Többedjére használod a "korlátozzák a szabadságod" kifejezést, és meg kell jegyeznem ha már OFF topik, hogy nekem ez a szóösszetétel ebben a kontextusban teljesen bicskanyitogató. Kezdődött a maszkviseléssel, a kijárásokkal, most a védettséggel, folyton ugyanez ez "érvelés" minden ellen, iszonyat unalmas már hogy az emberek komoly része nagyjából odáig jut a véleményében hogy az ő kis napjai minél kényelmesebben és szabadabban teljenek. Az én személyes szabadságom tutira nem ér többet mint az, hogy működjön a gazdaság, és hogy ne haljanak meg emberek, és sajnálom és értetlenül állok azelőtt hogy másoknál ez nem így van (világszerte, nem magyar sajátosság).zoli0415 írta:Én pont ebben látom a legnagyobb ellentmondást. Elnézést de érdekelne, ha nem korlátoznák a szabadságod, nem különböztetnének meg akkor is hinnél benne és kizárólag az egészségedre való tekintettel beadatnád?Realista24 írta:
Én is Malagára mennék állomásozni, minthsem a Tátrába![]()
Csak a véleményedre voltam kíváncsi, nem vitatkozni. Én beadattam, ahogy tudtam, és ha elérhető lesz gyereknek, akkor neki is becsapatom gond nélkül.
Sajnálom ha kemény hangvételű lett, igyekszem megállni a további válaszokat a témában.