Oh yes oh yesikelemen5 írta: Jött a hendi

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. május 1., szombat 22:59
Oh yes oh yesikelemen5 írta: Jött a hendi
HozzászólásSzerző: Hege » 2021. május 1., szombat 22:59
Tuti unalmas vagyok már, de kicsit se izgat. Mi ez a kettős mérce?wZoLee7 írta: Nyertünk, szerintem jól is játszottunk. Egyértelműen látszik, hogy Blanco, Miguel, Militao, Odri is (én sem hiszem el, hogy leírtam) bőven jók lettek volna egész szezonban rotálásra. Odrinál nyilván nem nehéz jobbat keríteni, Militao a jövőben alap lesz, de a kettő fiatal simán lehetne jövőre kerettag is. Nem kell ide Alaba, hiába univerzális, amit tud a posztjain arra vannak itt olyanok akik szintén lehozzák azt a teljesítményt.
Nagyon örülök, hogy Modric és Kroos egy percet sem játszott, a 3 pont mellett ez a legjobb hír.
Velszeg leírni sem kell, de nemem jól esik, Vini és Asensio iszonyat szar
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2021. május 1., szombat 22:58
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 1., szombat 22:56
na, van utánpótlásunkMarky írta: Ezekkel a sracokkal lehet szamolni, latszik, hogy nem a harmadosztaly a nekik valo terep.
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. május 1., szombat 22:56
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 1., szombat 22:54
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 1., szombat 22:53
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. május 1., szombat 22:51
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2021. április 28., szerda 22:08
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. április 28., szerda 16:29
Marcelo mester a videó minden részében a helyzet magaslatán álltBerti írta: Hogyan lett kijátszva a pressingünk
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. április 28., szerda 14:49
Igen, ez érdekes.. Fáradtak voltunk és szétestünk, a 3 kh + a CMK rosszul osztotta fel a területeket. Case megint sokszor feljebb császkált a helyénél, amiből mindig balul szoktunk kijönni..Berti írta: Hogyan lett kijátszva a pressingünk
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2021. április 28., szerda 14:37
mondjuk ugy a BL rajtunk mulik a bajnokság nem egészen.Marky írta: Tegnap olyan fizikalis folennyel inditott a Chelsea, hogy leradiroztak a kozeppalyankat a palyarol. Kroos es Modric is teljesen kiszorult a szelre es mivel rohadtul el vannak mar faradva, ezert ebbol nagyon sok labdavesztes lett. Ahogy lement az elso 30 perc, ugy sikerult egyre jobban feleledni es atvenni az iranyitast. A masodik felidore pedig mindket csapat beallt a teruletek orzesere, minden labdaszerzes utan meg lett jaratva a komplett vedelem, neha a kapus is, nem volt esely semmilyen letamadasra es igazabol szandek sem.
A hetvegen be kell kuldeni a B sort, Modriceknak ki kell adni par nap pihenot, hogy valamennyire regeneralodhassanak a visszavagora. Priorizalni kell es a BL-ben tobb esely van, mint a bajnoksagban.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. április 28., szerda 14:30
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. április 28., szerda 13:45
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 28., szerda 10:36
Elvileg Mendy, Valverde, Ramos és Hazard is kezdhet a visszavágón, terv szerint. Aztán meglátjuk mi lesz belőle. Kiváncsi leszek ha a védelemben minden középhátvédünk elérhető lesz, kiket rak majd fel Zidane. Nagyon remélem, hogy nem a Ramos-Varane-t.reeed_ati írta: Félig láttam csak a meccset, de ott Kanté baromira élt a jobb oldalon..
Mendy lehet a kulcs, van rá esély, hogy visszatérjen?
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. április 28., szerda 10:26
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. április 28., szerda 10:18
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. április 28., szerda 10:18
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. április 28., szerda 10:11
Áll. Mendy és Ramos is lehetnek már szombaton.. A kapitány kezdhet a bajnokin, Mendy meg kóstoljon max bele, de ha megoldható a visszavágóra legyen a legjobb állapotban, szegény Marcelo helyett.ziro4vr írta: Alapvetően a felállással nem volt gond, Marcelo volt a fő gond. Netto emberhátrány, olyan volt mint amikor valaki felmegy az autópályára és szembe megy a többiekkel. Tilos játszatni a visszavágón, remélem ezt ZZ beismeri, ha nem, én akkor venném őt elő.
Az eleje csalóka volt, nekünk estek, többen vannak és jobb fizikai állapotban, de aztán kiegyenlített lett a játék.
Szerintem a CKM-en fog múlni, ha jobb állapotban lesznek és Marcelot kivéve nagyobb lesz a taktikai fegyelem és stabilitás, akkor meg tudjuk fogni őket és valahogy továbbcsusszanunk. Jelenleg TBO a legjobb, a támadóik nagyrészt vakon vannak, 1 gólt meg bekotrunk bármikor még tán kettőt is.
Másik oldalon Kanténak jár a respekt, ilyen önazonos játékost én még nem láttam, nagyon tudja hogy mennyit ér és miben jó, semmi hősködés.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 28., szerda 10:04
Nekem ugy tunt hogy ebben a felallasban nagyon szellos a vedelem, es pikk pakk bejatszottak a 16osra a labdat, mindenki futott hatra. Sztem nagyon fent volt a vedekezes es sok melysegi labdaval probalkoztak, es ennek tobbszor majdnem megittuk a levet. Kozeppalyas vedekezes se nagyon mukodott, foleg az elso felidoben.Berti írta:
Szerintem meg pont, hogy a 352 volt a logikus kezdésnek, ami tökéletesen működött volna, ha Marcelo nem lett volna minusz ember. Átvészeltük míg pályán volt 1-1el és én már ennek is örülök.
Visszavágóra ha jön Mendy és Valverde, nyugodtan fogok leülni. Csak ne sérüljön le senki addig..
Jelenlévő fórumozók: 68 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem