Marcelo mester a videó minden részében a helyzet magaslatán álltBerti írta: Hogyan lett kijátszva a pressingünk

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. április 28., szerda 16:29
Marcelo mester a videó minden részében a helyzet magaslatán álltBerti írta: Hogyan lett kijátszva a pressingünk
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. április 28., szerda 14:49
Igen, ez érdekes.. Fáradtak voltunk és szétestünk, a 3 kh + a CMK rosszul osztotta fel a területeket. Case megint sokszor feljebb császkált a helyénél, amiből mindig balul szoktunk kijönni..Berti írta: Hogyan lett kijátszva a pressingünk
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2021. április 28., szerda 14:37
mondjuk ugy a BL rajtunk mulik a bajnokság nem egészen.Marky írta: Tegnap olyan fizikalis folennyel inditott a Chelsea, hogy leradiroztak a kozeppalyankat a palyarol. Kroos es Modric is teljesen kiszorult a szelre es mivel rohadtul el vannak mar faradva, ezert ebbol nagyon sok labdavesztes lett. Ahogy lement az elso 30 perc, ugy sikerult egyre jobban feleledni es atvenni az iranyitast. A masodik felidore pedig mindket csapat beallt a teruletek orzesere, minden labdaszerzes utan meg lett jaratva a komplett vedelem, neha a kapus is, nem volt esely semmilyen letamadasra es igazabol szandek sem.
A hetvegen be kell kuldeni a B sort, Modriceknak ki kell adni par nap pihenot, hogy valamennyire regeneralodhassanak a visszavagora. Priorizalni kell es a BL-ben tobb esely van, mint a bajnoksagban.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. április 28., szerda 14:30
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. április 28., szerda 13:45
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 28., szerda 10:36
Elvileg Mendy, Valverde, Ramos és Hazard is kezdhet a visszavágón, terv szerint. Aztán meglátjuk mi lesz belőle. Kiváncsi leszek ha a védelemben minden középhátvédünk elérhető lesz, kiket rak majd fel Zidane. Nagyon remélem, hogy nem a Ramos-Varane-t.reeed_ati írta: Félig láttam csak a meccset, de ott Kanté baromira élt a jobb oldalon..
Mendy lehet a kulcs, van rá esély, hogy visszatérjen?
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. április 28., szerda 10:26
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. április 28., szerda 10:18
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. április 28., szerda 10:18
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. április 28., szerda 10:11
Áll. Mendy és Ramos is lehetnek már szombaton.. A kapitány kezdhet a bajnokin, Mendy meg kóstoljon max bele, de ha megoldható a visszavágóra legyen a legjobb állapotban, szegény Marcelo helyett.ziro4vr írta: Alapvetően a felállással nem volt gond, Marcelo volt a fő gond. Netto emberhátrány, olyan volt mint amikor valaki felmegy az autópályára és szembe megy a többiekkel. Tilos játszatni a visszavágón, remélem ezt ZZ beismeri, ha nem, én akkor venném őt elő.
Az eleje csalóka volt, nekünk estek, többen vannak és jobb fizikai állapotban, de aztán kiegyenlített lett a játék.
Szerintem a CKM-en fog múlni, ha jobb állapotban lesznek és Marcelot kivéve nagyobb lesz a taktikai fegyelem és stabilitás, akkor meg tudjuk fogni őket és valahogy továbbcsusszanunk. Jelenleg TBO a legjobb, a támadóik nagyrészt vakon vannak, 1 gólt meg bekotrunk bármikor még tán kettőt is.
Másik oldalon Kanténak jár a respekt, ilyen önazonos játékost én még nem láttam, nagyon tudja hogy mennyit ér és miben jó, semmi hősködés.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 28., szerda 10:04
Nekem ugy tunt hogy ebben a felallasban nagyon szellos a vedelem, es pikk pakk bejatszottak a 16osra a labdat, mindenki futott hatra. Sztem nagyon fent volt a vedekezes es sok melysegi labdaval probalkoztak, es ennek tobbszor majdnem megittuk a levet. Kozeppalyas vedekezes se nagyon mukodott, foleg az elso felidoben.Berti írta:
Szerintem meg pont, hogy a 352 volt a logikus kezdésnek, ami tökéletesen működött volna, ha Marcelo nem lett volna minusz ember. Átvészeltük míg pályán volt 1-1el és én már ennek is örülök.
Visszavágóra ha jön Mendy és Valverde, nyugodtan fogok leülni. Csak ne sérüljön le senki addig..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 28., szerda 9:56
Hja, Kante volt patika, őt ki kell vennie Valverdének a visszavágón. Szívem szerint írnám, hogy Case álljon rá, de szimpatikus Kanté fiam, nem kívánok neki rosszatziro4vr írta: Alapvetően a felállással nem volt gond, Marcelo volt a fő gond. Netto emberhátrány, olyan volt mint amikor valaki felmegy az autópályára és szembe megy a többiekkel. Tilos játszatni a visszavágón, remélem ezt ZZ beismeri, ha nem, én akkor venném őt elő.
Az eleje csalóka volt, nekünk estek, többen vannak és jobb fizikai állapotban, de aztán kiegyenlített lett a játék.
Szerintem a CKM-en fog múlni, ha jobb állapotban lesznek és Marcelot kivéve nagyobb lesz a taktikai fegyelem és stabilitás, akkor meg tudjuk fogni őket és valahogy továbbcsusszanunk. Jelenleg TBO a legjobb, a támadóik nagyrészt vakon vannak, 1 gólt meg bekotrunk bármikor még tán kettőt is.
Másik oldalon Kanténak jár a respekt, ilyen önazonos játékost én még nem láttam, nagyon tudja hogy mennyit ér és miben jó, semmi hősködés.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 28., szerda 9:54
HozzászólásSzerző: pheco » 2021. április 28., szerda 9:52
HozzászólásSzerző: istimester » 2021. április 28., szerda 9:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. április 28., szerda 9:40
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. április 28., szerda 9:32
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. április 28., szerda 9:11
Control C, control V, én is pont így gondolom.ateeemadrid írta: Meccs közben írtam, hogy az 1 1et simán aláirnam, ZZ is látta, hogy ebben ma ennyi van. Nem rossz eredmény, továbbra is nyílt a párharc, visszavágóra reméljük visszatér pár ember.
Hétvégén full B csapatot nyomatnék, a CKM pihenje végig.
Aztán mehetne a tbo dani nacho militao mendy c k m hazard benz vini csapat, esetleg fede valaki helyett.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. április 28., szerda 8:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. április 28., szerda 7:29
Az, hogy teged nem erdekel meg engem nem erdekel. Tovabbra is a legnagyobb ervetek, hogy a masik is szar.Galacticos írta:1. En nem neked cimeztem a hozzaszolasom! Pusztan beirtam hogy vartatok (tobbes szam, es akinek nem inge..) hazardot a bunszar(!!!) vini helyett es szinten nulla volt o is. Erre betamadsz hogy vini is szar volt!!! Ugyanezt irtam.Kerlon írta: 1. en nem vartam
2. masra mutogatsz valtozatlanul
3. garantalom, hogy eleg sokan vagyunk ugy, hogy miattatok - akik ezt a remszar jatekost probaljatok beallitani jonak - meg jobban utaljuk![]()
2 es 3as pont nem erdekel. Ahogy valaki irja hogy vinicius, a tobbi szo es betu tok mindegy, beirod hogy szar, buta felesleges es te utalod. Tudjuk, az egesz forum mar kivulrol.
Jelenlévő fórumozók: 228 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem