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2021. április 30., péntek 14:25
Engem egyáltalán nem érdekel a szabadságom korlátozása mert kis túlzással minden nap másik országban ébredek, de egy héten 3 különböző országban biztosan megfordulok, Pirtugáliától Dániág keresztül kasul járom Európát minden nap szebbnél szebb helyeken járva. Engem a átgondolatlanság és az értelmetlen intézkedések zavarnak...és igen a megkülönböztetés ami a védettségi igazolvány hiánya miatt szenvedsz el.Halfkey írta:Többedjére használod a "korlátozzák a szabadságod" kifejezést, és meg kell jegyeznem ha már OFF topik, hogy nekem ez a szóösszetétel ebben a kontextusban teljesen bicskanyitogató. Kezdődött a maszkviseléssel, a kijárásokkal, most a védettséggel, folyton ugyanez ez "érvelés" minden ellen, iszonyat unalmas már hogy az emberek komoly része nagyjából odáig jut a véleményében hogy az ő kis napjai minél kényelmesebben és szabadabban teljenek. Az én személyes szabadságom tutira nem ér többet mint az, hogy működjön a gazdaság, és hogy ne haljanak meg emberek, és sajnálom és értetlenül állok azelőtt hogy másoknál ez nem így van (világszerte, nem magyar sajátosság).zoli0415 írta:
Én pont ebben látom a legnagyobb ellentmondást. Elnézést de érdekelne, ha nem korlátoznák a szabadságod, nem különböztetnének meg akkor is hinnél benne és kizárólag az egészségedre való tekintettel beadatnád?
Sajnálom ha kemény hangvételű lett, igyekszem megállni a további válaszokat a témában.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. április 30., péntek 14:18
Tegnap vagtam a fuvet, szomszedom is kint ult a napon. 41-42 eves, covidos volt, korhazba is kerult, par hete mar itthon pihen. Kozelebb mentem a keriteshez megkerdezni hogy van. Hetfon kell menjen dolgozni, de meg nem tudja hogy fog 8 orat vegig ulni az irodaban, mert itthon 4 ora tv-zes, eves, setalas, utan is elfarad. Mondtam neki, hogy holnap fogom kapni a masodik adagot. (kufoldre nem tervezek utazni, de azon kivul nalunk nincsenek tobbletjogok; szerintem kene, de ez mas kerdes) Annyit mondott, hogy "nagyon helyes, amikor a cegnel mindenkit oltottak, paran idiotak voltunk es nem kertuk; az egyik nalam par evvel fiatalabb kollegam a 2-vel arrebb levo agyon halt meg, de en is majdnem ott maradtam. Ahogy kaphatok oltast, megyek is."zoli0415 írta: Én pont ebben látom a legnagyobb ellentmondást. Elnézést de érdekelne, ha nem korlátoznák a szabadságod, nem különböztetnének meg akkor is hinnél benne és kizárólag az egészségedre való tekintettel beadatnád?
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2021. április 30., péntek 14:17
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2021. április 30., péntek 14:12
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem