Chust amúgy sérült, én úgy tudomflori írta: Ez így bajos lesz. Mondanám, hogy akkor majd Marcelo vagy Chust..![]()

Jöhet a 4 kh

Nacho Ramos Varane Militao a Chelsea ellen
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. április 29., csütörtök 14:16
Chust amúgy sérült, én úgy tudomflori írta: Ez így bajos lesz. Mondanám, hogy akkor majd Marcelo vagy Chust..![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 29., csütörtök 14:16
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. április 29., csütörtök 14:04
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2021. április 29., csütörtök 13:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 29., csütörtök 13:46
Valverde is still Covid POSITIVE. He's waiting to test negative. He's almost ruled out for the game against Osasuna.flori írta: Ez így bajos lesz. Mondanám, hogy akkor majd Marcelo vagy Chust..![]()
Ha Ramos bevethető lesz, lehet majd meccs nélkül kell bizonyítani.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. április 29., csütörtök 13:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 29., csütörtök 13:42
h3x0r írta:Ebed utan felnez az ember forumra, csupa jo hirekRealista24 írta: Mendy is OUT of the game against Osasuna and a DOUBT for the game vs Chelsea.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. április 29., csütörtök 13:41
Ebed utan felnez az ember forumra, csupa jo hirekRealista24 írta: Mendy is OUT of the game against Osasuna and a DOUBT for the game vs Chelsea.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 29., csütörtök 13:39
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. április 29., csütörtök 13:32
ti is, ha ez kell a Bl sikerhezRealista24 írta: Antonio Blanco, Miguel Gutiérrez and Sergio Arribas are all expected to feature against Osasuna. Marca
Jim gatyába durrant.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 29., csütörtök 13:19
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. április 29., csütörtök 13:18
Játékban is kuka egy ideje, nem csak fizikailag. LV-vel sokkal nyugodtabb voltam azon a poszton.Pad'em írta: Carvajal is injured. He'll miss the rest of the season. @edupidal
Ez az ember is kuka lassan.
57.sérülés. De ki számolja![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 29., csütörtök 13:12
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 29., csütörtök 13:10
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. április 29., csütörtök 13:00
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. április 29., csütörtök 12:22
Persze, azért nagyon nem mindegy, hogy a mostani Marcit kell megfutni, vagy ott van egy fal és el sem jutnak beadásig, majd aztán meg sprintelhetnek is vissza, mert Mendy már fenn is van az ellen tizenhatosánál..Realista24 írta:Szerintem Mendy és Valverde lesz a kulcs az idei BL győzelmünkhöz.reeed_ati írta: Egyébként ha Hazard rendben lesz, akkor én is a kezdőbe raknám, legalább egy 50 percre..
Vinyó meg frissen, csereként jöhetne megfutni a Chelsea védelmet..
Kroos-Modric-Benz hármast pihentetni kell hétvégén, Fedére és Mendy-re pedig hatalmas szükség lesz.
Én nem látom reménytelennek a dolgot, mert egy teljesen más csapattal fogunk meccselni a visszavágón.
+ Ott már még inkább növekedni fog a nyomás, ami a mi csapatunknak eléggé jó barátja, a kék lábak meg lehet megremegnek majd..![]()
A visszavágót nem kell túlgondolni, nyerni kell, aztán kész.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 29., csütörtök 12:16
Szerintem Mendy és Valverde lesz a kulcs az idei BL győzelmünkhöz.reeed_ati írta: Egyébként ha Hazard rendben lesz, akkor én is a kezdőbe raknám, legalább egy 50 percre..
Vinyó meg frissen, csereként jöhetne megfutni a Chelsea védelmet..
Kroos-Modric-Benz hármast pihentetni kell hétvégén, Fedére és Mendy-re pedig hatalmas szükség lesz.
Én nem látom reménytelennek a dolgot, mert egy teljesen más csapattal fogunk meccselni a visszavágón.
+ Ott már még inkább növekedni fog a nyomás, ami a mi csapatunknak eléggé jó barátja, a kék lábak meg lehet megremegnek majd..![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. április 29., csütörtök 12:11
Ha Ramost latom hetvegen mozogni nem csak a lelaton a levegot fejelni, akkor Militao-Ramos. Varane nagy kiraly de benne erzem leghamarabb a hibat. Persze nyilvan Varane-Ramos leszBerti írta: 4 védő esetén melyik kettőt játszatnátok a Ramos-Varane-Nacho-Militao sorból?
Nálam a brazil fix.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. április 29., csütörtök 12:03
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. április 29., csütörtök 12:00
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem